Kalecim sakatlandı hatta havadan gelen topu kontrol etmek isterken ceza sahası dışında yerde kaldı ve haliyle topu kaçırdı gol oldu top. Meğerse adamın ayağı kırılmış. 6 ay yoktu piyasada.
1- için sana fm 2006 dan bir maceramı anlatayım.
fm 2006 da bir maç esnasında 1.kalecim sakatlandı,bende sorun değil,2.side iyi dedim (1.200 2.199 pa zira ben ürettim) ve değiştirmek için ekranına gitmek durumunda kaldım,değiştirdim 2.kaleciyle,başla dedim başlamıyor bi daha başla dedim başlamadı bende ne oldu gene mi sorun yaptı herhalde oyun bozuldu şimdi oyundan atar derken bi de ne göreyim:2.kaleci de sakatlanmış
tabi derhal oyundan çıktım ve bi daha oynadım,yani olabiliyor kaleci sakatlanması ve güç te önemli tabii.
2-için bence de ödenmeli belki kargaşa oluyor diye ödenmiyor olabilir ve milli duygularla yönettiğimiz içinparanın ne önemi var canım örneğin bizimkiler sırf milli duygularla oynar
3-olabilir ama benzersiz id daha uzun alex daha kısa
espriyi geçersek alex+takımını seçersen yada takımsızsa mevkisini,bulursun yahu.
4-stad inşa etmedim çünkü gerek yoktu editörden evvelden yapmıştım zira
ki böyle birşey için çok para gerekir o da türk takımlarında pek olmaz bence
5-bu konuda bir yazı var hatta bir program;
sana bir örnekle açıklayayım;
editörden free kaleci koçu ürettim(kendi takımımda vardı daha iyisi)
hala free! (ca 180 pa 185 olan) gk 20 ama free kimse de ilgilenmiyor benden başka benim de ihtiyacım yok,
her neyse gk 20 ama azim kararlılık vs gibi özellikleri 13 falan
sana formülü de vereyim : (örnek)
GoalkeepingGoalkeeping18Disiplin14Determination14Motivating14Yıldız4
GoalkeepingGoalkeeping20Disiplin13Determination13Motivating13Yıldız4
bu tarz bir programla yıldız hesabı yapılıyor(benimki 4,5 gk 19 ca193 pa 199)
en son çok fazla takımda sakat olduğunu görünce 125e 140 4,5 yılldızlık aeoribk koçunu(2.fitness koçu) gönderip juve li gaudino (5 yıldız 177 192) aldım gerçi fitness koçu olarak gelmek istemedi,bende koç olarak aldım mecburen.
umarım faydalı olmuşumdur.