Bu yıl 1 kez aldım Fb kariyerimde, nerde aldığımı hatırlamıyorum.Ama bende devam etmiştim.Bu neye göre oluyor acaba, ilginç.Sanırım onarılabilecek bir hataysa kariyere zarar vermiyor, yok değilse oradan devam edemiyoruz.En mantıklı seçenek bu geliyor bana.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
bende save game bozma pek olmuyor,sadece kayıt esnasında pc kapanır yada oyun oyundan atarsa oluyor o da dediğim gibi KAYIT ESNASINDA.
ben hergün kayıt yaparım bu arada.öyle 3 hafta,15 gün dayanmıyor,hatta daha evvel 1 gün bile ilerleyemediğim olmuşken öyle 2 gün 15gün falan bizi bozar yani hatırlıyorum fm 2006 da haftalık yapayım dedim,6.gün oyun oyun dışı kalınca 1 güne dönmüştüm o zamandan beri günlük kayıt yaparım.
kesin çözüm her gün savelemek yada maç başları sonlarında savelemek.
bakınız geçen oyunumda maçı kazandım ama continue demeyi unuttuğum için kontratları ayarlayayım derkeen oyun gidince gene aynı maça döndük.
o zaman o maçta sorun var
asistana bırakmayı dene yada bazı dosyalar bozulmuş olabilir en iyisi oyunu kaldırmak ccleaner ile temizlik yapmak sonra İNTERNET AÇIKKKEN oyunu tekrar kurmak.internet açıkken i büyük yazdım zira ben internet kapalıyken kurduğumda eksik kuruldu active x hatası uyarısı veriyor bende interneti açıp OYUN İLE güncelleyince oyun sorunsuz kuruldu.