ben ilk senemde fenerle uefa yarı finali oynadım yendim 8) sonra 2 kez şl de 2. tura çıkıp elendi fener(ben Galatasarayım ) diğerleri çok başarısız hakkikatten![]()
ben ilk senemde fenerle uefa yarı finali oynadım yendim 8) sonra 2 kez şl de 2. tura çıkıp elendi fener(ben Galatasarayım ) diğerleri çok başarısız hakkikatten![]()
fener zaten başarılı , kayseriyi yönetsem fener , bjk iş görür bende kayseri olarak iş görürüm ama öyle bir şey yokben fenerim ve tek katkı yapan bjk , bu yıl bjk deplasmanda ajax ı bile yendi vayy be dedim 13 puanla 2. sırada çıktı madrid in arkasından , ben 12 puanla 1. oldum , 3 takımda 12 puan aldık
psg , valencia ve ben 12 puan ,, bursa ise arada sürpriz yapan tek takım evinde milanı yendi , gs nin elendiği bohemias ı yendi 2 maçta ama evinde ve deplasmanda litexe yenilince 9 puanda topladı
bakalım ben barça ile , bjk sporting ile eşleşti ama bende neymar 3 ay sakat :Scardozo ya çok iş düşüyor dzeko ise bu yıl 35 maçta 53 gol 23 asist yaptı zaten ona insan demiyorum
![]()