Sayfa 217 / 480 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317 ... SonSon
6,481 ile 6,510 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Öncelikle transfer başarısından dolayı kulubü kutluyorum, umarım bu oyuncular başarı getirir takıma.

Fakat biraz eleştiride de bulunmak durumundayım. Özellikle eğer gerçekleşirse en iyi transferin Almeida olacagını sanıyorum.

Guti,Quaresma,Simao ve Fernandes'e gelince..

Fernandes'i izlemedim, çok iyi oldugunu söylüyorlar umarım hayal kırıklığı yaratmaz.

Guti; bi kere yaşını çok almış bir oyuncu, geleceğe yönelik bir hareket değil ayrıca Guti'den Alex ya da Hagi olmasını bekleyenler çok yanılıyorlar.

Quaresma; bana kalırsa çok değişik bir oyuncu avrupanın en büyük takımlarına gidip tutunamamanın bir sebebi vardır diye düşünüyorum ayrıca Bjk göndermek istese yüksek fiyattan piyasası olacağına inanmıyorum.

Simao; 31 yaşında kanat oyuncusu, en fazla ama en fazla 2 sene faydalanabilirsiniz eğer sakatlanmazsa ve benzeri sorunlar yaşamazsa..

sonuç olarak yanlış anlaşılmasın; arkadaşlar bjk transferde çağ atladı diyorlar ama gs ve fb bu çağı yıllar önce atladı (anelka,ortega,Conceição,lincoln,roberto carlos vb.) yani bu isimler şu zamanda ligde iyi işler yapmış ya da yapacak olabilirler ama kuluplerimiz yanlış transfer politikasından kurtulmuş değiller ayrıca bilinmelidir ki portekizliler brezilyalılar gibi iyiyken çok iyi, durum kötüye gittiğinde olumsuzluklar çıkarabilirler.

yani quaresması, simaosu gutisi 1-2 sezon sizi götürebilir ancak kuluplerimiz asıl yapması gereken almeida, fernandes gibi oyuncuları kadrolarına katmak, hem uzun vadede planlar yapabilir hem de satmak istediğinde piyasası yüksek olan oyuncular alınmalıdır.. Çünkü herkesin dediği gibi büyük paralar harcanıyor, daha iyisi kesinlikle olabilir, daha iyilerini büyük kulupler alıyor diyebilirsiniz, ama artık genelde para konuşuyor transferde, zira büyük kulup dediklerimizin sayısı oldukça azaldı, 3 büyüklerin imkanlarının lyondan, sevilladan, werder bremen den falan neyi eksik.

umarım bu bir süreçtir, adı sanı duyulmamış isimlerin olmasından da bu isimlerin olması tabi ki daha iyidir.. umarım uzun vade de başarılı olurlar

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Guti ve Simao'ya toplam 900.000 bonservis ödedik ve takimda tecrübeli oyuncularda olmasi iyi. Quaresmanin performansi ortada ve Almeida ve fernades ile beraber yaslarida ilerlemis degil. Hagi Galatasaray'a da 31 yasinda geldi ve harikalar yaratti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ayrıca Bjk göndermek istese yüksek fiyattan piyasası olacağına inanmıyorum.
    Beşiktaş'lı taraftarların da en büyük korkusu da bu zaten.Bir gün Quaresma'nın bizden ayrılma ihtimali.

Ayrıca Beşiktaş yönetiminin yaptığı transferler tam manasıyla bu ülkede bir devrimdir.Ben daha önce hatırlamıyorum böyle daha transfer dönemi başlamadan bitirilmiş yıldız transferi.Böylesine planlı ve programlı,ihtiyaç olan mevkilere,çok abartı rakamlar verilmeden iyi oyuncu almak ülkemiz yöneticilerine has bir durum değil.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Öncelikle transfer başarısından dolayı kulubü kutluyorum, umarım bu oyuncular başarı getirir takıma.

Fakat biraz eleştiride de bulunmak durumundayım. Özellikle eğer gerçekleşirse en iyi transferin Almeida olacagını sanıyorum.

Guti,Quaresma,Simao ve Fernandes'e gelince..

Fernandes'i izlemedim, çok iyi oldugunu söylüyorlar umarım hayal kırıklığı yaratmaz.

Guti; bi kere yaşını çok almış bir oyuncu, geleceğe yönelik bir hareket değil ayrıca Guti'den Alex ya da Hagi olmasını bekleyenler çok yanılıyorlar.

