1 ile 30 arası toplam 189 sonuç

Konu: Ghana-FC København Elele Kupalara Ambargo Koymaya [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by oguz4141 View Post
    Devre arasında taraftarımız takımımızı tribüne çağırdılar.fenerbahçe soyunma odasına giderken kaleci bizim takımın kaptanına omuz atıyor ve futbolcular arasında tartışma çıkıyor. fenerbahçe bir yönetici ise bizim Galatasaraylı futbolculara vurmaya başlıyor buna sinirlenen kendince Galatasaraylıyım diyen bir grup taraftar sahaya girerek fenerli futbolcuları dövüyor. Bu olayı tavsir etmiyorum fakat diyorsunuzya nasıl döversiniz diye bende diyorumki sizin yönetici nasıl bizim 17 yaşındaki gençlere vurur ?
    Eğer yönetici öyle bir "hata" yaptıysa gerekli cezayı almıştır zaten fakat olayı ilk defa senden böyle duyuyorum.Başka kimse böyle anlatmıyor.Ne Galatasaraylı ne de Fenerli ...
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli / İzmit

Quote Originally Posted by [Rec]ep View Post
    Eğer yönetici öyle bir "hata" yaptıysa gerekli cezayı almıştır zaten fakat olayı ilk defa senden böyle duyuyorum.Başka kimse böyle anlatmıyor.Ne Galatasaraylı ne de Fenerli ...
    Ceza aldımı almadımı bilmiyorum o maça giden bir tanıdığım anlattı bana bu olayı. Fakat dediğim gibi ordaki insanların yaptığını desteklemiyorum onlar Galatasaraylı bile değil fakat dediğim gibi olayı sadece fbtvden dinleyip buraya gelip laf yapıyorlar ben buna kızıyorum. Neyse kapansın bu konu dahada gerilmesin ortalık. FC Kobenhavn ile bu sezonda Uefa'yı almak için çıkalım yola

Mesaj Yetkileri