Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Defne Joy Foster Evinde ölü Bulundu!

artık aramızda değil ve hayatı hakkında yapılan yorumları doğru bulmuyorum.kimine göre iyi bir hayatı vardır kimine göre kötü... şen şa**** kişiliği, dobra sözleri ve kendine has hayatı tiye alan tavırları ile özenebileceğim bir insandı diyebilirm kendi adıma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by nannar View Post
    alkol alıp hap içtikten sonra astım hastası olduyğu için ölmüş. Allah rahmet eylesin, tabiki de Allah bilir ama özenilen bir hayat yaşadığı ve herkesin isteyeceği bir türden ölümle göç ettiği söylenemez....
    bu söyledikleriniz ispatlanmadı yukarda otopsi diye yazılan şeyde yalandan başka bir şey değil.Doktoru çıktı konuştu düzensiz kullanıyormuş ilaçlarını bu yüzden astım olabilir dedi yoksa o astım krizi dediğimiz olay bir anda öldürmezmiş saatlar hatta 1-2 gün sürebilirmiş.Kısacası benim tahminim kalp krizi yada beyin kanaması geçirmiş olduğu ki bu bizleri ilgilendiren konu değil.

Ayrıca ne tür hayatlara özenilip,özenilmeyeceği konusunda kimse karar mercii değildir.Ölüm sebebi ne olursa olsun önemli olan bir insanın hayatını yitirmesidir.

Son olarak allah rahmet eylesin,çok takip etmeğim biriydi ama annem her zaman sempatik,sevimli bir tv insanı olduğunu söyler dururdu.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

alkol alıp hap içtikten sonra astım hastası olduyğu için ölmüş. Allah rahmet eylesin, tabiki de Allah bilir ama özenilen bir hayat yaşadığı ve herkesin isteyeceği bir türden ölümle göç ettiği söylenemez....
    Duamızı yapmışız... gerisi şahsi fikirler üzerine yorumdur... Tartışmaya açık olmayan yorum...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Duamızı yapmışız... gerisi şahsi fikirler üzerine yorumdur... Tartışmaya açık olmayan yorum...
    tartışmaya neden açık olmayacak ??? size de yorum yapmayın o zaman deniyor mu burada ??? uzatmak istemiyorum ama tavrınızı hiç doğru bulmuyorum.madem siz kişisel yorumunuzu yapabiliyorsunuz tartışmaya neden bu kadar kapalı kalıyorsunuz anlayabilmiş değilim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

kişisel yorum olduğu için tartışmaya açık değil dedim yani sabaha kadar tartışsak da sonuç olmaz diye öyle dedim. yoksa kimseye karşı bir tavır aldığımız yok. bir insan hayatını kaybetmiş ve allah rahmet eylesin dedik, arkasına da 2 satır yorum yazdık. bu kadar üzerinde durmanıza gerek yok. bazıları şen şak-rak,güleryüzdü hayat doluydu diye yorum yapabilir, bazıları da benim gibi yorum yapabilir. bunda uzatacak birşey yok .kimsenin özgürlüğünü kısıtlamak gibi bir niyetimiz yok. tartışmaya açık olmaması benim sizlerle bunu tartışmayacağım anlamına gelir.yoksa siz aranızda tartışabilirsiniz...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri