http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
Okudum ve kabul ettim.
1. Sezon Planlari
Umarim koydugumuz hedefleri gerceklestirebiliriz. Kollari sivadik bile.
- Sampiyonlar liginda ceyrek final
- Lig sampiyonlugu
- Kupa sampiyonlugu
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
Okudum ve kabul ettim.
1. Sezon Planlari
Umarim koydugumuz hedefleri gerceklestirebiliriz. Kollari sivadik bile.
- Sampiyonlar liginda ceyrek final
- Lig sampiyonlugu
- Kupa sampiyonlugu
Kariyeriniz onaylandı. Başarılar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Başarılar umarım ulaştırısın Fenerbahçemizi hedeflere
Kümeye Kadar Yolun Var
İçimden Bişey Demek Düşüyor, Ama Neyse Bir Ağız Tadıyla Oynada Uzun Sürsün Bari![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Başarılar.Zorlayabilecek olan sadece çeyrek final olabilir diye tahmin ediyorum.
Tesekkurler. Baslik degisimi icin ayrica tesekkurler.
Tesekkurler, insaallah.![]()
Abi bi' git Allah'ini seversen.![]()
Başarılar Emir.
TariboWest
Başarılar dilerim Emir.
Tesekkurler abi.![]()
Sag ol Ogulcan.
Fenerbahce SK | 2010 - 2011 Sezonu Temmuz Ayi Transfer Dosyasi
-Gidenler
Ilk etapta takimda ihtiyacimiz olmayan veya maddi acidan gelir saglayabilecegimiz oyuncularla yollarimizi ayirdik. Bu amac dogrultusunda Baroni ve Bilica OM'ye. Gokhan Unal Valencia'ya satin alma opsiyonu ile birlikte kiralik giderken; Ugur Boral 1.2 Mn Sterlin karsiliginda Espanyol'a, Semih Senturk 1.8 Mn Sterlin karsiliginda Liverpool'a transfer oldu. Takimdan gonderilen ve kiralanan oyunculardan toplam 3.2 Mn Sterlin kazandik.
-Gelenler
Takimin defansif acidan sorunlari vardi. Bu nedenle once kesici bir ortasaha olan ve ileride cok sey bekledigim Adam Vass ile, ardindan oyunu 2 yonlu oynayabilecek ve ileride saglam bir ortasaha olacak Ceyhun ile anlastik.
Adam Vass ilk 11'de oynayacagindan yabanci ilk 11'de ki yabanci sayisi 7'ye cikiyordu. Bu nedenle sol aciktaki Stoch'u yedek klubesine aldim. Sol acikta gecen sezon yildizi parlayan, Ertugrul Saglam'in simarik cocugu Volkan Sen ile anlastik.
Adam Vass 3.5 Mn Sterlin, Ceyhun 1.5 Mn Sterlin, Volkan ise 3 Mn Sterlin karsiliginda imzayi atti. 3 futbolcunun maliyeti 8 Mn Sterlin oldu.
Bu transferlerden sonra taktigimiz soyle sekil aldi;
Fenerbahce SK | 2010 - 2011 Sezonu Hazirlik Kampi
Takim icin 1 ozel kupa ve kamp ayarladim. Ozel kupada yari finalde Salzburg'u 3-1'le gecip, finalde Galatasaray'i eleyen Cruz Azul'u 3-0 maglup ettik ve birinciligi kazandik. Ozel kupada 3. lugu ise Galatasaray'i 1-1 biten normal sure sonrasi penaltilarda 4-2 maglup eden Salzburg oldu. Arjantin kapminda Colon, Gimnasia ve San Martin'le karsilastik. Asistanimizin inanilmaz beceriksizligiyle 3 macin 2'sini kaybedip sadece 1'ini kazanabildik.
Klupten Haberler
Sampiyonlar Ligi'nde 3. Turda rakibimiz PAOK oldu.
Aynen bu taktiği 4-3-2-1 yeni yamayla fenerbahçeye uygulamayı düşünüyordum senden izleyeceğim yeni ymaya kadar bakalım nasıl taktikmiş
Rasant: Dizilisi kastediyorsan saglam bir dizilis. Yok eger taktigi taktigi kastediyorsan taktik benim internette bulamazsin.
Sampiyonlar Ligi 3. On Eleme
Tarih: 28 Temmuz 2010
Yer: Sukru Saracoglu
TSI: 18.30
'7
Alex > Ceyhun
Alex'in Kale sol caprazindan verdigi pasa Ceyhun cok sert vurdu ve skoru 1-0 yapti.
'30
Niang > Ceyhun
Niang'in arapasinda topla bulusan Ceyhun, kalecinin uzerine sert vurdu topu birkez daha aglarla bulusturdu.
'38
Alex > Yobo
Alex'in sol tarafta kullandigi kornere iyi yukselerek vuran Yobo, PAOK aglarini 3. kez sarsti.
'72
Gokhan Gonul oyunu terk ediyor. Yerine Okan Alkan oyunda.
MAC SONU
Yok yok dizilişi kastettim ben başkasının taktiğini kullanıp zevk alamam zaten![]()
Sampiyonlar Ligi 3. On Eleme Rovans Maci
Yer: Toumba, Salonika
Tarih: 4 Agustos 2010
TSI: 19.00
'16
Vierinha > Muslimovic
16. dakikada ilk defa topla birlikte yari sahamiza geldiler. Sag kanatta yapilan ortada kafayi Muslimovic vurdu. Skor 1-0 oldu.
'45
Ceyhun'un yerine Mehmet T. oyunda.
'49
Mehmet T. > Niang
Oyuna yeni giren Mehmet savunmanin arkasina cok guzel bir top atti ve Niang bu topu ustaca degerlendirdi.
'65
Alex > Lugano
Alex'in sol caprazdan kullandigi frikige iyi yukselen Lugano, guzel bir kafa vurusu ile Fenerbahce'nin 2.golunu atti.
'84
Niang > Vass
Niang'in arapasinda Adam Vass sadece dokundu.
'90
Alex
Kornerden gelen ortaya yukselen Yobo'nun yere dusurulmesi sonrasi penalti karari verildi. Kaptan penaltiyi gole cevirdi skoru 4-1'e getirdi.
MAC SONU
Ilk yarida sanssizdik. PAOK 1 geldi pir geldi. Ikinci yarida Mehmet'i oyuna aldim ve sut- isabet ile pas orani artti. 7-1'le Play-Off turuna ciktik.
Adam gibi top oynat yoksa bozuşuruz ortak.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Takma kafana ortak.
Klupten Haberler
Sampiyonlar Ligi Play-Off Eslesmeleri
Fener'e Balli Kura !
Fenerbahce, Sampiyonlar Logo Play-Off turunda 5 takim arasinda en zayif olan Zenit ile eslesti.
Ozer Deporivo'da !
Ozer Hurmaci satin alma opsiyonu ile birlikte 70K Sterlin karsiliginda sezon sonuna kadar Deportivo'ya kiralandi.
Gokhan 2 Hafta Yok !
Gokhan Gonul'un Romanya ile yapilan dostluk macinda sakatlandigi ve sahalardan 2 hafta uzak kalacagi bildirildi. Ligin ilk haftasinda oynanacak olan Trabzonspor, 18 Agustostaki Zenit, 21 Araliktaki Eskisehirspor ve 24 Araliktaki Zenit maclarinda sag bekte Okan'in gorev yapmasi bekleniyor.
Sunum güzel Zenitide elersin![]()
Güzel başlangıç olmuş kupa dışında istediklerini yaparsın diye düşünüyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
Başarılar Endop'um![]()
Yine Emir Yine Harika Anlatım Yine Harika Bi Kariyer... ( o kadar da gaza gelme)
Ama takım dandik be adamım![]()
![]()
Neyse neyse hakkaten güzel kariyer.
Zeniti de kolay olmasa da eleyebileceğini düşünüyorum.
