Mehmet ekici hangi mevkide hangi rolde oynatıyosun ?
Mehmet ekici hangi mevkide hangi rolde oynatıyosun ?
Çorba + 12,5 ver bak nasıl geliyor![]()
14 M'a anlaştık bu seferde kendisi ben gelmem dedi. =))
Arada güzel transferleri oluyor TSL takımlarının ama kaptırıyorlar hemen.
Necip'in fiyatı düşük ama dedim ya 14 M'a anlaştık bu sefer de necip gelmedi.
BİZİM KALECİ HARİÇ BÜTÜN KALECİLER PANTER ARKADAŞ YA
ARTIK UMUTLARIMIZI KESTİK DİYEBİLİRİM. MUCİZELERE KALDI İŞİMİZ. CEZALI OYUNCULARI VAR MADRİD'İN AMA AVRUPA'DA DEPLASMAN MAÇLARINDA ÇOK ETKİLİ DEĞİLİZ. UMARIM FİNALE KALABİLİRİZ.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!
DAKİKA 21'DE MADRİD DEPLASMANINDA NEYMAR'IN GOLÜ İLE ÖNE GEÇTİK...
DAKİKA 28 MADRİD CRİSTİANO RONALDO'NUN PENALTI GOLÜYLE KARŞILIK VERDİ.
DURUM 1-1
DAKİKA 37 MADRİD HİGUAİN İLE 2. GOLÜ ATTI.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!
DAKİKA 78 NEYMAR BERABERLİĞİ GETİREN GOLÜ ATTI..
DURUM 2-2
DAKİKA 81 Dİ MARİA 3-2 YAPTI DURUMU. BÖYLE KALECİ OLMAZ YAV.
DAKİKA 90+2 BABACAR O GOL KAÇAR MI ???
TOP KORNERE GİTTİ SON ŞANSIMIZ. ATARSAK FİNALE OLMAZSA EVİMİZE GİDİYORUZ.
Last edited by Rind-i Şeyda : 02.Ocak.2011 at 14:33
cimbom Gol Gol Gol Cimbom Gol Gol Gol !
Neyse sağlık olsun birdahaki sezon artık.
Bu sezon biraz zor ama olsun.
GEÇEN SEZONUN ÖNEMLİ OLAYLARI
2013-2014 SEZONUNU AÇTIK HAZIRLIK KAMPI VE TRANSFERLERİMİZ ŞÖYLE OLUŞTU.
HEDEFİMİZE YAVAŞ YAVAŞ YAKLAŞTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM. AMA BU SEZON BİRAZ ROLANTİYE ALMAK LAZIM TAKIMI. AYRICA OYUNCULAR KENDİLERİNİ ÇOK GELİŞTİRDİ. AVRUPA'DA BİR ÇEYREK FİNAL FALAN YİNE GELEBİLİR. FİNANSAL DURUMUMUZ BU SENE SONUNDA DÜZE ÇIKACAK. İLK SENE ALDIĞIMIZ OYUNCULARIN TAKSİTLERİ SEZON SONUNA KADAR BİTİYOR. ŞİMDİLİK 50 M£ TRANSFER BÜTÇEMİZ SENE SONUNDA ÇOK İYİ TRANSFERLER YAPIP EN BÜYÜK KLÜP OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ.
ENTERESAN BİR ŞEY OLDU. NEYMAR'I 45 M£'DAN TAKIMLARA ÖNERDİM. REAL MADRİD 10.5£'LUK BİR KİRALIK TEKLİFİ YAPTI KAÇIRIR MIYIM HİÇ TABİ Kİ. =))
REAL MADRİD'DE OYUNCU PİŞİRİYORUZ DAHA NE DİYİM BEN BİZE. =P
2013-2014 SEZONU KADROMUZ VE TAKTİĞİMİZ :
EREN DERDİYOK'UN GEÇEN SEZON AYAĞI KIRILDIĞI İÇİN ÖZELLİKLERİNDE BAYAĞI BİR DÜŞME MEYDANA GELDİ.
Bu sezonda bol kupalı bir sezon olması dileğiyle![]()
Takım gayet iyi olmuş. Bu sezon büyük bir başarı gelcektir
Teşekkürler. Taktiği 4312 düşündük bu sezon, bir kaç maç da öyle oynadık ama nedense içimden bir ses 532 oyna diyor. =)
Evet takım bir kaç mevki dışında iyi. Şampiyonlar Ligini bir kere aldım. Birinde yarı finalde elendim, diğer bir başarımız ise Euro Cup finalistliği oldu. Bu sene devre arasına kadar mevcut kadroyla zorlayacam. Sonradan takviye düşünüyorum. Oyuncu kiralama yoluna gidecem.
Sınavlar nedeniyle çok giremediğim için bu sezonun ilk ekran görüntüsü fikstür şeklinde olsun.
Süper Kupayı penaltılarla kaybettik.
![]()
evet taktik değişikliği olsa iyi olabilir içindeki sese kulak ver![]()
taktik değişikliği yapmanda yarar var bence benden sölemesi
4-3-2-1 yap tek forvet babacar olsun senin 2 tane kanata iyi oyuncu koy babacara gol pasları versin 3 tane ortaya koy birini ofansif ağırlıklı oynat diğer 2 orta sahacı da defansif özellikli olsun tıpkı ayhan ve mustafa sarp gibi savunmayada en güvendiklerini koy
İstatistik olarak kötü değildik ama oyuncu puanlaması bakımından oyuncular iyi iş yapmadı 4312'de tabi ki alışma süresi var ama.
532'miz kral oldu. Clear Cut Chances'lerden anlaşılacaktır şimdi.
Teşekkür ederim tavsiyelerin için. =)
Fakat kanat oynamak için yeterli kadroya sahip değiliz.
![]()
4-3-2-1 taktiği iyi olmuş bak hemen skorlara yansımış
Psg maçı çok iyi olmuş tebrik ederimbu aralar fazla ss koyamıyorsun mahrum bırakma bizi kariyerinden
Benimde kobenhavn kariyerinin savesi bozuldu kocaelispor ile açtım kariyer
![]()
Hadi ya iyi gidiyordun en son hatırladığım. Sağlık olsun.
Final zamanı dostum. Çok uğrayamıyorum. Haftasonu boşum ama. Biraz ekran görüntüsü ekleyelim değil mi. =)
MAÇLAR İYİ GİDİYOR FAKAT ÖYLE BİR STUTTGART MAÇI OYNADIM Kİ EVLERE ŞENLİK. HAZARD VE BABACAR'IN İYİ FORMU BİZİ SEVİNDİRİYOR. SABRİ 4 SEZONLUK KARİYERİMDE İKİNCİ GOLÜNE DE İMZA ATTI.
![]()
Taktiğini nasıl kurdun ve Babacara hangi rolü verdin. Bu arada müthiş gidiyorsun
Diyecek fazla söz yok muhteşem![]()
valla bir gecede okudum kariyerini çok güzel bu arada tam bi taktik ustasısın tebrikler
Evet çok iyi gidiyoruz. Şamp. Liginde 6'6 yaptık.
Teşekkür ederim. Naçizane bir kaç taktik de iyiyimdir. =))
ALT YAPIMIZDA OLAN VE GETAFE'DE KİRALIK OLARAK OYNAYAN DİGNE'Yİ GELECEK SEZON İLK 11'DE OYNATMAYI DÜŞÜNÜYORUM. PROFİLİNİ PAYLAŞIYORUM AŞAĞIDA.
Şampiyonlar Liginde 6da6 yapmamız süper olmuş ayrıca Digne'nin yararı olucaktır![]()
oyuncu komutlarını falan çok merak ediyom taktik yaınlasan sebeplensek bizde
benim takım için futbol iki ihtimalli beraberlik ve mağlubiyet biz daha üçüncü ihtimali göremedik)
takip ettiğim en güzel kariyerlerden biri
Tackling falan iyice gelişir bizdeyken, bence harika olacak. Worldwide olacağından eminim. =))
Teşekkür ederim.
Taktiği yayınlamak istemiyorum. Çünkü bu taktiğin sadece bu takımda işleyeceğini düşünüyorum. =)
Ama oyuncu komutlarını tek tek yayınlayabilirim. =))
![]()