Sayfa 218 / 480 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318 ... SonSon
6,511 ile 6,540 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

SON DAKİKA: Almeida da Kartal oldu

Beşiktaş, Werder Bremen'in Portekizli golcüsüyle üç buçuk yıllık sözleşme imzaladı...

Goal.com Türkiye

23 Ara 2010 23:41:00

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu transferler iş yapmaz..
    desem şimdi illaki biri çıkar binbir laf eder hayırlı olsun lig dahda heycanlı duruma gelecek tebrikler yönetim..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

geLecek yıL içinde savunmaya Terry veya Ferdinand dan birisini getirirse AdaLı, şaşırmam.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Bu transferler iş yapmaz..
    desem şimdi illaki biri çıkar binbir laf eder hayırlı olsun lig dahda heycanlı duruma gelecek tebrikler yönetim..
    Sakatlarlar değil mi ?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Sakatlarlar değil mi ?

Adam şaka yapıyor, herşeyden nem kapmayın hemen
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    anlatabildin kardeşim anlama kabiliyetim yüksektir emin ol.

Imzandan anlaşıldığı üzere gelen oyuncular konusunda heyecanlısın ve gurur duyuyorsun. Tabi ki de duyacaksın. Ama uslubuna biraz dikkat edersen sevinirim.

Tuncay ve Arda ne kadar yol aldılar ki acaba? ne Tuncay'ın ne de Arda'nın iyi yetiştirildiğini (futbol anlamında) düşünmüyorum.

Ben cephe almıyorum sadece kendi fikrimi söylüyorum, yapılan transferler ve eğer bilinçli yapıldıysa amaçlanan gelişmeye ben şüpheli yaklaşıyorum. BJkli değilim ama diğer kuluplerin de transfer politikalarını onaylamıyorum. Umarım iyi gelişmeler olur ve ben yanlış hisse kapıldığımı anlamış olurum.
    Arda'dan bahsettiğimi hatırlamıyorum be abicim .. Ayrıca İngiltere Premier lig'de orta düzeyde olsa bir takımda forma giymek yine iyidir bence. Hani bir şey yapamadılar diyorsun ya. Kim ne derse desin bu transferler Türkiye'nin en büyük transferleri arasına girer. İnşallah sakatlık problemlerimiz olmaz. O zaman rahat rahat iş yapar , seneye futbolu bırakmaya hazırlanan ?! Simao bile

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Adam şaka yapıyor, herşeyden nem kapmayın hemen
    Smile falan yoktu , beyaz yazıyla da yazacağını düşünmedim açıkçası arkadaşın Kusura kalma birader..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İkiside gelmez diyenlere inat simao ve almeida kartal oldu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Smile falan yoktu , beyaz yazıyla da yazacağını düşünmedim açıkçası arkadaşın Kusura kalma birader..
    Önemsizde, birader ne ayak ya?
    ALLAH aşkına..

transferler çok iyi , ama bu transferleri gs nin jo dos santos elano transferlerine benzetilmesi çok yanlış...

en çok ihtiyaç duyduğumuz yerlere çok kaliteli transferler yaptık ..takım uyumu erken oluşursa bu takım cidden uçar , ama işin defansif yönünü de unutmamak lazım ... yabancı kontenjanını düşünürsek defansif anlamda sıkıntı yaşarız , umarım defansif olarak yerli ve kaliteli almanyanın stuttgart taraflarından bir transfer olursa bu takım asıl o zaman uçar ...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

serdar taşçı dan bahsediosun galiba o ekstra imkansız o adam o kadar genç yaşta türkiye ye gelmez hatta bence hiç gelmez nede olsa "alman"

bu arada daha yabancı oyuncu transferi beklemiyorum beşiktaştan gayet iyi transferler yaptılarda şimdi asıl soru kimler gitcek bobo nun ben artık takımda kalmak isticeğini sanmıyorum sonuçta almeida yedeklicektir onu bize gelsin

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    serdar taşçı dan bahsediosun galiba o ekstra imkansız o adam o kadar genç yaşta türkiye ye gelmez hatta bence hiç gelmez nede olsa "alman"

bu arada daha yabancı oyuncu transferi beklemiyorum beşiktaştan gayet iyi transferler yaptılarda şimdi asıl soru kimler gitcek bobo nun ben artık takımda kalmak isticeğini sanmıyorum sonuçta almeida yedeklicektir onu bize gelsin
    Ben Avrupa da Bobo yu sola koyup Almeida yı ilerde oynatıp, Q7 yi de sağa çekeceğini düşünüyorum. Yok illa ben gideceğim bana çok para lazım derse ahmaklık eder, böyle bi hucum hattını, böyle ortalar açıp paslar atabilecek bi orta saha yı ancak Brezilya milli takımına alınırsa görür

Bu arada kontratı bitse de bitmesede 2.3 milyon euro ya Almeida, takımında bu sezon şimdiye kadar 11 gol atmış bi Alman Ligi oyuncusu... Dahası 26 yaşında... Bunlar da tutmazsa daha transfer falan yapmayalım. Ali Küçik le idare edelim

Quote Originally Posted by Facx View Post

ikna edilirse neden gelmesin ? ben bir transferde sadece gittiği ülkenin değil orada oynayan oyuncuların teknık dırektorun ve bır cok şeyin etkili oldugunu dusunuyorum ..
    mesela hamit her zaman Türkiye ye gelmem diyordu ama neden ? Türkiye de sen ona çok büyük başarıların garantisini verebiliyor musun _ adam bayern de kaldı ŞL finali oynadı neden gelsin ki ? ama serdar tascı ıcın durum aynı degıl ... avrupada ve ligde başarının ucunu göster bak nasıl geliyor...hemde stuttgart kümeye oynarken ...

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by burak95 View Post
    '' guti yaşlı , quaresma sönmüş , fernandes mehmet topalın yedeği , simao kaç yaşına gelmiş '' diyen zihniyetlerin almeida'ya ne diceklerini merak ediyorum mesela sergen yalçın'ın ne diyeceğini merak ediyorum..adam guti'yi bırak iverson'u bile kendiyle kıyaslıyor..
    Almeida'nın istatistiklerine bakarsak Sergen Yalçın'ın ne diyeceğini hemen anlayabiliriz. Pek iyi istatistikler çıkaramamış Almeida. Kariyeri boyunca 1 sezonda sadece 1 kez 10 golü geçebilmiş, onda da 11 gol atmış. Neler yapabileceğini göreceğiz. Bence Simao çok daha faydalı olacak.
    Bu arada Portekizli sayısı baya arttı Beşiktaş'ın.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Bobo gitmez umarim onu yeni transferlerimiz ile görmek isterim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ya arkadaşım o kadar transfer yaptınız öküz gibi nedir bu açlık bırakın bobo da bize gelsin

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Metin Ali Feyyaz'in yabanci/portekiz versiyonu Simao Almeida Quaresma

hadi bobo size geldi , almeida sakatlansa ceza alsa kım oynayacak forvet sıkıntısnı cok cekıyoruz bırakında bir bolluk yasayalım yahu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bobobobo View Post
    hadi bobo size geldi , almeida sakatlansa ceza alsa kım oynayacak forvet sıkıntısnı cok cekıyoruz bırakında bir bolluk yasayalım yahu

nobre var borumu

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

O kontratı karşılayacak bi takım bulsa Beşiktaş hiç acımaz Nobre yi yollar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gitsin de nereye gidiyorsa gitsin yahu ..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yakışırr =)
    Eğer yapılacaksa yerli transferlerini de kamptan önce halletmek iyi olur aslında ..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Simao bitmiş , Almeida sıradan topçu , Fernandes kadroya giremeyen bir oyuncu

demiycem

Muhteşem transferler yaptı Beşiktaş. Helal olsun. Kıskanmaktan çatlıyorum Allah belamı vereki. Ronaldoda gelse Portekiz Milli Takımı hücum hattı Beşiktaş'tan kurulu olmuş olacak

Bu arada Portekiz Milli Takımından artık cacık olmaz. Bizim kasap futbolcular bunların alayını sakatlarlar. Kadro kuramaz Portekiz

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut View Post
    Simao bitmiş , Almeida sıradan topçu , Fernandes kadroya giremeyen bir oyuncu

demiycem

Muhteşem transferler yaptı Beşiktaş. Helal olsun. Kıskanmaktan çatlıyorum Allah belamı vereki. Ronaldoda gelse Portekiz Milli Takımı hücum hattı Beşiktaş'tan kurulu olmuş olacak

Bu arada Portekiz Milli Takımından artık cacık olmaz. Bizim kasap futbolcular bunların alayını sakatlarlar. Kadro kuramaz Portekiz

ronaldo yu almayız ya cok sımarık hemde kontenjan sorunu var

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Almeida iyi bi transfer olmuş tam patladı dediğimiz zamanda gelmesi Beşiktaş için bi artı ama Almeida geldi diyip Bobo yollanmamalı yoksa takım hızlı hücüma çıkma konusunda bazı maçlarda sorun yaşayabilir özellikle deplasmanlarda.

Ben Almeida'yı Bobodan üstün tutmam doğrusu. Türk olsun-olmasın kadroda tutulmalı, hatta bol bol da süre almalı. Müthiş sert şutları ve tartışılmaz hava üstünlüğü olsa da Almeida zaman zaman saç baş yoldurduğu maçlar çıkarabilir. Bobo daha efektif bir santrafordur, maçta 3 kez pozisyona sokarsanız (ki soksunlar bir zahmet Simao, Quaresma, Guti, Fernandes) garanti bir tanesini atar. En formsuz gününde olsa bile.

Ayrıca Beşiktaş'ın çocuğudur. Figer miger anlamam, Nobre'yi yollasınlar, maaşını Boboya versinler.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Gerçekten çok iyi transferler yaptı BJK. NTVSpor'dan izlediğimiz topçuları artık Türkiye'de izleyecez . Birde şu Tabata, Fink gibi isimleri yollayabilirseler 2.yarıda çok farklı bir BJK olacak bence.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

beşiktaşı kutluyorum hayırlı olsun çok iyi transferler..
    aklıma r.madridin galacticos fiyaskosu geliyor..
    hucumda çok iyi olacaklardır ama defansta yine çok büyük problemler yaşayacaklardır...
    ileri 4lü almeida-simao-q7-guti ortada ernst-fernandes ee defans hattı...
    hucumda bu kadar sükseli isimler defansta toramanla ersan çok komik geliyo..
    asıl sivok dönünce ne olacak bunlardan biri kesilecek..
    bu transferlerin bjkyı ilk 2ye sokacağını düşünmüyorum....
    Last edited by jarosik_61 : 24.Aralık.2010 at 12:53

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş'ı tebrik etmek lazım. Bu oyuncuları mutlu edip kadrosunda tutmayı başarabilirse seneye defansa yapılacak iyi takviyelerle istenilen noktaya gelebilirler.

Mesaj Yetkileri