1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Società Sportiva Lazio (S.S. Lazio) (3. Sezon)

Hybrid View

ilk 3 yeter bence çok fazla kasmamak lazım.

benim lazio kariyerimde sakatlıklardan dolayı ilk sezon 5. olabilmiştim. ama sonraki 3 sezon şampiyon olmuştum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by juricevic View Post
    Coşturmuşsun takımı. Ama ara transferde adam alamamamız kötü olmuş.
    evet istediğim oyuncuları alamadım free oyunculardan bazıları bizleri istemedi bile 3 tane genç oyuncu aldım ileriye dönük olarak...

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Tebrik ederim.Bende Lazio kariyeri yapmıştım büyük zevk aldığım bi kariyerdi.İlk sezon 4.olabilmiştim.Sen lidersin.Şampiyon olursan ilk seneden çok güzel bi olay olur.Sana tavsiyem Radu,Hernanes ve Zarate'yi mutlaka takımda tutman.Çok etkili oyuncular.Gelen teklife çok cezbeden bi teklif değilse hiç bakma.Gidişatı söylemeye gerek yok zaten süper sonuçlar.Tebrikler
    evet hatırlıyorum senin kariyerinide çok başarılıydı. Şu anda birazda şansımızın yardımıyla güzel gidiyoruz şampiyon olursak zaten büyük iş başarmış oluruz. Dediğin adamlara teklif yaptılar ama satmadık üzüldüler falan ama şimdi iyi durumdalar 2. sezon için adam almada yardım isterim

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    ilk 3 yeter bence çok fazla kasmamak lazım.

benim lazio kariyerimde sakatlıklardan dolayı ilk sezon 5. olabilmiştim. ama sonraki 3 sezon şampiyon olmuştum.
    evt benimde gözümde şu anda ilk 3 düşünüyorum ama şampiyon olursakta tadından yenmez hani seneye için oyuncu almada yardım isterim senden de

Mesaj Yetkileri