Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 214 sonuç

Konu: Takımımız Ne Durumda?

Nesil
    2006
    Yer
    11

3. sezonumu bitirdim.3 yılda; 3 Lig Şampiyonluğu, 1 Lig Kupası ve 3 Süper Kupa kazandım.İlk sezonumda da UEFA Avrupa Liginde final oynadım.Genel olarak değerlendirecek olursam, başarılı sayabilirim kendimi.3 Lig şampiyonluğu olağan birşey, olması gereken zaten.İlk yıl UEFA'da final yapmam da bir başarıdır.Ancak kendimi en çok eleştirdiğim nokta, 3 yıl boyunda ŞL gruplarına katılmama rağmen 3 yılda gruplardan çıkamamam.Ama çok ilginç bir not vereyim size, 2. tura çıkamadığım bu 3 yılda gruplarda 24 puan topladım ve hep 3. olarak UEFA'da yoluma devam ettim.Yine ilginç bir nokta, lige göre en başarılı yılımın oyundaki ilk sezonum ve serideki ilk oyunuma denk gelmesi.Özellikle 3. sezon kadro kalitesinin hat safhaya ulaşması ve takımın oturmasından dolayı maçların çoğunu izlemedim.Bundan dolayı daha iyi bir sezon geçirmem gerekirken ilk yılın altında kaldık.Velhasıl sıkıldım, henüz ilk kariyerim olduğu için istifa edip başka takımlar arama heyecanına da gerek olmadığı için kariyerimi silmeden önce paylaşmak istedim.Kadromun son hali ve kariyerimden bazı ssler(4.ss 3. sezonda gruplardan çıkamamama neden olmuş olan maçtır, yorum sizin);

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Vovv harika kadro kurmuşsun.Bende Sociedadla böyle sağlam bir kadro amaçlıyorum...

Ligi zaten gözü kapalı alır bu takım senin için önemli olan Avrupada kupa almak.

Default TS 2010/2011 Sezon son haftalar

Arkdaşlar ilk sezonumda Trabzonspor ile son 6 haftaya girerken genel bakış. Buradan şampiyonluğu alırızı herhalde aksini düşünen var mıdır? Şampiyonluk kaçabilir mi?

Uploaded with ImageShack.us

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Dardanelsporla 11.1.1'de kariyer açmıştım. Dardanel'i seçmemin nedeni nedense Dardanelspor'a bir sempati duymamdı. Medya beklentisi 9.'luktu fakat Dardanelspor'un kadrosu bayağı sağlamdı. Takımın yıldız oyuncuları:

Bora Kalyon: Savunmanın bel kemiği

Samet Gül: Çift taraflı oynayabilen ve serbest vuruşları çok etkili oyuncumuz

Samet Albayrak: Hem pozisyona giren hem de pozisyona sokan yetenekli oyun kurucumuz

Koray Kurt: Takımın gol makinası, fiziksel olarak lige fazla geliyor. Şu aralar sakatlık sorunu var.

Kadromuz:

Takıma sadece büyük takımların bazı genç oyuncularını kiralayarak takviye yaptım, sadece Okan Alkan ideal ilk 11'de kendine yer buldu. Ali Kuçik ve Cumali Bişi de sık sık oynuyorlar.

Taktiğimiz ve ideal 11'imiz

Normalde forvet hattında Koray Kurt ile Raif Demir oynuyor.

Ligdeki durumum

Tek yenilgimi Çorumspor deplasmanında aldım.

Türkiye Kupası

Gruplara çıkmadan zorlu maçlarla Altay ve Denizlispor'u eledim. Ardından ölüm grubuna düştüm. Kayseri'yi kendi sahamda yendim(maçtan sonra evde zafer turu attım) ve kısa bir süreliğine de olsa Beşiktaş ile Galatasaray'ın üstündeyim.

Genelde küçük takımlarla başarısızlıklar yaşıyorum fakat Dardanelspor'da hem taktiğim çabucak oturdu hem de bayağı iyi gidiyorum.

Default İlk sezonun ardından

Oluşan Puan durumu ve Oyuncu ödülleri.

Kadroya hiç takviye yapmadım. Zaten İzin verilen maaş ile Total maaş birbirine çok yakın bunun üsütne birde Selçuk Ceyhun gibi oyuncuların kontratlarını uzatmak için ekstra verilen maaşlar olunca transfer yapmak zor oluyor.

Selçuk ve Burak oyunda gerçekten sağlam oynuyorlar. Selcuk Deep flaying playmaker Oynarken Burak ise AMR de inside forwad olarak oynadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sezonun sonunda ilginç şeyler oldu.Valencia,Sevilla,Villareal Avurpa kupalarına katılamadı.

Biz takım olarak çok iyi bir yıl geçirdik.Değişik zamanlar saçma puanlar kaybetmesek belkide daha iyi durumda olabilirdik.Lidere tek yenilgisini biz tattırdık.İspanya kupasını kazanıp taraftarı mutlu ettik.

Takım performansı

Tatktiğimiz

İspanya kupası

Sporting maçı çok çekişmeli geçti.Elnme korkusunu hissttim ama neyseki penaltılarla da olsa turu geçtik.

Lig puan durumu

Seonu güzel bir durumda tamaladık bazı transferler yaptım bedelsiz.Bir ilginç olay daha oldu Mourinho takımdan kavuldu.

Sociedad la bundan daha iyisi yapılamazdı herhalde tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyonlar liginden elendim , üstelik geçen sene final oynarken bu sene başaramadım..
    Taraftarım stadı full kapasite doldurdu ve takımıma "kazanmalısınız" dedim , artık kaybedecek bişeyimiz yoktu..ya yenecektik , bu savaşa ortak olacaktık..Ya da yenilecek ezik bir takım gibi ligin bir an önce bitmesini bekleyecektik..Takımım beni mahcup etmedi , Teşekkürler Atleticho Madrid !

Dipnot : Barcelona , ligde en az gol yiyen takımdı..

Namağlup şampiyonluğu kaçırdım ..! Matematiksel olarak şansım devam etse de..

Hüzünlü tablo . . .
    Last edited by Lim10 : 21.Aralık.2010 at 05:21

Nottingham Forest eski günlerine dönüyor!

11 sene sonra League Cup'ı kazandık ve seneye Euro Cup'a gitmeyi hakettik.

FA Cup'ta 6.tura geldik rakibimiz Chelsea büyük ihtimal elenicez ama sağlık olsun.

npower Championship'de 10 puan farkla lider durumdayız seneye büyük ihtimal Premier League'de olacağız.

mancester united'taki 7 senenin ardından ...

Last edited by Murat Zihni : 23.Aralık.2010 at 01:59 Reason: yanlıs lınk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Türkiye milli takımını 1900 Ocak'ta bırakmışsın.

Kıran Kırana geçti atamadık ama yemedikte

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Ya bu oyuncu geçmişini international player yapıp da milli takım adına en az 10 gol atmış yapabilen var mı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3.sezon başındayım Fenerbahçe 2 Şampiyonluk 1 Türkiye Kupası aldım Avrupa'da ilk sene gruplardan çıktım Roma'ya elendim 2.sene Man.City Werder Bremen Juventus grubuna düştüm Uefa'ya bile kalamadım 7 puanla - Man.City ve Bremen Çıktı Bremen 1.ydi ayrıca.

Neyse şu an kurduğum kadro efsane sanırım

Volkan Demirel

GG - Simon Kjaer - Diego Lugano - Atila Turan

Arturo Vidal

Nuri Şahin Andrea Poli

Mario Balotelli Neymar

Eren Derdiyok ( Kadroda vazgeçmeyeceğim tek adam inanılmaz oynuyor )

Yedekler :
    Lucas
    Gökhan İnler
    Emre Belözoğlu
    Bebe ! ( Bunu da çok iyi yapmışlar zaten Kanatlar değişmeli )
    Ömer Toprak
    Kazım
    Ceyhun Gülselam
    Umut Bulut
    Semih
    Okan Alkan
    Caner Erkin
    Mehmet Topuz
    Bekir İrtegün
    Mert Günok

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Vidal'ı alman çok iyi olmuş çok severim kendilerini..Çok sert bir oyuncu tam savaş adamı..

