1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Oyun Prensiplerimiz ¿

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar , kusura bakmayın..Konu burası değil ancak burada okuduğum için sormak istedim. Ben maaşları haftalık - euro olarak veririm.

Çoğu arkadaşım yıllık olarak veriyormuş , sorum şu :

-yıllık olunca çok basamaklı sayılarla uğraşmaktansa daha az basamak daha az kafa karıştırıcı değil midir ?

- Maaşı haftalık verdiğinde o oyuncu , o maaşı örn ; p.tesi gününden - p.tesi gününe mi alıyor ?
    - Yıllık olduğunda bir senelik ücret mi veriliyor ?

Eğer öyle ise , oyuncuyu satmaya kalksak yıllık ücretini alıp 5 ay oynaması tuhaf değil mi ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by heavy86 View Post
    Arkadaşlar , kusura bakmayın..Konu burası değil ancak burada okuduğum için sormak istedim. Ben maaşları haftalık - euro olarak veririm.

Çoğu arkadaşım yıllık olarak veriyormuş , sorum şu :

-yıllık olunca çok basamaklı sayılarla uğraşmaktansa daha az basamak daha az kafa karıştırıcı değil midir ?

- Maaşı haftalık verdiğinde o oyuncu , o maaşı örn ; p.tesi gününden - p.tesi gününe mi alıyor ?
    - Yıllık olduğunda bir senelik ücret mi veriliyor ?

Eğer öyle ise , oyuncuyu satmaya kalksak yıllık ücretini alıp 5 ay oynaması tuhaf değil mi ?

ya yok arkadaşım, o olay sadece oyuncuya toplam ne kadar vereceğinin hesabıdır..

Oyuncuya haftalık maaş vermek demek, senin o oyuncunun haftalık ne kadar ücret aldığını görmen demek

Oyuncuya yıllık maaş vermek demek, senin o oyuncunun senelik ne kadar ücret aldığını görmen demek.

Yani ikisi de ayı şey, hangisini tercih ediyorsan..
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri