Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 215 sonuç

Konu: Adım Adım Dünyanın En İyisi Olmak (Galatasaray 11.2.1) 6. Sezon

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

AH EMRE YAKTIN BİZİ !!! YİNE YENEMEDİK..

MUSA ÇAĞIRAN ÇAĞIRAN GELİYOR !

Genel izlenim :
    • Takım iyi durumda. Sporting maçının ilk dakikası Emre çift dalınca rakibe, 10 kişi kaldık. İki maçta da yenilmiş olduk Sporting'e..
    • Hazard yeniden form tutmaya başladı, aynı şekilde Eren Derdiyok'da..
    • Pino'yu River'e Aydın'ı Malaga'ya sattık.
    • Lucas Digne gelecek sezon kadromuza katılacak.
    • Bir transfer daha şart oldu. Bütçe yaratabilirsek iyi bir yabancı ile anlaşmayı düşünüyorum.

EURO CUP'TA BASEL İLE EŞLEŞTİK. BİR AKSİLİK OLMAZSA TURU ATLAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM. TURU ATLARSAK EĞER SONRAKİ TURDAKİ RAKİBİMİZ RUBİN-LİLLE MAÇI GALİBİ OLACAK.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

2010 senesinin ödülleri sahibini buldu..

GALATASARAY'DA TRANSFER HAREKATI !!!

Palacios ile sene sonuna kadar kiralık olarak anlaştık performansı beğenilirse takıma katmaya çalışacağız.

Sezon sonuna kadar düşündüğümüz bir isim. Kadro derinliği açısından..
    Last edited by Rind-i Şeyda : 26.Aralık.2010 at 03:10

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Gelecek için MC istiyorsan bir de David Alaba'ya bak derim. Bayern'de.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Gelecek için MC istiyorsan bir de David Alaba'ya bak derim. Bayern'de.

Alaba'yı biliyorum, teşekkür ederim tavsiye için. Ama hedefim dünyanın en iyi takımı olmak, şu an için öyle fazla genç alıp yetiştirmek istemiyorum. Emre Çolak ve Musa Çağıran'a yoğunlaşıyorum sadece. İyi kadrolar kurup para kazanmak önceliğim olacak.

GENEL İZLENİM :

Takım maç kazanıyor ama yine de eksik giden bir şeyler var sanki.
    Pas oranlarımız çok iyi, top kapma oranlarımızın da hatırı sayılır. Kaleye şut çekme konusunda da iyiyiz. Oynana futbol göze hoş geliyor.
    Fakat 4-4-1-1 oynayan rakiplere karşı çok zorlanıyoruz. Örneğin; Gençlerbirliği,Bucaspor gibi..
    4-4-1-1'in diğer bir formasyonu olan 4 Defans 2 MC 1 AMC 2 1 AMR 1 AML 1 FC formasyonunda da beklerimiz çok zorlanıyor. Diğer formasyonlu takımlara karşı durum iyi. En kısa zamanda bunu halletmeye çalışıyorum. İkinci bir taktik yaratabilirim, ya da seneye var olan taktiği değiştirebilirim.

ARA TRANSFER DÖNEMİNİ BİR OYUNCUYLA DAHA KİRALIK ANLAŞMASI YAPARAK BİTİRDİK..

MİLAN BAROS GİTTİ !

İlerideki futbol hayatında ona başarılar diliyoruz. İyi bir teklif aldık. Sanırım transfer listesinde olmayan oyuncular daha iyi fiyatlara transfer oluyorlar. Bonservisinin iki katına sattık Baros'u..

20. MAÇLAR SONRASI PUAN DURUMU VE OYUNCU İSTATİSTİKLERİ..

Takım performansı oyunculara pek yansımamış ama bu sene açık ara şampiyon olacağım kesin.
    Pilot kulübüm Gençlerbirliği çok iyi işler çıkartıyor, yukarıdaki ekran görüntüsünde bana neler ettiklerini görebilirsiniz. =)

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

YORUM FALAN YOK AMA KENDİ KENDİME OLAYIM DÜNYANIN EN İYİ TAKIMI =))

EURO CUP'TA TUR ATLADIĞIMIZ İÇİN MEMNUNUM AMA GOL ATAMIYORUZ. ÜSTÜN OYNUYORUZ AMA GOL ATAMIYORUZ.

BABACAR GELDİĞİNDE BU SORUN ÇÖZÜLECEK UMARIM..

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Ligde çok iyi gidiyoruz. Oynanan futbol çok hoş.
    Avrupa'da aynı şeyi söylemek mümkün değil. Yine de şanslı kuralar çekiyoruz bakalım ne olacak.
    Musa Çağıran'ın gelişiminden çok memnunum. Yabancı kontenjanın olduğu bir ülkede böyle bir yerli oyuncuya sahip olmak çok iyi.

tebrik ederim iyi gidiyorsun... ben ilk sezon cimbomu çalıştırdım ama pek verim alamadım... transfer bütçemi düşük verdiler. bide oyuncu satmakta zorlandım. sezon sonu 2. oldum uefada final oynadım. 2.sezon kadroyu değiştirdim maya tutmadı kapattım oyunu... cimbomun yabancı genç oyuncular işine yaramıyor. dikkat edersen daha da ii olursun...

çok iyi gidiyosun musa çağırana neler oluyor öle aman yarabbi !

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by franklin001 View Post
    tebrik ederim iyi gidiyorsun... ben ilk sezon cimbomu çalıştırdım ama pek verim alamadım... transfer bütçemi düşük verdiler. bide oyuncu satmakta zorlandım. sezon sonu 2. oldum uefada final oynadım. 2.sezon kadroyu değiştirdim maya tutmadı kapattım oyunu... cimbomun yabancı genç oyuncular işine yaramıyor. dikkat edersen daha da ii olursun...
    Teşekkürler, aldığım bütün gençler faydalı oldu. Bazı maçlarda şansımız yaver gitse de bütün manada düşünürsek çok iyi kadro kurduk.

11.2.1 resmi yamasında GS transfer bütçesi 8M £ ile başlıyor.

30M £ oyuncu sattım. 60M £ transfere para harcadım. 3 de oyuncu kiraladım. Kiralık oyuncular muhteşem katkı yaptılar takıma.

Quote Originally Posted by JohnConner View Post
    çok iyi gidiyosun musa çağırana neler oluyor öle aman yarabbi !

Cana'nın etkisi büyük. Cana'dan ders aldıktan sonra kişiliği Fairly Professional oldu. Ondan sonra hızla gelişmeye başladı.

DEV DERBİ GALATASARAY'IN GALİBİYETİ İLE SONUÇLANDI !!!

LİGDEKİ İLK YENİLGİMİZİ EZELİ RAKİBİMİZDEN KENDİ EVİMİZDE ALDIK...

KAF-SİN : GS TEKNİK PATRONU GOL SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN BAMBAŞKA BİR TAKTİKLE ÇIKTI SAHAYA !!!

SCHALVARLI GELİN VALLAH !!! (TUTTUSİPOR)

EURO CUP'TA DEPLASMANDAKİ MAÇLARDA ŞANSIMIZIN YAVER GİTMESİ SEBEBİYLE, AYRICA ŞANSLI KURALARLA YARI FİNALE KADAR YÜKSELDİK.
    YARI FİNALDEKİ RAKİBİMİZ SPARTAK MOSCOW.
    FİNALE ÇIKARIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
    FİNALE ÇIKARSAK EĞER MUHTEMEL RAKİBİMİZ ARSENAL VEYA JUVENTUS OLACAK.

LİGDE ALACAĞIMIZ TEK GALİBİYET BİZİ ŞAMPİYON YAPACAK

şampi... galatasaray

süper gidiyorsun tebrikler ama 11.2.1 yamasına ısınamadım cok gol kaçıyor buna karsılık rakip ise 2 kere geliyor kalene biri gol oluyor

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

valla tüm kulvarlarda çok iyi gidiyorsun tbrk ederim ueafada final istiyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

şampi... galatasaray
    Valla şampiyon olduk. Bu kadro ile pek şaşırmadım gerçi =)

Quote Originally Posted by zazanas View Post
    süper gidiyorsun tebrikler ama 11.2.1 yamasına ısınamadım cok gol kaçıyor buna karsılık rakip ise 2 kere geliyor kalene biri gol oluyor
    Evet beni sinir eden bir durum. Çok çözmeye çalıştım orta saha elemanlarını defansif oynatarak az pozisyon vermekte buldum çareyi.

Quote Originally Posted by oguz4141 View Post
    valla tüm kulvarlarda çok iyi gidiyorsun tbrk ederim ueafada final istiyoruz
    Teşekkür ederim. Final gelecek gibi Spartak Moscow sürpriz yapmazsa bize tabi. =)

ŞAMPİYONLUĞU GETİREN MAÇ !!!

TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL İLK MAÇI

MOSCOW MAÇINI DÜŞÜNELİM YEDEK AĞIRLIKLI ÇIKALIM DEDİK, DEMESE MİYDİK NE

ŞİMDİ MOSCOW MAÇI VAR..

MUHTEMEL 11'İMİZ VE TAKTİĞİMİZ ŞU ŞEKİLDE OLACAK, MAÇA KADAR 4-4-1-1 E DÖNMEZSEM TABİ.

RUSYA LİGİ YENİ AÇILDI.
    SPARTAK MOSCOW'UN DURUMU ŞU ŞEKİLDE :

EN ÇOK ÇEKİNDİĞİM OYUNCUSU, SERVET'İ PAMUK EDEBİLİR BU ADAM ÖNLEM ALMAK LAZIM..

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

ÇOK KÖTÜ OYNADIK, NEYMAR VE BAPTİSTA'NIN YOKLUĞUNDA FORVET SIKINTISI ÇEKİYORUZ. ARDA'YI ÇEKİNCE DE KANAT AKINLARIMIZ ETKİSİZ KALIYOR.
    YİNE DE KAZANMASINI BİLDİK. 2.MAÇA DAHA RAHAT ÇIKACAĞIZ.

2. MAÇ

Hazard Euro Cup yarı final 2.karşılaşmasında oynayamayacak, Barış da aynı şekilde.

...oynandıktan sonra burada...

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Şampiyonluk hayırlı olsun tebrik ederim. Karabük maçı kötü olmuş Galatasaray'ımıza Final yakışır tabiki Bende beklerim kariyerime

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Evet Spartak bir hayli zor dikkat et. Hazard da eksikse işin zor diyorum. Welliton uçacak gibi geliyo bu maçta bana.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Şampiyonluk hayırlı olsun tebrik ederim. Karabük maçı kötü olmuş Galatasaray'ımıza Final yakışır tabiki Bende beklerim kariyerime
    Teşekkür ederim, tabi ki takip ederim..
    Bir bak bakalım yakıştı mı Final bize. =))

Evet Spartak bir hayli zor dikkat et. Hazard da eksikse işin zor diyorum. Welliton uçacak gibi geliyo bu maçta bana.
    Welliton uçabilir ama SERVET uçurtmaz onu. =)
    Çok zor anlar yaşamadık da değil ama kazanmasını bildik.
    Detaylar aşağıda.

EURO CUP YARI FİNAL 2. MAÇ

MAÇTAN ÖNCEKİ DURUM AŞAĞIDAKİ GİBİYDİ ELENECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORDUM. GOLÜ YEDİKTEN SONRA 4-1-3-1-1'E DÖNDÜM. EREN DERDİYOK İLERDE TEK BAŞINA TARGET MAN ATTACK ROLÜNDE TOPLAR KOŞU YOLUNA OLACAK ŞEKİLDE AYARLADIM.
    ORTA SAHA'NIN TAM ORTASINA ARDA'YI KOYDUM. ADVANCED PLAYMAKER YAPIP TOP SÜRMESİNİ EN AZA ÇEKTİM. EMRE ÇOLAK INSIDE FORWARD AMC'DE WİDE PLAY HUG TOUCHLİNE VEREREK RAKİBİNİ KANATLARA ÇEKMESİNİ SAĞLADIM. ARDA'NIN PAS ŞEKLİNİ YÜKSEK ORANDA DİRECT OLARAK AYARLADIM. ARDA VE EMRE ÇOLAK'TAN BAŞKA KİMSEYE CROOS AİM TARGET MAN VERMEDİM. NİTEKİM BİR ASİST ARDA'DAN BİR ASİST EMRE'DEN GELDİ.

VE SONUÇ : DEĞİL SPARTAK MOSCOW 300 SPARTAK OLSA DA KÂR ETMEYECEĞİ ORTAYA ÇIKTI..

Bu maçtan sonra taktik dehamı sorgulama eğilimine girdim, galiba dünyanın en iyi takımı olacak bu takım. =))

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

EURO CUP FİNALİNDE ARSENAL İLE EŞLEŞTİK.

ARSENAL'İN DURUMU ŞÖYLE :

WENGER'İN PROFİLİ BENİ KORKUTMAYA YETİYOR AÇIKÇASI =)
    LİGDE YARIŞTAN GERİ KALMIŞLAR AMA YARI FİNAL'DE JUVE'Yİ ELEDİLER.
    TAKIMDA GÖZE ÇARPAN EKSİKLİKLERİ YOK.
    SAGNA VE SQUİLLACİ SAKAT SADECE.
    FABREGAS DÖKTÜRMÜŞ SEZON BOYUNCA..

VE MAALESEF DEFANSIMIZIN EN ÖNEMLİ OYUNCUSU ZAPATA FİNAL MAÇINDA KART CEZALISI CANA'YI ONUN BÖLGESİNE ÇEKMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. İKİ YAVAŞ STOPER İLE ÇOK ZOR ANLAR YAŞAYABİLİRİZ.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

iki yavaş stoper bu maç için en büyük sıkıntın olsa gerek. Arsenal'ı tutman çok zor olucak ama takımımızın yanındayız

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

iki yavaş stoper bu maç için en büyük sıkıntın olsa gerek. Arsenal'ı tutman çok zor olucak ama takımımızın yanındayız
    Sol bek eksiğimizde var ama elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. =)

TARİH TEKERRÜR EDECEK Mİ ?

GÖRÜNEN ŞU Kİ CHAMAKH VE VAN PERSİE YER DEĞİŞTİREREK OYNUYACAKLAR. AYNI ŞEKİLDE ARSHAVİN DE ARADA BİR SAĞ AÇIKLA YER DEĞİŞTİRECEK GİBİ.
    ORTA SAHALARI KIRILGAN SAYILABİLİR. EĞER TOP KAPMA DA BAŞARILI OLABİLİRSEK KOLAY KOLAY TOP KAPTIRACAĞIMIZI SANMAM.
    İKİ TANE ÇOK İYİ STOPERLERİ VAR.
    EREN'İ DJOUROUNUN KARŞISINA KOYMAMAK GEREK.

BEKLERİMİZ İLERİYE ÇIKARSA ÇOK SORUN YAŞAYABİLİRİZ.

SAĞ BEKLERİ ÇOK İYİ HAZARD'I DURDURACAK KADAR İYİ OLDUĞUNU SANMIYORUM AMA. =)

SOL BEKLERİNİN KARŞISINDA ARDA VAR. ARDA'NIN ÇOK ZORLANACAĞINI SANMIYORUM. ARDA'YA SÜRPRİZ BİR ROL VERİCEM BU MAÇTA.
    MR POZİSYONUNDAN OYUN KURDURACAĞIZ BAKALIM. İŞLEYECEK Mİ ?

OYUNUN KİLİT NOKTASI FABREGAS OLACAK. İZLEYELİM VE GÖRELİM NELER OLACAK.

SANİYE SANİYE BU MESAJDA PAYLAŞACAĞIM MAÇIN DURUMUNU..

DAKİKA 1 :

VAN PERSİE %100'LÜK GOL POZİSYONUNU CÖMERTÇE HARCADI. KULLANDIĞIMIZ KORNER SONRASI KONTRA YEDİK.

DAKİKA 3 :

VAN PERSİE CEZA SAHASI İÇERİSİNDE CANA'YI YERE YIKTI GOL ATTI HAKEM GOLÜ VERDİ.

DURUM ARSENAL:1 GALATASARAY:0

DAKİKA 9

VAN PERSİE İKİNCİYİ ATTI. ZAPATA'NIN EKSİKLİĞİ ORTAYA ÇIKTI.

ARS: 2 GS: 0

DAKİKA 16

HAZARD TOPU DOKSANA ÇAKTI. FARKI 1'E İNDİRDİ.

ARS: 2 GS: 1

DAKİKA 19

VERMAELEN SAKATLANDI. SAKATLIĞA SEBEP OLAN OYUNCU BARIŞ ÖZBEK.

DAKİKA 20

VERMAELEN'NİN YERİNE ARSENAL ÇOK KÖTÜ BİR STOPER SOKTU. VARANE 18 YAŞINDA.

DAKİKA 25

SERVET KIRMIZI KART İLE OYUNDA ATILDI. RAKİBİNE DİRSEK ATTIĞI GEREKÇESİ İLE.

BAPTİSTA OYUNDAN ALINDI YERİNE ALİ TURAN GİRDİ..

DAKİKA 36

HAZARD SAKATLANDI, YERİNE MUSA GİRDİ.

İŞLER HEP ALEYHİMİZE İŞLİYOR..

DAKİKA 45+1

GALATASARAY PES ETMİYOR. 10 KİŞİ İLE SALDIRIYOR. NEYMAR %100'LÜK BİR GOL KAÇIRDI. KALECİDEN DÖNEN TOPU SAGNA TACA ATTI.

İLK YARI SONA ERDİ..

İKİNCİ YARI

İKİNCİ YARIDA KAYDA DEĞER HİÇ BİR ŞEY OLMADI. TOP HEP BİZDEYDİ. 10 KİŞİ OYNADIK. AMA SON DAKİKALARDA BASTIRIRKEN KONTRADA YAKALANDIK VE VAN PERSİE 3. GOLÜNÜ DE ATTI.
    KISMET DEĞİLMİŞ DİYORUZ. BAŞKA SEFERE..

Last edited by Rind-i Şeyda : 27.Aralık.2010 at 01:48

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Türkiye Kupası Finali

fenere sanalda da kupa yok tebrikler güzel bir sezon olmuş. olması gerektiği gibi. aynı sıkkınlıktan bende bir kariyer açtım şu anki kadroyla neler yapabileceğime bakmak için. gelecek sezonda şamp ligi + lig + tr kupa bekliyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by fermanager View Post
    fenere sanalda da kupa yok tebrikler güzel bir sezon olmuş. olması gerektiği gibi. aynı sıkkınlıktan bende bir kariyer açtım şu anki kadroyla neler yapabileceğime bakmak için. gelecek sezonda şamp ligi + lig + tr kupa bekliyoruz
    Valla kupa yok ama kök söktürüyorlar, acaip bir oyun stilleri var. =)

Şampiyonlar ligi çok zor görünüyor şu an. Orta saham hep mücadeleci tip oyunculardan kurulu, Kwadwo Asamoah'ı almayı denedim, başaramadım. O olsaydı belki yarı final görürdük. =)

Muhteşem bir sezon geçirmişiz. Lig şampiyonluğu ve kupa şampiyonluğu çok güzel olmuş tebrik ederim. Arsenal karşısında o kadar eksikle yapıcak çokta fazla birşey yoktu aslında finale kadar yükselmen bile büyük bir başarı tebrik ederim. Bu arada fenevede yazık ama sanalda bile alamıyorlar şu türkiye kupasını iyi transferler bekliyoruz senden ayrıca 2.sezonda şampiyonlar liginde en az yarı final istiyoruz

Sezon çok iyi geçti dediğin gibi. Kupa şampiyonluğunu pek önemsediğimi söyleyemem ama rakip FB olunca ister istemez alası geliyor insanın.

Arsenal'e karşı iyi bir futbol sergilediğimi düşünüyorum, maç başındaki tahminlerimin hepsi tuttu, önlemlerimizi aldık ama engel olamadık. 10 kişi kalmasaydık kupayı bile alabilirdik gerçi.

Transferler aşağıdaki gibi oldu, iyi bir transfer dönemi geçirdik. Asamoah'ı alabilseydik daha iyi olabilirdi. Alessandro adında genç bir brezilyalı buldu scoutlarım onu da kadromuza dahil ettik. Gelecek sezon kadromuza katılacak.

YENİ TRANSFERLERİMİZ :

HAZIRLIK DÖNEMİMİZ

GELECEKTE KADROMUZA DAHİL OLACAK OLAN BREZİLYALI GENÇ STOPERİMİZ

ALT YAPIMIZDAN ÇIKAN DAVE PARNABY ADLI COACH'IMIZIN BULUP GETİRDİĞİ MÜTHİŞ UMUT VAADEDEN FORVETİMİZ. KENDİSİNİN YETENEKLERİNDEN ÇOK UMUTLUYUM. 17 YAŞINA GELDİĞİNDE AS TAKIMDA FORMA GİYMEYE BAŞLAYACAK.

BU DA TRANSFER GEÇMİŞİMİZ.
    ASİSTAN RAPORLARINDA 2 YILDIZ VE ALTI BÜTÜN OYUNCULARIN SÖZLEŞMELERİNİ FESH ETTİM.
    CANA'YA GELEN İNANILMAZ KİRALIK TEKLİFİNİ İSE KIRAMADIM. NAPOLİ İSTERSE 6.75M£ KARŞILIĞINDA CANA'YI KADROSUNA KATABİLECEK.

tarih tekerrür etmemiş bu sefer arsenal karşısında ama sonuçlar çok güzel şampiyonluk yakıştı transferlerde süper..

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Alaba'yı al dememin sebebi sonuçta bir senede dünyanın en iyi takımı olamazsın uzun yıllar gerekecek Ve yabancı sınırı yok mu o kadar yabancı nasıl olacak?

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Transferler mükemmel Şampiyonlar Liginde gelir final

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

tarih tekerrür etmemiş bu sefer arsenal karşısında ama sonuçlar çok güzel şampiyonluk yakıştı transferlerde süper..
    Etmedi maalesef, şanssızlıklar da üstüste gelmişti. Hazard sakatlandı, Servet atıldı falan zordu almamız kupayı.

Alaba'yı al dememin sebebi sonuçta bir senede dünyanın en iyi takımı olamazsın uzun yıllar gerekecek Ve yabancı sınırı yok mu o kadar yabancı nasıl olacak?
    Şu an elimde 10 yabancı var bu sene de 10 yabancı ile oynayabiliyorum, seneye 10 yabancı 8 yabancıya düşüyor. Gidenler olacak elbette. Kontenjan sorunumuz yok yani. Tek sorun para.
    Transferler mükemmel Şampiyonlar Liginde gelir final
    Dört-3-3 oynayabilecek kadroya sahip olsaydım kesin gelirdi, emin ol. =)

Ama bu orta saha ile çok zor. Orta'dan topu alıp sürebilecek pas atabilecek bir tane oyuncumuz yok. Kwadwo Asamoah çok istedim almayı olmadı.

ÇOK KÖTÜ GİDİYORUZ..
    KÖTÜ GİDİŞİN ARDINDAN YÖNETİM TEKNİK DİREKTÖR ÖZTÜRK İLE MASAYA OTURDU. TOPLANTIDA NELER KONUŞULDU BİLİNMİYOR. TOPLANTININ HEMEN ARDINDAN TESİSLERE GELEN ÖZTÜRK OYUNCULARINI TOPLAYARAK BİR TOPLANTI DAHA DÜZENLEDİ. TOPLANTI ÇIKIŞI BASIN MENSUPLARININ SORULARINA "PLAN YAPMAYIN PLAN TUTMAZ FLORYADA" DİYEREK ESPRİLİ BİR CEVAP VERDİĞİ GÖZLERDEN KAÇMADI. TOPLANTININ NEŞELİ GEÇTİĞİ BU ESPRİDEN SONRA ANLAŞILDI.

(KAF-SİN)

ÇOK KÖTÜ GİDİYORDUK KOBENHAVN VE ANKARAGÜCÜ MAÇLARINDAN SONRA TOPARLADIK GİBİ. ANKARAGÜCÜ MAÇI HARİÇ BÜTÜN GOLLERİ DURAN TOPLARDAN YEDİK. GEÇEN SENEKİ İSTEKLİ FUTBOL PEK YOK. KOBENHAVN MAÇINDAN SONRA TEK FORVET SİSTEME DÖNEREK BASKILI FUTBOLA DÖNDÜM. BÜYÜK MAÇLARDA SORUN YAŞAYABİLECEĞİMİZ BİR STİL. AMA PUAN KAYIPLARINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK. TRANSFER ARAYIŞLARI ŞİMDİDEN BAŞLADI.

LİSTEMİZDE 5 İSİM VAR. BUNLARDAN EN AZ BİRİNİ KADROYA KATMAK İSTİYORUZ. ÖNEM SIRASINA GÖRE:

1. KWADWO ASAMOAH

2. YANN M'VİLA

3. JUCİLEİ

4. NURİ ŞAHİN

5. GÖKHAN İNLER

VE MUSA !!!

YAVAŞ YAVAŞ ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU OLMA YOLUNDA İLERLİYOR.

Last edited by Rind-i Şeyda : 27.Aralık.2010 at 22:25

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

ligde bir düşüş var bundan sonra puan kayıbı olmaması gerekiyor bence.Ayrıca Kobenhavn'ı yenmemiz bi yandan iyi olmuş bi yandanda kötü olmuş benim takımı yenmişin Listendeki oyuncular iyi transfer edebilrisin umarım

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Çok fazla puan kaybetmişsin abi toparlarsın umarım.

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

ligde bir düşüş var bundan sonra puan kayıbı olmaması gerekiyor bence.Ayrıca Kobenhavn'ı yenmemiz bi yandan iyi olmuş bi yandanda kötü olmuş benim takımı yenmişin Listendeki oyuncular iyi transfer edebilrisin umarım
    O maç dönüm noktam oldu öyle deme. =)
    Bir oyuncu satmam gerekecek o oyunculardan birisini almam için.. Performans'a göre bakıcam artık kimi satacağıma.

Çok fazla puan kaybetmişsin abi toparlarsın umarım.
    Toparladık toparladık. Ligin başında neler oldu anlamadım. Aynı taktik aynı kadro süründük resmen.

BİRİ GALATASARAY'I DURDURSUN..

ALINAN KÖTÜ SONUÇLARIN ARDINDAN YÜKSELİŞE GEÇEN GALATASARAY'DA OYNANAN FUTBOL GÖZ DOLDURUYOR.

MADRİD ASLAN'IN ELİNDEN ZOR KURTULDU..

KAPTAN ARDA KADRO DIŞI BIRAKILDI.

İLK LECH MAÇINDAN SONRA DİSİPLİNSİZ HAREKETLERİ TAKIM İÇERİSİNDEKİ UYUMU BOZUCU HAREKETLERİ SEBEBİYLE KAPTANLIĞI ELİNDEN ALINAN VE KADRO DIŞI BIRAKILAN ARDA, 2. LECH MAÇINDA AFFEDİLDİ. KAPTANLIĞA MUDİNGAYİ İLE DEVAM EDİLECEĞİ BELİRTİLDİ.

GALATASARAY'DA TRANSFER HAREKATI :

GALATASARAY BREZİLYA MİLLİ TAKIMININ AS OYUNCULARINDAN BİRİYLE ANLAŞMAYA VARDI. BU İSİM SIR GİBİ SAKLANIYOR.

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri