Bende ki 11.1.0 sanırım. Sakatlık ve kart problemi yok. Ama saçma mağlubiyetler oluyor. Nasıl ŞL finali oynadınız onu da anlamıyorum açıkçası.
Bende ki 11.1.0 sanırım. Sakatlık ve kart problemi yok. Ama saçma mağlubiyetler oluyor. Nasıl ŞL finali oynadınız onu da anlamıyorum açıkçası.
bende pek anlamadım ama açıklayayım , 2. yılımda final oynamıştım , gökhan ünal , baroni , bilica vs. satıp neymarı almıştım ilk sezonumda . bir de hamit serbest olarak almıştım .
gruplarda dia ile niang süper oynamıştı , ilk 2 maçımda evimde olympiakos a yenilip arsenala 6-1 yenilmiştim , sonraki 4 maçıda kazanmıştım arsenal ı 5-1 yenmiştim , gruplardan çıkınca sevillayı eledim sonra cska moskova , yarı finalde deplasmanda 2-0 yenildiğim barcelonayı evimde neymarın şov yapmasıyla 4-0 kazanmıştım. finalde madrid e 3-0 geriden gelip 3-3 sonra 4-4 penaltılardan yenilmiştim.
ondan sonra 11.2.1 i kurdum , gruplardan çıkıyorum ama sonrası eleniyorum , kadromdaki oyuncuların hepsi dünya yıldızı olmasına rağmen :S
açıkcası 2. sezonumda final oynamayı ilginç bulup , sonraki 4 yılda; kadromda oluşturacağım 3. kadronun bile iş yapacağı halde elenmeleri saçma buluyorum ... 11.1.1 çok basit , 11.2.1 çok zor buluyorum