1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: PA ve CA nedir?

Hybrid View

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    oyundaki gözlemcileri kötü yapmışlar
    oyuncu CA sını görme 20 , PA sını görme 18 olan ve 2 özelliği de 19 olan scout um var , bi oyuncuyu çok önerdiler , aldım , kendi oyuncumdan daha iyi olacak diye raporları vardı. sattım o adamımı , sattığım adam messi gibi oldu her özelliği 18 , messiden kat kat iyi çünkü güç bile 20 adamda benim oyuncum sıradan zararım ise milyon avrolar

bi tane de DC mevkisindeki 17 yaşındaki adama 13m avro verdim , hiç gelişmiyor bunu öneren rıdvan dilmen adlı scout u yolladım scout un hayrı yok .d şansına artık. fmrte var bende ama hiç kullanmadım. oyuncum emekli olursa aa bu oyuncumun pa sı demek ki bu kadarmış gibi bazı özelliklerini hileye bulaştırmadan bakmak için kullanıyorum.
    o programı kullanıp hileye bulaşmamak çok zor yaa, helal olsun valla sana

Quote Originally Posted by saboje View Post
    o programı kullanıp hileye bulaşmamak çok zor yaa, helal olsun valla sana
    Bende Bakıyorum Arada Ama Daha Hiçbir Zaman Değişiklik Falan Yapmadım Onunla

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    oyundaki gözlemcileri kötü yapmışlar
    oyuncu CA sını görme 20 , PA sını görme 18 olan ve 2 özelliği de 19 olan scout um var , bi oyuncuyu çok önerdiler , aldım , kendi oyuncumdan daha iyi olacak diye raporları vardı. sattım o adamımı , sattığım adam messi gibi oldu her özelliği 18 , messiden kat kat iyi çünkü güç bile 20 adamda benim oyuncum sıradan zararım ise milyon avrolar

bi tane de DC mevkisindeki 17 yaşındaki adama 13m avro verdim , hiç gelişmiyor bunu öneren rıdvan dilmen adlı scout u yolladım scout un hayrı yok .d şansına artık. fmrte var bende ama hiç kullanmadım. oyuncum emekli olursa aa bu oyuncumun pa sı demek ki bu kadarmış gibi bazı özelliklerini hileye bulaştırmadan bakmak için kullanıyorum.
    Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    oyunun scoutlarına ben hiç güvenmem,oyuna kalsa pa 148 olan artun diye bi adamı ca 178 olanın yerine alacakmışım,ayrıca 200 pa olan asistanım da oyun başında orta sahamın zayıf olduğunu ve adam önerdiğini söyledi,orta sahamın zayıf olduğu doğru da,yerine önerdiklerinin hiçbirini almadım ayrıca her sene alınan genç oyuncuların da kötü olduğunu biliyoruz. o yüzden...

FM GENİE SCOUT...(oyunda 6 scout um var ama göstermelik,genie kullandığım çakılmasın diye )
    ilave yapmama gerek yok sanırım,gayet açık.

Mesaj Yetkileri