Senin yeteneklerinden dolayı değil rakip takım zayıf çünkü![]()
neyse bu kadar baltalama yeter ilerleyen günlerde tekrar gireceğim kariyere![]()
başarılar endopum![]()
başarılar Emir![]()
Başarılar bu arada golleri göstermen süper olmuş![]()
Sağ ol Berat. Geçen sezon yaptığım Leeds kariyerinde 6 sezon boyunca tüm golleri göstermiştim. Ama çok zahmetli bir iş.
STSL Başlıyor!
STSL 1. Hafta
Maç boyunca tek kale oynadık ama boş kaleye yediğimiz 2 golle 1 puana razı olduk malesef.
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu 1. Maç
Maçın hakkı bizimdi maç boyunca çok net fırsatlar yakaladık. Ama gerek Niang gerekse Stoch bu fırsatlardan yararlanamayınca maç golsüz sona erdi.
STSL 2. Hafta
Harika bir maç oldu. Penaltıyı Yobo kullanmasaydı 7-0 olacaktı.Sezonun 2. haftasında kazandığımız 2. penaltıyıda değerlendiremedik.
Play-Off 2. Maç
Söyleyecek söz bulamıyorum gerçekten. Tarih yazdık ! Zenit için rüya gibi 2 golle başlayan maç onlar için kabusa döndü. 2. golden sonra yaptığım taktiksel değişiklikler olumlu sonuç verdi. Harika bir oyun sonrasında zorlu Rusya deplasmanından 5 gollü galibiyetle döndük. Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Aferin çocuklar!
Deplasmanda şov yapmışsın kardeşim tebrikler
STSL 3. Hafta
![]()
![]()
Yine harika oynadık. 3 maçta 11 gole ulaştık. Korner taktiğimiz tıkır tıkır işliyor. Yobo'nun ligde 5 golü var. 90+5'te sakatlanan Vass 5 gün yok.
STSL 4. Hafta
![]()
![]()
Twente maçını düşünerek yedek ağırlıklı bir kadroyla maça çıktık. 5 gol de Samet Aybaba'nın takımına attık. Her maç bol gol atıyoruz buda taktiğimizin oturduğunun ve hücum hattımızın üretken olduğunun bir göstergesi. Şampiyonlar Ligi 1. Hafta
![]()
Fener Tarih Yazdı !!!
Harika oynadık. SS'de görüldüğü gibi tam 6 CCC'miz var. Niang şov yaptı. Ayağına gelen gol oldu. Alex 30 metreden frikikten yazdı. Yobo alıştığımız kornerlerinden birini attı. Fener tarih yazdı !
![]()
STSL 5. Hafta
5'leme geleneğimiz sürüyor. Uzun bir süre sonra gol yedik.
Gökhan Sakat !
Gökhan Gönül'ün yapılan antrenman sırasından omzunun sakatlandığı ve 5-6 hafta futbol oynayamayacağı belirtildi. 4 gün sonra oynanacak olan İnter maçında sağ bekte Okan Alkan'ın görev yapması bekleniyor.
STSL 6. Hafta
İnter maçını düşünerek yedek kadroyla çıktık. Bekir'i, İlhan'ı, Stoch'u, Mehmet'i, Selçuk'u ve Kazım'ı izledim. Berbat bir oyun sergiliyerek ilk 11 için yeterli olmadıklarını gösterdiler. Ligdeki ilk mağlubiyetimizi farklı bir skorla aldık ve ligdeki 4. penaltımızda 3.kez kaleciyi vurduk. Üzgünüz.
Sıradaki Maç: Inter - Fenerbahce SK
Yer: Giuseppe Meazza
TSİ: 19.45
Fenerbahçe | Eksikler
Volkan Şen > Cezalı
Gökhan Gönül > Sakat
Güiza Sakat > Sakat
İnter | Eksikler
McDonald Mariga > Seçilmedi
Walter Samuel > Sakat
İvan Cordoba > Sakat
Cambiasso > Sakat