Tamam dostum bakarım onada..
Tamam dostum bakarım onada..
Volkan'ı daha ucuza alabilirdin yavTransferler güzel ama Arda'yı 1 sene daha bekletseydin iyi olurdu
Screw you guys, I'm goin' home
Volkan'a 3 verdim yok dediler 3.5 verdim yine yok dedilerVillarreal'de peşindeydi €4M verdim kabul ettiler bende transferi bitirdim..Bu arada eklemeden geçmeyeyim transferlerin hepsi PEŞİN yapıldı..
Takımı Bir Gözden Geçirelim..
(+) Göze Giren Oyuncular
Anıl Dilaver : Ne yalan söyleyeyim kendisine Baros'tan daha çok güveniyorum.ZTK maçlarında onu deneme altına almıştım çokta iyiydi.Fenerbahçe derbisinde son kısımlarda oynatacağım onu ancak ondan sonra ki maçlarda daha çok forma şansı bulacağını söylemeliyim.Anıl bizim için çok önemli bir forvet haline gelecek Arda gibi yıldızı parlayacak oyunculardan birisi.Zamanı gelince Anıl'ın Avrupa yolunu da açacağım Arda gibi.
Emre Çolak : Emre'nin ne olduğunu bilmeyen yoktur gerçi performansı da gayet iyiydi kupa maçlarında.Takıma gelecek yeni yabancıdan sonra forma şansı azalacak ama Tunay ile forma kapışmasına gireceklerini belirteyim.Kim iyi olursa kapar formayı her hafta..Ayrımcılık yapmam hiç bir zaman..
Çağlar Birinci : Sol bekte güveneceğim ilk isim Çağlar.Kupa maçlarında tam istediğim gibi oynadı ve benden tam not aldı.Performansını devam ettirirse seneye de ilk 11'de yeri garanti.
Serkan Kurtuluş : Sağ bekte Sabri ile sık sık değişmeli oynayacaklar aynı Tunay-Emre gibi..İyi olan kapacak formayı her zaman..Serkan kupa maçlarında çok iyiydi bu performansını devam ettireceğini düşünüyorum.
çağlar bende hala sakat 8 ayarmanın peşindeyiz. devamını bekliyoruz başarıların.
kaan hadi başlat artık ligitransferler iyide Volkan a fazla vermişsin sanki
Volkan soldan iyi akıyoO paraya değecektir.
Coentrao alır bu çakal
Yav kaan sen git Sakarya ile Kariyer Açsana Neden Gsyi Rezil ediyosun Sakarya Yetmezmi![]()
BAROS FENERİ TEK BAŞINA YIKTI 2-0
Fenerbahçe derbisini sandığımızdan daha rahat geçtik.Baros'un attığı 2 gol ile galibiyete uzanan taraf olduk.Fenerbahçe,defansımızın karşısında pek bir varlık gösteremedi ve kalemize sadece 1 isabetli şut attılar.Bu galibiyet ile ligde 3. sıraya yerleştik.Önümüzde 35 puan ile Bursaspor ve 39 puan ile Beşiktaş bulunuyor.Takımımız yarın sabah ZTK Çeyrek Final maçının hazırlıklarına başlayacak.
güzel galibiyet almışız kaan ama tasvif etmedim yenmişsin bizi![]()
umarım iyi yerlere gelirsin başarılar kaan.
fenerbahçeyi yenmen kötü olmuş ama bari kupayı fenere aldır![]()
dentinho yu değerlendir bence iyi iş yapar kadronda
Dentinho'yu çok aldım başka oyunculara yöneliyorum.Ama forvet şart bize onuda belirteyim.Anıl pek işimizi görmeyecek gibi görünüyor.
Baros 3 Hafta Yok !
Fenerbahçe maçında takımımızı galibiyete taşıyan Baros maçta yediği darbelerden dolayı 3 hafta sahalardan uzak kalacak.Bu demek oluyor ki Baros'un 2 Kupa maçı ve 2 Lig maçı kaçıracak.Kupada oynanacak Kayserispor maçında forvette Kewell'in oynaması bekleniyor.
Evet Baros 3 hafta olmadığını duyan Eren Fırat 3 hafta gol atmayı nası düşünüyorlar.Bu eksiği nası sağlıyacaklar dedi.Eren FIRAT
Forvet alıcaksan Saviola o gelmezse Yannick Djalo oda olmazsa Arouna Kone
Tamam dostum bakarım dediklerine..
Emanuelson Galatasaray'da !
Ajax'ın sol kanat oyuncusu Emanuelson'u €2.5M peşin para karşılığında takımımıza transfer ettik.Emanuelson'un asıl mevki ML olmasına rağmen AML'de de gayet iyi verim alacağımı düşünüyorum.Ajax'la turnuvada ki maçlarımda çok iyiydi bakalım burada neler yapacak.
Kayserispor 1-3 Galatasaray
ZTK Çeyrek Final karşılaşmasında deplasmanda Baros'un yokluğunda Kayserispor'u 3-1 yendik.Bu skor ile sahamızdaki rövanş maçı öncesi büyük bir avantaj yakalamış olduk.
İlk sezonun sonunda Nistelrooy ve Shevchenko'nun sözleşmeleri bitiyor değerlendir bence
Yaşlı forvete ihtiyacımız yokNistelrooy hele koşamıyor artık
![]()