GK : Volkan Demirel
    DL : Van Der Wiel
    DR : Atila Turan
    DC : Kjær
    DC : Ömer Toprak
    MR : regen (tahmini ca-pa 180/196)
    ML : Stoch
    MC : Nuri Şahin
    MC : Arda Turan
    ST : Dzeko
    ST : Neymar

yedekler : Serkan , Fatic , Okan , Mahmut , Emre (bu 2 isim sıradan regen olmayan DC) , Caner , Hamit , G. Inler - Selçun Inan - Emre Belözoglu - Cardozo - Deniz Naki

Regenler: DL , 2 DC , 2 ML , 1 MR , 2 MC

regenler asistan raporlarına göre CA/PA oranı dersem 135/175 gibi bir ortalama (bu kanıya şöyle varıyorum , asistan gelecekte arda dan daha iyi olacak diyip 4 yıldız veriyorsa ki bu neymara verdiği rapor , bu adamın PA sı bu kadardır diyorum)

durumuma gelince yedekler 3 atar , aslar bazen 5 , bazen 8 , geçen yıl son 20 lig maçını kazandım , interi çeyrek finalde 3-0 deplasmanda önde idim , 3-2 yaptılar , kendi sahamda 3-1 yenildim elendim . o maçta da taktik sorunu var oyunda o yüzdendir diye thmin ediyorum.

özeliikle regenlerime güvencim tam

http://img821.imageshack.us/img821/9342/harrp.jpg

http://img291.imageshack.us/img291/4973/17831483.jpg

http://img841.imageshack.us/img841/1412/62365298.jpg

http://img708.imageshack.us/img708/9058/87390550.jpg

http://img684.imageshack.us/img684/1600/81380698.jpg

http://img137.imageshack.us/img137/9044/paradaw.jpg

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İngiltere Blue Square Bet South da gittim media prediction değeri 22 olan takımı aldım Weston -super Mare Küme düşmemeye oynuyoruz. Şu an 13. sıradayım. Bayağı çırpındım başlarda ama şimdi daha iyi gibiyim. Amacım 6. ligten birinci lige kadar yükselmek. Tabi menajer olarak Yoksa takımın bi yere gidebileceği yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Vidal'ı alman çok iyi olmuş çok severim kendilerini..Çok sert bir oyuncu tam savaş adamı..
    Aynen bende çok seviyorum , orta saha zaten tam sevdiğim şekilde 3 tane ileri geri oynayan oyuncu , 1 tanesi daha defansif diğerleri daha yaratıcı , ofansif

sezonun açılış maçı süper kupada bjk yi 5 ledim , bir çok oyuncunun kondisyonu %85 lerdeydi ama , rakiplere bir gözdağı vermek gerekiyordu

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    3. sezonumu bitirdim.3 yılda; 3 Lig Şampiyonluğu, 1 Lig Kupası ve 3 Süper Kupa kazandım.İlk sezonumda da UEFA Avrupa Liginde final oynadım.Genel olarak değerlendirecek olursam, başarılı sayabilirim kendimi.3 Lig şampiyonluğu olağan birşey, olması gereken zaten.İlk yıl UEFA'da final yapmam da bir başarıdır.Ancak kendimi en çok eleştirdiğim nokta, 3 yıl boyunda ŞL gruplarına katılmama rağmen 3 yılda gruplardan çıkamamam.Ama çok ilginç bir not vereyim size, 2. tura çıkamadığım bu 3 yılda gruplarda 24 puan topladım ve hep 3. olarak UEFA'da yoluma devam ettim.Yine ilginç bir nokta, lige göre en başarılı yılımın oyundaki ilk sezonum ve serideki ilk oyunuma denk gelmesi.Özellikle 3. sezon kadro kalitesinin hat safhaya ulaşması ve takımın oturmasından dolayı maçların çoğunu izlemedim.Bundan dolayı daha iyi bir sezon geçirmem gerekirken ilk yılın altında kaldık.Velhasıl sıkıldım, henüz ilk kariyerim olduğu için istifa edip başka takımlar arama heyecanına da gerek olmadığı için kariyerimi silmeden önce paylaşmak istedim.Kadromun son hali ve kariyerimden bazı ssler(4.ss 3. sezonda gruplardan çıkamamama neden olmuş olan maçtır, yorum sizin);
    Abi selam. Hasan Ali Kaldırım' a ne kadar bonservis ödediniz? Ben bir türlü getiremedim de
    Last edited by Lim10 : 11.Ocak.2011 at 03:07 Reason: ssleri alıntıya gerek yok, kasmasın :)

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Abi selam. Hasan Ali Kaldırım' a ne kadar bonservis ödediniz? Ben bir türlü getiremedim de
    3.5 yada 4.5 M$ gibi bir rakama almıştım, net hatırlamıyorum.Ama Atila Turan'dan çok daha iyi.Almanı öneririm.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

3.5 yada 4.5 M$ gibi bir rakama almıştım, net hatırlamıyorum.Ama Atila Turan'dan çok daha iyi.Almanı öneririm.
    Çok teşekkür ederim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şampiyonluk için şansımız çok az ama elimizden geleni yapacaz bakalım neler olacak.

Son 3 hafta kala puan durumu ve bizim son maçlarımız.Takımda aşırı yorgun ve birkaç sakat var.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Şampiyonluk için şansımız çok az ama elimizden geleni yapacaz bakalım neler olacak.
    Son 3 hafta kala puan durumu ve bizim son maçlarımız.Takımda aşırı yorgun ve birkaç sakat var.
    Fikstüründe Maşallah'ı varmış.Madrid'i içerde yendiysen bir ihtimal.Tabi Madrid kimlerle yapacak senden sonra oda önemli.Büyük ihtimal lig şuan bitmiştir ve şampiyon olamamışsındır diye tahmin ediyorumYanılırım umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Fikstüründe Maşallah'ı varmış.Madrid'i içerde yendiysen bir ihtimal.Tabi Madrid kimlerle yapacak senden sonra oda önemli.Büyük ihtimal lig şuan bitmiştir ve şampiyon olamamışsındır diye tahmin ediyorumYanılırım umarım.
    Yok olamadık harbiden de şampiyon fena hüsrana uğradım ama bunda takımdaki oyuncuların kondüsyon düşüklükleri ve moral bozuklukları etkili oldu ve rakiplerin güçlü olması fena etkiledi...

ss eklerim birazdan.Yeni sezonda şampiyonluğu kaybetmiş olmanın verdiği kızgınlıkla fena takım kurdum

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

evet sezonu bitirdik elimzde tek kupa oda zar zor

Sezon sonu puan durumu

İspanya kupası

uefa kupası Finalde fena dağıldık...

Aslında çok kötü bir sezon olmadı ama sonunu getiremedik rakipler fena geldi sonda...Bende yeni sezonda bu cimri transfer alımı konusundan vazgectim ve kızgınlıkla güzel bir kadro kurdum hadi bakalım hayırlısı.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni sezon Transferler

Buda kadro bu seonzki diziliş bu olacak sanırım.

Mac sonu açıklamam I cant belive it

Mac kadrom

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageSha

Nesil
    2006
    Yer
    11

3. sezonum az önce bitti.İlk 2 yıl (özellikle ilk sezon) müthiş istikrarsız ve başarısız sezonlar geçirdim.2. sezonun sonuna doğru bir ara kovuluyordum.Epey bir Insecure'larda dolaştık, sonradan toparladık Allah'tan.Bu süreler içinde özellikle 11.2 yama konusunda birkaç ss paylaşmıştım görenler bilir.İlk 2 sezonda şanssızlığımın, başarısızlığıma önemli katkısı oldu.Birçok maçta oyun tamamen benim hakkım olmasına rağmen, hak etmediğim puanlar kaybettim.

Yakşalık 15 hafta boyunca lider Liverpool'u takibimi sürdürdüm.Hata 29.-30. haftalarda maç fazlasıyla liderliğe bile yükselmiştim.Umutlandım şampiyonluk için, inandım.Adamın hevesini kursağında bırakıyolar=)31-33. haftalarda sadece 1 puan almam yarıştan kopmama yetti.Bu yıl Wolves'den çektiğimi kimseden çekmedim.FA Cup Çeyrek finalde onlara elendim, ligde 2 maçta 1 puan alabildim.

3-0 yenildiğim Blackburn maçında neye uğradığımı şaşırdım.Bu maçtan önceki dönemde 9 maçta 8 galibiyet gibi müthiş bir seri yakalamıştık.Ve gerçekten takım çok iyi top oynuyordu.O oyunla şampiyon olacağıma çok inanıyordum.30. haftadan sonra engelleyemediğim bir düşüşün içine girdik.Az daha Şampiyonlar Ligi biletinden de olacaktık.

3. sezona çok önemli takviyelerle başladım.Şöyle ki 3. sezonda ilk 11imde geçen 2 sezondan kalan sadece 2 oyuncum vardı.Kadroyu neredeyse baştan kurdum.Hedefim en kötü Şl idi.Başardım da.Takım başarılı bir yıl geçirince, ilk 11imden 8 oyuncu izleniyor şuan.Sezonun ilk bölümünde çok iyi bir performans sergileyen Boruc, ligin son bölümünde kötü bir performans çizdi.Direk 11 de oynayacak 3 veya 4 oyuncu almayı planlıyorum.

Blackburn ve City maçlarına dikkat.Rakip 10 kişi kalıyor ve öne geçiyor, çok ilginç.Sanki ben 10 kişi kalıyorumRakipten biri atılınca korkuyorum artık.Sezon içindeki bazı önemli maçlardan ssler:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben oyunun klişelerinden sıkılıp macera arayanlardanım. Oyunu Brezilya 2010 ( Aralık ) ayından başlattım ve 9.sırada bulunan Galatasaray'ın başına geçtim.

Amacım devre arasında ufakta olsa revizyon yaparak galibiyet serisi yakalamak.

İlk önce fikstür ile başlıyayım;

Napoli maçı ( Avrupa Ligi grup son maçı ) ile göreve geldim. Bu maçta mutlak 3 puan gerekiyordu gruptan çıkmamız için ve 1-0 kazanarak zor da olsa bir üst tura adımızı yazdırdık.

sonrası gördüğünüz gibi Türkiye Kupası Çeyrek Final maçına kadar tekrar o düşüş devam etti. Transfer çalışmalarının devam etmesi de büyük rol oynadı diyebilirim.

Bir ara galibiyet serisi yakaladım, man city'nin 2.maçı sonrası tekrar bir düşüş başladı takımda. Fenerbahçe galibiyeti ile tekrar bir seri yakalamayı umut ediyorum. İyiye doğru gidiş var.

Önce Misimovic'i 7 milyon€ ya Schalke 04'e gönderdim. Bütçem hatırladığım kadarı ile 8-10 milyon€ arasıydı. Elbet yeterli değildi.

Arda'ya gelen teklifler vardı -Bayern-ManU-Real Madrid- üçlüsünden 14milyon€ teklif aldım. Çok gittim geldim ama sonunda -Milan Baros-a Arsenal'den 10 Milyon€ luk teklif gelince rahatladım ve sattım.

Forvet bölgesinde Mehmet Batdal tek kalmıştı ve oraya takviye yapmam gerekiyordu. Önce eski Psv'li Robert'i Monterrey'de yarım sezonda gösterdiği insanüstü performansına kanarak ucuz bir fiyata takıma dahil ettim. Diğer forvet transferim ise Partizan'dan Cleo. Ön liberoya ise Boca'dan Arjantinli Sebastian Battaglia'yı aldım.

Arda'yı orta sahada oyun kurucu olarak kullanmayı düşünüyorum, bunun için sol açığa Hurşut ve Adam Hlousek'i transfer ettim ucuz maliyetli transferler oldu.

Yerli kalitesini ve yedek klübesini güçlendirmek adına ise Volkan Şen'i aldım.
    Stoper mevkiinde sıkıntı yaşamamak için Villareal'den genç stoper Mussachio'yu 6 aylığına kiraladım.

Sezon sonu için; Selçuk İnan, İbrahim Affelay ve Eren Albayrak ile anlaştım.
    Harry Kewell-Man City / Pino- Sporting Lisbon ( 3m€ ) gidecekler.

Transferler sonucu oluşan kadro;

bir kaç maç;

Puan durumu ise şu an 7.sıradayım. Uefa kupası için hala şansım var.

bu yıl 6 kupayı da aldım , Türkiye ligi , Türkiye kupası , Türkiye süper kupa , uefa süper kupa , şampiyonlar ligi , kıtalar arası şamp. ligi ; şamp. liginde bir tek madrid ile kendi evimde berabere kaldım o da 4 kez öne geçip son saniyede 5 i bulayım derken 4-4 e gelmişti. kadrom 20-25 yaş arası genelde . geçen yılda şamp. ligini almıştım , artık trabzon beşiktaş gibi takımlarda şamp. liginde yer aldığı için gittikçe yükselişte Türkiye ligi. transfer genç mükemmel diyebileceğim oyuncular harici almıyorum zaten genç oyuncu dolu kadrom yaşlı oyuncuların profil düşüşlerini izlemektense genç oyuncular oynatıp yükselişleri ile heyecanlanıyorum

Sayfa 4 / 8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri