1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Memleket Sevdasının Önüne Geçemez Hiç Bir Sevda ! .. [ 1.Sezon ] [ 11.2.1 ]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Başarılar dilerim

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Başarılar dilerim
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    en fazla 15 gün veriyorum sonra kapanır bu hacı...Zaten başarılı da olamassın
    O hedeflere 15 günde ulaşamayız be hemşo Artık uzun soluklu ilişkiler ah pardon kariyerler istiyorum

Başarısızlık deyince nedense aklıma sen geliyorsun ama sen bunu kabul etmiyorsun o yüzden izle ve gör diyorum Sayın Bilek

Lig Maçlarının Başlangıcına kadar olan kısmı oynadık ve yayınlıyorum.Sınavdan sonra akşam lig maçlarını da oynadıktan sonra tekrar burada olacağım İnşAllah.

42 Oyuncu ile yollarımızı ayırdık.Genç yaşlı tecrübeli tecrübesiz demeden bir çok oyuncyu yolladık takımdan.Sadece bir transfer yaptık o isim de sağ açık'da eksikliğimizi kapatması için Deniz Baykara oldu.

İşte Gidenlerden sonra oluşan takım kadromuz :

>> Bu Lig için bana göre çok iyi bir kadromuz var sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum açıkçası.Zenke - Abdülaziz - Kemal - Hakan Bayraktar - Murat Yıldırım sezona damgalarını vuracakdırlar.

Sezon içinde sahaya yayılışımız hakkında 3 tane planımız var.

1.Diziliş : 4-1-2-2-1

>> Tek forvet oynayıp kanatlardan etkili olmaya çalışacağız.Orta sahada Murat gibi savaşçı bir oyuncumuz var o yüzden defansif anlamda sıkıntı çekmeyiz gibime geliyor.

2.Diziliş : 4-2-2-2

>> Çifr forvete döneceğimz maçlar elbette olacakdır.Bu durumda ise sadece Hakan Bayraktar veya Sercan'ın yerine Agbetu takıma dahil olacak ve ileri uçta iki siyahimiz gol yollarında daha etkili olacakdır diye düşünüyorum.

3.Diziliş : 4-3-3

>> Son ihtimal olarak ise ya istiklal ya ölüm dakikalarında sahaya bu şekilde yayılacağız.İki stoperimiz hariç herkes hücumu düşüncecek.Bu taktik tahmin ediyorum son 15-20 dk periyotlarda lazım olacaktır umarım lazımda olmaz (:

Hazırlık Dönemi :

>> Beklediğimden çok çok iyi geçti ve oynadığımız 7 maçta hiç gol yemedik.Tam tersi orandada çok gol attık.7 maçta 24 gol attık.Agbetu - Quartey - Abdülaziz - Zenke ise çok üst seviyede dikkat çeken oyuncularımız oldu.Agbetu konusunda açıkçası şaşırdım 11.2.1'in verdiği bir kıyak olsa gerek (:

Akşam'a lig maçlarıyla birlikte buralardayım gidim de 1-2 sınava gireyim geleyim (:

20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri