Benim kendi yaşadığım bir şeyi anlatıyım ben sana.Bende lise yaşlarımdayken arkadaşlarıma oranla sert vuramazdım toplara.O yüzden teknik oynardım hep.Derken bisiklet aldırdım.Önce mahalle arası derken İzmirin en üst noktasında oturuyoruz diyebilirim.Oradan sahile inip 15 km yakın mesafe gidip o yokuşu hiç inmeden çıkmaya başladım.1 ay düzenli olarak.Oda yetmedi bisikletle gittiğim aynı yolu yürüyerek kat ettim defalarca.Gün içinde en kötü 5 km yürüyen bir insanım.Ve bu hep yokuş yukarı şeklinde oluyor oturduğumuz konum itibariyle.Derken lise bitti mikasa bir topa denk geldim.Aslada vuramazdım ben ona.Bir şut çektim kale direğinde dönüp kafamın yanından geçerken topun havayla sürtünme esnasında çıkan ses kulaklarımda halen.Hayatım da hiç öyle vurabildiğimi de hatırlamıyorum.
Ben o zamanla aynı yapıdayım şu an.169 boy ve 52 kiloydum şimdi 56 yım.Yani bana sorarsan en güzeli ve sağlıklısı doğal bir şekilde yapılanıdır.Bu arada Sayın Adminim benimde göbek olayı var.Kol yapısı görüntüde dediğin gibi zayıf, bacaklar aşırı yapılı, yüz ve göğüs kısmı zayıf.Ne yapmalıyım bir fikriniz varmıdır ?