1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Hiç Maçta Kaleciniz Sakatlandı mı? Milli Takım'da Neden Maaş Ödenmiyor?

Hybrid View

zevk senin zevkin ama , biraz daha editörden uzak durup , yavaş yavaş gelişip daha fazla zevk al diye yazdım ; yani örnek olarak ilk yılımda şamp. ligi şamp. olsam , 2. sezon isteksiz oynarım zamanla sıkılırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    zevk senin zevkin ama , biraz daha editörden uzak durup , yavaş yavaş gelişip daha fazla zevk al diye yazdım ; yani örnek olarak ilk yılımda şamp. ligi şamp. olsam , 2. sezon isteksiz oynarım zamanla sıkılırım.
    ilk sezon sadece tsl de oynadım
    ama 2.sezon şamp.ligini aldım.
    oyunun sıkmasına gelince:evet oyun sıkıyor,ama hile yapmaktan değil;oyunda değişik bişey olmamasından,hep maç hep maç;maçta oyundan atmalar;ben yenikken ben çıkarım,kazanırken o atar falan,
    o yüzden en sevdiğim ve sinir olduğum kısım transfer dönemidir:severim zira oyuncu alıp satma vardır,sinir olurum çünkü satmicam dedikçe önemli oyuncularıma talip üstüne talip gelir ve istediğim oyuncularında klüpleri 100 m dan aşağı düşmez(şu an bütçem 60 küsur milyon)
    artı bi de yaşımız yaşlı yavaş yavaş gelişirsek 60 larda belki

ek: ben günde bir maçtan fazla pek ilerlemiyorum,bunun nedeninin oyundan çıkıp genie scout a bakmam olduğunu zannediyorlar evet bu da bir neden çünkü genie scout ta bi değişiklik oluyor ama esas neden değil,

nedenlerden bence en önemlisi benim sıkılgan bir insan olmam ve 5 dk.sonra sıkılıyorum işten,ondan bi işte çalışamam ya da editördeki değişiklikleri bitiremem zira dediğim gibi biraz sonra sıkılıp bırakıyorum."devamlılık" bende pek olmayan bir özellik."azim" "kararlılık" vs. yani,oyuna kendimi eklersem bunları düşük yapıcam zaten,

her neyse hep aynı maç aynı maç değişiklik sadece genie de var,bide transfer sezonu gelen giden beni ilgilendiriyor,fm borsa tarzı bişey olsa daha ilgimi çekerdi ya da ben fm i öyle düşünüp oynuyorum,maçlar bitse de diyorum zira her an oyundan atabilir hazır galipken bitsin diyorum her neyse...böyle işte...
    Last edited by mehmetd : 10.Ocak.2011 at 02:42 Reason: ek

Mesaj Yetkileri