İşte maçlarımız devam ediyor.Alanya fırtına gibi esiyor.
![]()
Adem Kaya herşeyi yapıyor.Seneye elimde tutmam zor bu formla.
![]()
Kendı sahamızda beraberlik iyi olmadı ama Dardanel kesinlikle boş bir takım değil.
![]()
Zorlansak da ligin zayıf ekibi karşısında galibiyet aldık.Çok iyi kapandılar.Maçtan sonra yöneltilen eleştiriler karşısında Burak Arslan"Kötü oynadığımızı söyleyemem ama zorlandık bu doğru.Zorlanmamızın nedeni kötü oynamak değil rakibin kapanmasıdır,dedi." Diğer sorulara cevap vermeyince Bir muhabir daha çocuk bu nası teknik direktör olacak dedi.Burak Arslan sinirlenerek "Yaşım 17 olabilir ama hepinizden daha olgunum,tecrübe her şey değil dedi."![]()
açık taktikle oynuyorsun ama sonuçlar güzel. başarılar
Teşekkürler Serdar Abi senden övgü almak önemli bir şey.Açık taktikle oynama problemini ben de düşündüm neden bilmiyorum ligin en az gol yiyen takımıyım.Ayrıca gerek hazırlık maçlarında Buca'yı 2-1 yendim.Trabzon'la 0-0 kaldım.Çok gol yemiyorum bence şu anlık.Tabi Bank Asya daha zor olacak çıkarsam![]()
Ve işte beklenen büyük transfer seneye Bank Asya düşünüldüğünde Okan Yılmaz'ın yaşlandığını düşündüm ve 3 forvetin sol tarafı için Cafercan Aksu'yu aldım.Bu da kanıtı
![]()
Çok iyi gidiyorsun Bank Asya zor değil böyle gidersek : )
İşte bu transfer mükemmel oldu.![]()
cafercan transferi sahiden harika. çok işine yarıyacak eminim
Cafercan transferi iyi olmuş teknik açıdan çok iyi bir oyuncu.![]()
ben 3 forvet oynuyodumAma çift ve arkasında AMC olabilir.Takımımız hücum seviyor.Bir nevi Shuster
![]()
Inside forward oynayabilir.
Maçlar iyiyiz iyi.
![]()
Burak Arslan ilk senesinde takımın hedefi 12.likken onu ilk sıraya oturttu.
![]()
En büyük rakimizle olan 4 puan farkı korumayı bildik.
![]()
Galibiyetlere devm ediyoruz.
![]()
Kazanıyoruz.Kod Adı Bank Asya.
![]()
İçerde kaybedilen beni üzdü.
![]()
Takım benden çok memnun.
![]()
SS'ler ve maçların devamı yarın.
Sıradakı maçımız ve galibiyet.
![]()