1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Seyirci sorunu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    KOCAELİ

stadyum kapasitesi artarsa sanırım ortalama bıraz daha artabılır ek olarak yıldız oyuncu transferı çözüm olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by cenk1905 View Post
    stadyum kapasitesi artarsa sanırım ortalama bıraz daha artabılır ek olarak yıldız oyuncu transferı çözüm olabilir
    stadyum kapasitesi 20 bin diyor zaten.yani 40 bine artarsa o da 4000 den 8000e mi çıkar diyon?

Quote Originally Posted by burocknba View Post
    Macaristan Ligi'nden Ferencvaros'u çalıştırıyorum.Genel olarak ligdeki durumum iyi.Benim sorunum seyirciyle ilgili.Stad kapasitem 20bin kişilik.Ama ortalama 4-5bin taraftara oynuyorum her maç.Taraftar sayısını nasıl artırabilirim?
    editörden ayarlanır o,oyun başında yazar örneğin ibb stadyum ve gelen taraftar adedini örnek verebiliriz ama oyun başında değiştirebilirsin yada hile gerekecek gibi.

oyunda artması pek olmuyor ne yazık ki bende editörden 65000 yaptım ama taraftar düşüyor yada aynı kalıyor zira stad o kadar.

hilesiz cevap ise başarılı oldukça taraftarın artması gerektiği.tabi bu başarıya o tarz bir klüpte nasıl ulaşılır hilesiz o da başka tabii.

hadi kolay gelsin.

Mesaj Yetkileri