Quaresma; bana kalırsa çok değişik bir oyuncu avrupanın en büyük takımlarına gidip tutunamamanın bir sebebi vardır diye düşünüyorum ayrıca Bjk göndermek istese yüksek fiyattan piyasası olacağına inanmıyorum.

Simao; 31 yaşında kanat oyuncusu, en fazla ama en fazla 2 sene faydalanabilirsiniz eğer sakatlanmazsa ve benzeri sorunlar yaşamazsa..

sonuç olarak yanlış anlaşılmasın; arkadaşlar bjk transferde çağ atladı diyorlar ama gs ve fb bu çağı yıllar önce atladı (anelka,ortega,Conceição,lincoln,roberto carlos vb.) yani bu isimler şu zamanda ligde iyi işler yapmış ya da yapacak olabilirler ama kuluplerimiz yanlış transfer politikasından kurtulmuş değiller ayrıca bilinmelidir ki portekizliler brezilyalılar gibi iyiyken çok iyi, durum kötüye gittiğinde olumsuzluklar çıkarabilirler.

yani quaresması, simaosu gutisi 1-2 sezon sizi götürebilir ancak kuluplerimiz asıl yapması gereken almeida, fernandes gibi oyuncuları kadrolarına katmak, hem uzun vadede planlar yapabilir hem de satmak istediğinde piyasası yüksek olan oyuncular alınmalıdır.. Çünkü herkesin dediği gibi büyük paralar harcanıyor, daha iyisi kesinlikle olabilir, daha iyilerini büyük kulupler alıyor diyebilirsiniz, ama artık genelde para konuşuyor transferde, zira büyük kulup dediklerimizin sayısı oldukça azaldı, 3 büyüklerin imkanlarının lyondan, sevilladan, werder bremen den falan neyi eksik.

umarım bu bir süreçtir, adı sanı duyulmamış isimlerin olmasından da bu isimlerin olması tabi ki daha iyidir.. umarım uzun vade de başarılı olurlar
    Nasıl atlamışlar o çağı Gs ile Fb?

Gs ve Fb bu oyuncuları 10 yıllık bir zaman diliminde, çok farklı şartlarda ve çok farklı kadrolara, çok yetersiz teknik adamların eline getirdiler. Ayrıca bu isimler ya teknik direktörüyle kavga edip, yahut takım içinde huzursuzluk çıkrıp kulübü ve taraftarı bezdirerek (Anelka, Lincoln), ya da mevkiisinin ağırlığını kaldıramayacak yaşa geldiğinde (Carlos, Conceiçao) geldiler türkiyeye. Ortega gibi avrupa futboluna adapte olamamış, ve mental bakımdan olamayacak bir oyuncuyu da bütün kalitesine rağmen ayrı tutmak lazım.

Guti, Quaresma, Simao, Fernandes, Almeida (gelirse) ise Ernst, Sivok, Aurelio, Bobo, Necip gibi (Geleceği parlak Cenk, Necip, Ersan, İsmail, Rıdvan jenerasyonuyla takviyeli biçimde) kaliteli bir iskeletin olduğu bir kadroya geliyorlar. İşin güzeli, hepsi aynı sezon içinde aynı takımda buluşacaklar. Schuster gibi, vizyon sahibi olduğunu bildiğimiz bir teknik adamın altında üstelik.

İşte çağ atlama, vizyon ve devrim derken bu kastediliyor.

Yoksa iş Anelkaya, Ortegaya, Appiaha, Lincolne gidecekse Ricardinho, Carew, Ailton, Kleberson gibi örnek de bol Beşiktaşta.

"Bizde geçtik o yollardan" lafını (senin için söylemiyorum, çok duyuyorum bunu Fenerli ve Cimbomlu arkadaşlardan) ancak bir sezonda Guti, Quaresma, Simao, Fernandes, Almeida, Ernst, Sivok (Ferrari), Bobo gibi kaliteli ve bir çoğu dünya çapında yabancıları bir araya getirebilmiş, üzerine 4-5 tane genç ve milli yeteneği de o kadroya entegre edebilmiş takımların taraftarları söyleyebilir. Ben göremiyorum türkiyede öyle bir camida.

Son not: Gutili, Simaolu, Ernstli ideal Beşiktaş kadrosunun yaş ortalaması 24'tür.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Guti ve Simao'ya toplam 900.000 bonservis ödedik ve takimda tecrübeli oyuncularda olmasi iyi. Quaresmanin performansi ortada ve Almeida ve fernades ile beraber yaslarida ilerlemis degil. Hagi Galatasaray'a da 31 yasinda geldi ve harikalar yaratti.
    Guti'den Hagi olmasını beklemek biraz haksızlık olur demiştim, zaten Almeida konusunda bişiy demiyorum, Fernandes'i izlemedim, bilmiyorum onu hiç karıştırmadım, düzgün okumamışsın sanırım.. Niyetim kötü değil zaten ikincisi BJK üzerinden gidiyorum ama 3 büyüklerin tümü aynı şeyi yapıyor.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Beşiktaş'lı taraftarların da en büyük korkusu da bu zaten.Bir gün Quaresma'nın bizden ayrılma ihtimali.

Ayrıca Beşiktaş yönetiminin yaptığı transferler tam manasıyla bu ülkede bir devrimdir.Ben daha önce hatırlamıyorum böyle daha transfer dönemi başlamadan bitirilmiş yıldız transferi.Böylesine planlı ve programlı,ihtiyaç olan mevkilere,çok abartı rakamlar verilmeden iyi oyuncu almak ülkemiz yöneticilerine has bir durum değil.
    olayı çok büyütmeyelim devrim falan değildir, ama başarıdır. sezon sonu serbest kalacak oyuncuya 900 bin verip getirmek, oyuncunun ''ismi ne olursa olsun'', devrim değil ama yapılan transferler başarılıdır.

Tabata'ya 8 milyon veren yönetim şimdi baş tacı yapılıyor.. işte ben bunu anlamıyorum tamam belli bir transfer politikası ile başarılı olunmuş olabilir ayrıca bu oyuncular kısa zamanda başarı gösterse bile uzun vadeli planların transferleri değildir, tekrarlıyorum geçen senelerde bunları fb ve gs yaparken bu sene bjk yapıyor, haa bu politika ile o seneyi kurtarabilirsiniz..

Bjkli arkadaşlarımızın bir karın ağrısı var; Guti'den Hagi ya da Alex olmasını beklemeyiniz.

Sonuç olarak; Bjk'i baz aldım ama Gs'si de Fb'si de bunu daha önceden yaptı, yaşlı ya da başka bir tabirle ununu elemiş eleğini asmış, uzun vadede getirisi olmayan isimlerin alınmasına karşıyım; büyük takımlarımız böyle transferlere yönelmemelidir.. Yani Bjk'nin yaptıgı bana göre daha önceden diğer büyük takımlar tarafından yapıldı ve başarılı olunamadı, olunduysa bile kısa sürelidir.. büyük takımlardan hangisi olursa olsun, Guti,Simao, (ilk mesajım da diğer büyüklerden de örnekler verdim.) tipi oyuncuların alınması bana göre başarılı bir transfer politikası değildir. zira Almeida,Fernandes,Baros,Dia,Stoch gibi isimlerin alınması mantıklıdır onlara bir lafım olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by indie View Post

Gs ve Fb bu oyuncuları 10 yıllık bir zaman diliminde, çok farklı şartlarda ve çok farklı kadrolara, çok yetersiz teknik adamların eline getirdiler. Ayrıca bu isimler ya teknik direktörüyle kavga edip, yahut takım içinde huzursuzluk çıkrıp kulübü ve taraftarı bezdirerek (Anelka, Lincoln), ya da mevkiisinin ağırlığını kaldıramayacak yaşa geldiğinde (Carlos, Conceiçao) geldiler türkiyeye. Ortega gibi avrupa futboluna adapte olamamış, ve mental bakımdan olamayacak bir oyuncuyu da bütün kalitesine rağmen ayrı tutmak lazım.

Guti, Quaresma, Simao, Fernandes, Almeida (gelirse) ise Ernst, Sivok, Aurelio, Bobo, Necip gibi (Geleceği parlak Cenk, Necip, Ersan, İsmail, Rıdvan jenerasyonuyla takviyeli biçimde) kaliteli bir iskeletin olduğu bir kadroya geliyorlar. İşin güzeli, hepsi aynı sezon içinde aynı takımda buluşacaklar. Schuster gibi, vizyon sahibi olduğunu bildiğimiz bir teknik adamın altında üstelik.

Yoksa iş Anelkaya, Ortegaya, Appiaha, Lincolne gidecekse Ricardinho, Carew, Ailton, Kleberson gibi örnek de bol Beşiktaşta.

"Bizde geçtik o yollardan" lafını (senin için söylemiyorum, çok duyuyorum bunu Fenerli ve Cimbomlu arkadaşlardan) ancak bir sezonda Guti, Quaresma, Simao, Fernandes, Almeida, Ernst, Sivok (Ferrari), Bobo gibi kaliteli ve bir çoğu dünya çapında yabancıları bir araya getirebilmiş, üzerine 4-5 tane genç ve milli yeteneği de o kadroya entegre edebilmiş takımların taraftarları söyleyebilir. Ben göremiyorum türkiyede öyle bir camida.

Son not: Gutili, Simaolu, Ernstli ideal Beşiktaş kadrosunun yaş ortalaması 24'tür.
    Aklına , klavyene , parmaklarına sağlık..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Guti'den Hagi olmasını beklemek biraz haksızlık olur demiştim, zaten Almeida konusunda bişiy demiyorum, Fernandes'i izlemedim, bilmiyorum onu hiç karıştırmadım, düzgün okumamışsın sanırım.. Niyetim kötü değil zaten ikincisi BJK üzerinden gidiyorum ama 3 büyüklerin tümü aynı şeyi yapıyor.

olayı çok büyütmeyelim devrim falan değildir, ama başarıdır. sezon sonu serbest kalacak oyuncuya 900 bin verip getirmek, oyuncunun ''ismi ne olursa olsun'', devrim değil ama yapılan transferler başarılıdır.

Tabata'ya 8 milyon veren yönetim şimdi baş tacı yapılıyor.. işte ben bunu anlamıyorum tamam belli bir transfer politikası ile başarılı olunmuş olabilir ayrıca bu oyuncular kısa zamanda başarı gösterse bile uzun vadeli planların transferleri değildir, tekrarlıyorum geçen senelerde bunları fb ve gs yaparken bu sene bjk yapıyor, haa bu politika ile o seneyi kurtarabilirsiniz..

Bjkli arkadaşlarımızın bir karın ağrısı var; Guti'den Hagi ya da Alex olmasını beklemeyiniz.

Sonuç olarak; Bjk'i baz aldım ama Gs'si de Fb'si de bunu daha önceden yaptı, yaşlı ya da başka bir tabirle ununu elemiş eleğini asmış, uzun vadede getirisi olmayan isimlerin alınmasına karşıyım; büyük takımlarımız böyle transferlere yönelmemelidir.. Yani Bjk'nin yaptıgı bana göre daha önceden diğer büyük takımlar tarafından yapıldı ve başarılı olunamadı, olunduysa bile kısa sürelidir.. büyük takımlardan hangisi olursa olsun, Guti,Simao, (ilk mesajım da diğer büyüklerden de örnekler verdim.) tipi oyuncuların alınması bana göre başarılı bir transfer politikası değildir. zira Almeida,Fernandes,Baros,Dia,Stoch gibi isimlerin alınması mantıklıdır onlara bir lafım olamaz.
    Ben zaten Guti ve Hagi'yi kiyaslamadim sadece hagi'de bu yasta (31 simao gibi) basarili oldu demek istedim. Guti'nin performansi suana kadar iyi ve yeni transferler ile kanimca daha iyi olacaktir. Ve ayni Indie abimizin dedigi gibi bu kadro planli bir sekilde kuruldu ve iyi bir teknik direktörün eline verildi. hem tecrubeli/yildiz oyuncular hem genc ve yetenekli oyuncular.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Niye Guti'den Hagi veya Alex olmasını beklemiyoruz. Yetenek olarak eksiği yoktur fazlası vardır emin ol. Ayrıca gençlere önem verilmesi gerektiğini her zaman senin gibi ben de savunmuşumdur. Ama bence unuttuğun bir nokta var Emre'nin başında Hagi , Tuncay'ın başında Alex olmadan o adamlar bir arpa boyu yol katedemezdi. Şimdi aynısı belki Onur için belki Necip için geçerli olacak. O isimler Guti'yi Simao'yu örnek alacaklar. Ses getirmek için yapılmış transferler değil. Geleceğe yatırım sadece genç oyuncu transferi değildir. Bilmem anlatabildim mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by indie View Post

bahsettiğin tecrübe ile geleceği parlak oyuncuları aynı kadroda vizyonlu bir hocanın eline Galatasaray 2000li yılların başında vermiştir. Bakalım Emre,Okan,Ergün,Hakan, gibi başarılı isimler Fatih Terim ve akabinde Lucescu gibi vizyonlu bir hoca ile çalışıp başarı yakalamıştır, sonrasında takım dağılmış ve eskisi gibi başarılı bir yönetimin olmaması durumu buralara kadar getirmiştir.

''biz de geçtik o yollardan'' lafını ben de sevmiyorum ama

İyi oynayan Guti ve özellikle Quaresma'dan sorun potansiyeli bekliyorum. Özellikle Quaresma'dan.

Ben GS'liyim Rijkaard'ı hiç bir zaman büyütmemiştim, şimdi de Schuster'i de bir numaralı hocalar arasında görmüyorum.

Nitekim; bu transferler kötü transferler değildir. bunu altını çizmek lazım. Özellikle Almeida (gelirse) ve Fernandes Bjk'nin ihtiyacı olan adamlardı.

Guti,Simao,Nihat falan tecrübesiyle gençlere ışık tutar diyorsanız buna da katılıyorum fakat abartmayı anlamsız buluyorum.

Her sene 3 büyüklerden biri transfer patlaması yapıyor, nihayetinde oyuncuların kişiliklerinin düzgün ya da bozuk oldugunu da nereye kadar araştırabilirsiniz.

Bjk daha kötü bir durumda olsaydı (ki şimdi bile yazılıyor basında.) Guti ve Quaresma tatil yapmaya gelmiş denilecekti.

Umarım; başarılı olurlar benim de niyetim kötü değil ancak bana göre; örnek veriyorum GS'nin santrafor lazım diye gidip Raul'u almasına üzülürüm. Yaşından dolayı örnek olarak Raul'u veriyorum. yani GS'nin durumu böyleyken ilaç olamaz. Ha Rumen olur olmaz bilemem ama umut vadeden bir genç oyuncunun daha ucuza kadroya katılmasına sevinirim. Pino'ya da bu yüzden sevinmiştim. ama yine atıyorum Pino mu Simao mu GS'ye gelsin deseler. Şu durumda Pino'yu tercih ederdim. Benim yaşlı oyuncuya karşı antipatim var. 2.lig takımı ya da süper ligde düşmemeye oynayan bir takım tutup ceyhunu (erişi), tutup tümeri (tümer metin). bunları getirebilir. çünkü onların derdi günü kurtarmakta lig atlamak ya da ligde kalmak istiyorlar.

Ciddi paralar harcanıyor;(belki bu sene harcanmadı ama) özellikle FB ve BJK 1-2 senedir Türkiye standartları üzerinde paralar ödeyebiliyorlarken transferlerin bence günü kurtarmaya yönelik olması üzücü, tüm takımlarımız için.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Niye Guti'den Hagi veya Alex olmasını beklemiyoruz. Yetenek olarak eksiği yoktur fazlası vardır emin ol. Ayrıca gençlere önem verilmesi gerektiğini her zaman senin gibi ben de savunmuşumdur. Ama bence unuttuğun bir nokta var Emre'nin başında Hagi , Tuncay'ın başında Alex olmadan o adamlar bir arpa boyu yol katedemezdi. Şimdi aynısı belki Onur için belki Necip için geçerli olacak. O isimler Guti'yi Simao'yu örnek alacaklar. Ses getirmek için yapılmış transferler değil. Geleceğe yatırım sadece genç oyuncu transferi değildir. Bilmem anlatabildim mi ?
    anlatabildin kardeşim anlama kabiliyetim yüksektir emin ol.

Imzandan anlaşıldığı üzere gelen oyuncular konusunda heyecanlısın ve gurur duyuyorsun. Tabi ki de duyacaksın. Ama uslubuna biraz dikkat edersen sevinirim.

Tuncay ve Arda ne kadar yol aldılar ki acaba? ne Tuncay'ın ne de Arda'nın iyi yetiştirildiğini (futbol anlamında) düşünmüyorum.

Ben cephe almıyorum sadece kendi fikrimi söylüyorum, yapılan transferler ve eğer bilinçli yapıldıysa amaçlanan gelişmeye ben şüpheli yaklaşıyorum. BJkli değilim ama diğer kuluplerin de transfer politikalarını onaylamıyorum. Umarım iyi gelişmeler olur ve ben yanlış hisse kapıldığımı anlamış olurum.

Simao'nun BJK'ye faydası olacağını düşünüyorum. Tebrikler Beşiktaş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İdeal olanı elbette 3 büyüklerin Avrupa'nın büyük kulüpleri gibi gelecek vaadeden gençleri takip edip bulmak ama 3 büyüklerin bunu yapacak vizyonu, sabrı ve ekibi yok. Bu yüzden takıma fayda sağlamayan genç oyuncu almaktansa(en iyi örnekleri Gordon ve Youla'dır bu tip transferlerin) biraz yaşlı ama yetenekli ve garanti oyuncuları hem de düşük bonservis bedelleriyle almak daha iyi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bazı arkadaşlara şimdiden dert olmuş takımın yaşı başı

Fernandes -Ernst - Guti - Simao Sabrosa- Ricardo Quaresma - Hugo Almeida

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Lamina Diatta, SchiLdenfeLd gibi adamLardan Simao,Q7,Guti,Fernandes,ALmeida gibi Ernst gibi adamLara geçiş yaptık.

Takımın çok yaşLı oLduğunu düşünmüyorum. Bir tek Guti artık veteran sayıLabiLecek düzeyde. Simao daha 31 yaşına yeni girdi, ve önünde doLu doLu daha tam performans oynayabiLecek 3 yıLı var. Q7 ve ALmeida daha genç zaten. Ersan gibi, İsmaiL gibi, Rıdvan gibi, Necip gibi, ALi gibi, Cenk gibi daha genç oLan oyuncuLarımız var. Takım iyi bir harman kurdu. Eğer bu harman oturursa Guti formasını asana kadar Avrupa da bir kupa rahat kazanır bu takım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Simao denince aklıma nedense Brezilyalı " Dede " Simao geliyo .)

Çok iyi transfer bana göre. Adam eksiltmediği konusuna bende katılıyorum ama karşısında defansif bir bek olmazsa sürekli içeri girip şut çeken, ara paslar atan bir oyuncu Simao. Yani ne olursa olsun dribblingle adam eksiltmese bile başka özelliklerini kullanan birisi. Umarım başarılı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zaten orada bir tek oyuncunun ismine ve ödenen ücreti kıstas olarak belirtmiyorum.Öne çıkardığım nokta bu transferlerin planlı ve programlı bir şekilde gerçekleştirilmeleri.Diyorsunki Galatasaray ve Fenerbahçe'de böyle transferler yaptı,abartacak bir şey yok.Mesela Galatasaray geçen sezon devre arasında flaş transferlere imza attı ve dos Santos ve Jo'yu getirdi.Bu adamlar Simao ve Almedia gibi takımlarında as oynarken ve formdayken mi geldiler? Yine bu oyuncular Galatasaray'ın en çok ihtiyaç duydukları mevkilere mi alınmışlardı? Bu sadece geçen sezona örnek.Önceki sezonlardan benim sana söylediğim kıstaslara uygun transferler söyle,ben de diyeyim ki Galatasaray veya Fenerbahçe harbiden planlı programlı bir şekilde ihtiyacı olan bölgelere kaliteli adamlar - hem de devre arasında- getirmiş diyeyim.

Tabata'ya 8 milyon veren yönetimle şimdiki yönetim bir değil.Şimdi Quaresma'ya 7 milyon veren bir yönetimimiz var.Tabii ki baş tacı yapacağız.Ayrıca tamam Guti yaş olarak çok yaşlı olabilir - ki ona rağmen iyi performans gösterdiğini kimse inkar edemez- ama Simao o kadar yaşlı değil.2 sene sonra futbolu bırakacakmış gibi değerlendiriyorsun Simao'yu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hagi'de Simao'nun yaşında geldi Türkiye'ye..Neden Simao'da Hagi gibi olmasınki bırakın bu işleri istese bal gibi de olur Simao,Hagi gibi..Guti yaşlı olabilir ama neler yaptığı ortada..Yusuf'unda yaşı kaç başı kaç gençmiş gibi oynuyordu her zaman..Kısacası bu işler yaş işi değil takıma katkı yapıyorsa olay bitmiştir..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Süper transfer tek kelimeyle ama yabancı kontenjanı konusunda ne yapacak bjk merak ediyorum hucum hattı hep yabancı iyide yabancılar hangisi tribünde oturmaya razı olacak sıkıntı yaratabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by deniz.91 View Post
    Süper transfer tek kelimeyle ama yabancı kontenjanı konusunda ne yapacak bjk merak ediyorum hucum hattı hep yabancı iyide yabancılar hangisi tribünde oturmaya razı olacak sıkıntı yaratabilir
    Bizde böyle sakatlıklar meydana gelmeye devam ettiği sürece öyle bir sıkıntımız olmayacaktır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Kulübü Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı İstanbul'a indi ve ayağının tozuyla merak edilen soruları HABER1903'e yanıtladı.

UFAK PRÜZLER KALDI
    Almedia'da çok ufak prüzler kaldı. Onlar kısa sürede halledilecek sorunlar. Bugün ya da yarın sözleşme imzalayıp göndermesini bekliyoruz.

SIMAO HAYIRLI OLSUN
    Simao, Türkiye'ye gelmiş önemli yıldızlardan birisi. Ülkemize kazandırdığımız için mutluyuz. Beşiktaş camiasına hayırlı olsun. 2 yada 3 Ocak gibi Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz.

SIMAO KAÇ NUMARA GİYECEĞİNE KARAR VERECEK
    Şuan için 11 numaralı forma dolu. Sezon başında 10 numaralı formayı Delgado giydiği için 10 numarayı kullanamıyoruz. Kendisine boş numaraları gönderdik. O bize kaç numara giyeceğini bildirecek. Kararı sonrası Simao formaları basılarak Kartal Yuvalarında satışa sunulacak.

HAMİT ÖNCE KARAR VERMELİ
    Hamit'in önce Türkiye'ye gelme konusuna açıklık getirmesi gerekiyor. Eğer Türkiye'ye gelmek isterse, O'nuda Beşiktaş'a kazandırırız.

SEZER İÇİN GÖRÜŞÜYORUZ
    Sezer gündemimizde. Eskişehir kulübü yüksek bir bonservis bedeli istiyor. Pazarlıklarımız devam ediyor. Orta bir yol bulacağımıza inanıyorum. Kısa sürede o transferide tamamlamak istiyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Serdal Adalı rakip tanımıyor Hamit yeterki Türkiye'yi istesin alıp geliriz diyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NTV Spor son dakika haberi:

"Beşiktaş, Werder Bremen'den Hugo Almeida ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı."

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Portekiz ucgeni tamamlandi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız Hamit gelirse Türk olması da düşünülürse en faydalı transferimiz olur. Bayern'de sık sık şans bulan bir adamın buraya gelmesi gerçi bayağı zor. Almedia da hayırlı olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Yalnız Hamit gelirse Türk olması da düşünülürse en faydalı transferimiz olur. Bayern'de sık sık şans bulan bir adamın buraya gelmesi gerçi bayağı zor. Almedia da hayırlı olsun.
    Hamit gelirse, en az Guti-Q7 kadar faydalı olur takıma... Oynayabildiği mevki ve Türk olmasıyla çok rahatlatır takımı... Seneye bu kadronun Avrupa da neler yapabileceğini düşünmek, insanı heyecanlandırmaya yetiyor...

Faydalı olur olmaz konuları geçmiş, Beşiktaş, adını duyurmak için bile bu kadar para harcasa yeterli gelir, kaldı ki takımın başarılı olacağına ben çok inanıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

helal olsun cidden beşiktaşa simao dan sonra almedia yıda aldılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İşte istediğim budur. Şimdi sıra UEFA şampiyonluğunda. Real Madrid'in listesine girebilen oyuncuyu aldık. Bize gereken adamı aldık.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Bravo beşiktaş Transfer komitesi gerçekten çok güzel işler yapıyorsunuz. Bazı takımların örnek alması gerek.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Hamit ve Sezer de mi geLiyor yoksam.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

'' guti yaşlı , quaresma sönmüş , fernandes mehmet topalın yedeği , simao kaç yaşına gelmiş '' diyen zihniyetlerin almeida'ya ne diceklerini merak ediyorum mesela sergen yalçın'ın ne diyeceğini merak ediyorum..adam guti'yi bırak iverson'u bile kendiyle kıyaslıyor..

Mesaj Yetkileri