Adamların işi zaten herşeyi abartmak.Animelerini görmüyor musunuz?Normal.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
ddt ile alakalı sanırım bu sefer.
eve gidince editorden kontrol ederim, ortaya çıkar zaten.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fm11'nin orinal skinin dosyalarına nasıl erişebilirim?Oyuncu özellik renklerini değiştireceğim.
Arkadaslar Tayfun Özkan diye bi futbolcu var Göztepe'de oynuyor ne yapin edin alin.Trabzon aldi ilk sene 16 mac 9 gol 2.sezon 30 mac 22 gol 3.szon lig devam ediyor 14 mac 14 gol.1981 dogumlu bana karsi da bos gecmedi daha.
arkadaşlar kadromda chiellini, thiago silva ve kolo toure var. silva sakatlandı 7 ay yok. bana onun yerine önerebileceğiniz dc varmıdır. hızlı olması tercihimdir
Taktiğinde 3 tane mi DC var ?
Evans alabiliyorsan al veya Shawcross olabilir ya da Vertoghen
yok 4lü savunma oynatıyorum
param çok allaha şükürevet man city'yle oynuyorum. genellikle chiellini silva ikilisi oynuyor, toure çok hata yapıyor silva da sakatlanınca onun kalitesinde bir dc arıyorum.
Boyata iyi oynar. Satmadıysan.
-Bir staff'ı hilesiz hurdasız takımdan göndermenin yolu yok mudur. Terminate Conctract deyince dünya para istiyolar.
-feeder club lara para ödüyorduk sanırım çok fazla feeder club olması kötü mü sizce ?
Onuoha mı neydi o da pesde çok güzel oynuyodu....
Boyata sırıtmadan oynar kesinlikle.
Subtoci al
Nelson Rivas her oyunumda mutlaka alırım.
Bu arada http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=776 formumuzun bu konusunu kullanarak da oyuncu bulabilirsiniz.
stuttgart hakkında bilgi verebilecek olan varmı![]()
eto'o bitmiş.
1- Mutual Terminationdan başka yolu yok göndermenin maalesef.
2- Merchandising ile ilgili olan feeder clublar çok fazlaysa takım bütçesine zarar verir. Yılda en azı 3-4m€ alıyor onlar.Gerçi forma satışlarıyla bu para geri dönüyorda olabilir. Kiralık ve satın alma opsiyonlu olan feeder clubların zararı olmaz finansal açıdan.
Arkadaşlar biri akıl versin, son versiyonda oynuyorum, bu Messi nerede ve hangi komutla iyi oynar
Ne yaptıysam hep 6.9-7.0 gibi oynuyo ve ne asist yapıyo ne de gol atıyo
Nerde oynatmalıyım sizce?
1forwetler genelde yazılmış ama orta sahadaaki anchor man -ball wining -... gibi
oyun genel özellikler rijid flurid.. gibi özelikleri yazabilr misiniz
2evertonda pienaar chelsea ye sattım 7ye liğin en iyi 3. -7.67 oyuncusu baya üzüldüm
ingiltere liğini oynayanlar bu adam sizin oyunda kacla oynuyor...
Galatasaray'a canavar gibi bir stoper almam gerek.. 2. sezona başlamak üzereyim.. Zapata olabilir mi acaba, ama kulübü 10 milyona pound istiyor.. Ben daha ucuza yakın kalitede oyuncu bulma derdindeyim..
büyük klüplere gitmediyse toloi 'yi öneririm
oyun içi değil ama sorayım, ne zamandır oynamayı düşünüp düşünüp erteliyorum oyunu, yeni update ne zaman gelir, gelecek?
Şubat ortası-sonu.