1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Büyük Hedeflere Yavaş Yavaş Adımlar ! (Boluspor)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

4-4-2 diamon taktiginde boluspor da çok iyi bir kariyer yapmıştım.Süper lige çıkarken Emrah Kol uç forvet ve Olivierayı poacher oynat.Amc ye caner agca yı koyma.Emrah kol ile rotasyon yaptır.Solda zaten ferhat kiraz var.Sag tarafa bir yabancı bulmaya bak çok kaliteli degil.Gençer baya gelişiyor marking 16 falan olmuştu bende.Tabi antreman programı şart.Ramazan sal ile çoşuyorlar.Sol beke koray içten i almıştım.Profili o kadar iyi degildi ama saglam oynuyordu.Sag bekte erdem çok güven veriyor.Kalecin bank asya için iyi.Ama sakın süper ligde güvenme ona.Olivierayı alamazsın ama şans ya paran olursa ilk işin olsun.Sonra adam bulamıyorsun.Çift forvette obinna boş kalıyor sezon sonu ve geliyor sana.Dene onu 5 milyona sattım diger sezon poacherde 25 maç 17 gol attı.Benden sana tavsiye tabi bunlar senin bilecegin iş gerisi.Ama ne yaparsan yap bu sezon çıkmak istiyorsan çift forvet oynat.22 puan fark atmıştım 2.ye

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    4-4-2 diamon taktiginde boluspor da çok iyi bir kariyer yapmıştım.Süper lige çıkarken Emrah Kol uç forvet ve Olivierayı poacher oynat.Amc ye caner agca yı koyma.Emrah kol ile rotasyon yaptır.Solda zaten ferhat kiraz var.Sag tarafa bir yabancı bulmaya bak çok kaliteli degil.Gençer baya gelişiyor marking 16 falan olmuştu bende.Tabi antreman programı şart.Ramazan sal ile çoşuyorlar.Sol beke koray içten i almıştım.Profili o kadar iyi degildi ama saglam oynuyordu.Sag bekte erdem çok güven veriyor.Kalecin bank asya için iyi.Ama sakın süper ligde güvenme ona.Olivierayı alamazsın ama şans ya paran olursa ilk işin olsun.Sonra adam bulamıyorsun.Çift forvette obinna boş kalıyor sezon sonu ve geliyor sana.Dene onu 5 milyona sattım diger sezon poacherde 25 maç 17 gol attı.Benden sana tavsiye tabi bunlar senin bilecegin iş gerisi.Ama ne yaparsan yap bu sezon çıkmak istiyorsan çift forvet oynat.22 puan fark atmıştım 2.ye
    İlk başta tavsiyelerin için teşekkürler. Tavsiyelerinden bi çift forvet birde Ramazan sal'ı pek fazla oynatmıyorum. Dedigin tavsiyeleri ilerleyen maçlarda deniyecegim. Benimde Taktigim bu ;

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bank Asya 5. Hafta

Güzel oyunla Deplasmandan galibiyetle ayrıldık. Maçta erken golle öne geçtik. Golden sonra bir kaç net pozisyon daha yakaladık ama degerlendiremedik. Rakip takım kalemizde fazla zorluk çıkarmayınca, Maçtan galibiyetle ayrıldık.

Türkiye Kupası 2. Tur

Kolay rakibimize karşı iyi oyunla galibiyet aldık. Maçta pek fazla zorlanmadık. 3 Tane attık ama bir o kadar daha kaçırdık.

Bank Asya 6. Hafta

Erken golle maça 1-0 Başladık. Ardından hemen golü yedik. Gençer'in Kırmızı kart yemesi takımı alt üst etti. Defansımız iyice çöktü. İkinci yarıda yedigimiz golle yenik duruma düştük. Golden sonra risk almamıza ragmen pozisyonları degerlendiremedik. Evimizdeki Maçtan yenik ayrıldık.

Mesaj Yetkileri