-
bende de sadece 1. ligler var . 12 ülke 13 lig , bir tek bank asya var 2. lig olarak oradan da iyi oyuncu çıkmıyor. ayrıca açılmayan liglerden de iyi oyuncu çıkıyor . atıyorum ukrayna açık değil , dnipro nun oyuncuları gözükmüyor ama orada 1 genç oyuncu vardır , geleceğin yıldızıdır hatta genelde o tür oyuncular daha iyi oluyor altyapıdan çıkan oyunculara göre.

örnek olarak bu oyuncunun ilk takımı montreal seçilebilir ligler arasında değil ve altyapıdan gelişmemiş , direkt serbest olarak almış ve profilini görsen 17-20 arası neredeyse tüm özellikleri. böyle çok fazla oyuncum var , ama atıyorum brazilya seçili ligler arasında , oradan genç oyuncu görüyorsun 14 yaşında anca 18 yaşında geliyor sana ama pa sına neredeyse asla ulaşamıyor. bjk abartı bir ücrete düşük profilli birini almıştı bayağı bi şaşırdım 22 yaşındaydı ve at. madrid altyapısındandan gelme neyse meraktan mini fmrte den baktım 140 / 190 ca - pa oranı var ama 2 yıl geçti hala hiç gelişmedi. ama benim altyapıdan yetişmemiş oyuncum 1 yılda gelişiminin en üst noktasına çıktı zaten altyapıdan çıkan oyunculara göre profili abartı oluyor ve 18 yaşlarında olarak çıkıyor.
Mesaj Yetkileri