ligte bence tam bi risk takımı olmuşuz rakipler için bence şampiyonluktan daha zevk verir bu biz 10 sıradıyız lider dolu dizgin gidiyo bir yeniyoruz tepe taklak cok zevkli devam
EPL 25. Hafta
Wigan deplasmanından sonra Blackpool'u da evimizde yenerek 3 puanı hanemize yazdırdık.
EPL 26. Hafta
Darren Bent 3:3 Fulham
Darren Bent'in muhteşem oyunuyla galibiyete yakındık. Fakat 85. dakikada yediğimiz golle beraberliğe razı olduk.
EPL 27. Hafta
Liverpool bize top dahi göstermedi. Bent ile tek atağımızı yaptık. %100 lük gol şansını değerlendirsek 1 puan alacaktık. Olmadı...
EPL Puan Durumu
TariboWest
EPL Puan Durumu
Ligi tamamladık. Transfer çalışmalarına başladık. Takımın çehresini tamamıyla değiştirme düşüncemiz var. Bakalım zaman neler gösterecek? Ligden düşen Newcastle ve Wigan'ın bazı oyuncuları ile görüşmelere hemen başladık. İnşallah olumlu sonuçlanacak. Yarın 2. sezonda görüşmek dileğiyle...
Herkese iyi geceler...
TariboWest
Andy Carroll 6.750.000 pound karşılığında Sunderland'de!!!
Bu sezon küme düştükten sonra elindeki yıldızlarını satacağını açıklayan Newcastle ilk önce Andy Carroll'dan vazgeçti. Sunderland Carroll'ı alarak elindeki forvet sayısını 3'e çıkardı. Bent, Carroll ve Gyan yeni sezonda neler yapacak? Bekleyip göreceğiz...
TariboWest
Avrupa'ya gidemememiz kötü olmuş. Carroll geleceğin Drogba'sı.Ucuza kapatmışsın. 35 Mn £ çok büyük bir para ve iyi değerlendireceğini umuyorum abi.
avrupaya gidememek kötü olmuş...
tek forvetmi oynucan
Sezon gayet güzel yerde bitmiş adaşBüyük revizyon yap eğer tutarsa ilk başlarda uyum sorunu baş gösterir ama sonrasında fena uçarsın
Jenas gitcek demi
Caroll'a değinmeden geçmiyorum
Süper bi golcü.Target man oynat gol krallığına oynar
Newcastle küme düştüğü için Carroll'ı ucuza bıraktı. Bütçemiz iyi fakat itibarımız iyi olmadığı için istediğimiz oyuncuları alamıyoruz. Buna rağmen iyi isimleri almaya çalışacağım.
Evet kötü oldu. Avrupa'ya gidememek transferleri de etkiledi.
Evet. Tek forvet oynayacağım bu sezon. Bent-Carroll-Gyan değişmeli oynayacak.
Geçen sene oynayan oyunculardan 6 tanesi kesin olarak ilk 11 de olacaklar. Gerisini de para olmasına rağmen yüksek ücretler ödemeden almayı planlıyorum.
TariboWest
Geçen sene as takımda olan 7 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Rezerv takımda işimize yaramayacağını düşündüğümüz 4 futbolcuyu da yolladık. Böylece toplamda 11 oyuncuya veda ettik. Ayrılan oyunculara bize yaptıkları katkılar için teşekkürlerimizi sunuyor, gelecek futbol hayatlarında başarılar diliyoruz.
Az sonra yeni transferlerimizi açıklayacağız. 12 oyuncu ile anlaştık.
Last edited by GeorgeWeah : 06.Şubat.2011 at 19:20
TariboWest
Transferde para fazla olunca kendimi tutamadım ve revizyon yaptım.
Yeni transferlerden sonra kadro da şöyle oldu. İlk 11 de geçen seneden 3 oyuncu kaldı.
Hazırlık Maçları
Takımda yeni kaptan Bent olurken, 2. kaptan Lee Cattermole oldu.
Artık yeni sezona hazırız. Takımın kalitesi geçen seneye göre çok daha iyi. Bu sene daha iyi bir futbolla çoğu takımın baş belası olmak hedefimiz. Ligin ilk maçına da West Bromwich deplasmanında başlayacağız.
TariboWest
iyi kadro kurmuşsun...
forvet birz sıkıntı gibi duruyor...
Hucum Hattın çok Zengin Olmuş
Valla Ümit ne diyeyimki harika bi kadro kurmuşsun.
Özellikle Renan ve N'Zogbia transferlerini çok beğendim.
Umarım bu sene yüzümüzü güldürürsün.
Başarılar.![]()
EPL 1. Hafta
Değişik bir maçtı. İlk yarı çok pozisyon verdik ve maçı 2-0 geride bitirdik. 2. yarının başında penaltıdan yararlanamadık. Ayrıca 2 topumuz da direkten döndü. Ağır bir şekilde mağlup olduk.
EPL 2. Hafta
Bent ve Arkadaşları Bunu Hep Yapıyor!!!
Carling Cup 2. Tur
Muhteşem bir maç oldu. Bent attığı gollerle galibiyetin mimarı oldu.
EPL 3. Hafta
Muhteşem bir oyun oynadık. Zorlu Everton deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardık.
EPL 4. Hafta
Az kalsın Arsenal'i de yenip evine yollayacaktık. Önce penaltıdan golü yedik. Sonra duran toptan gol bulduk. Beraberlik aldığımız için mutluyuz.
EPL 5. Hafta
Maçın kolay geçeceğini düşünürken çok dişli bir rakiple karşılaştık. Zar zor da olsa galibiyete ulaştık. Bent yine formundaydı.
EPL Puan Durumu
Carling Cup 3. Tur
Yine muhteşem bir maç oldu. Oldham maçında olduğu gibi bu maçı da 5-3 kazandık.
TariboWest
Transferler güzel,yanlız stoke maçı kötü olmuş Tuncay yamuk yapmış sanaKariyeri görmemiştim ilk kez görüyorum.
Başarılar,Takipçinim.
malatyAdana!
Ümit abi güzel sonuçlar almışsın aynı zamanda transferlerde güzel.
EPL 6. Hafta
Ne kadar baskılı oynasak da bir türlü golü bulamadık. Beceriksizdik...
EPL 7. Hafta
Muhteşem Geri Dönüş!!!
Dakikalar 72 yi gösterdiğinde 3-1 gerideydik. Kaybedeceğimiz birşey olmadığı için topluca hücuma çıktık. 3 gol bularak çok değerli bir galibiyet aldık.
EPL 8. Hafta
Sunderland'den Tek Kurşun!!!
EPL 9. Hafta
Çok şanslıydık. 1 korner,1 penaltı=3 puan
EPL Puan Durumu
Carling Cup 4. Tur
Yedek oyuncularımıza şans verdiğimiz maçta rahat bir galibiyet aldık. Çeyrek finalde Chelsea'nin rakibi olduk.
TariboWest
Buraya kadar çok iyi geldik. Bana göre yukarılarda kalıp kalmayacağımız önümüzdeki 5-6 hafta içinde belli olacak. Zorlu bir fikstür bizi bekliyor.
Ligdeki 5 maç
Manchester United (E)
Aston Villa (D)
Fulham (E)
Liverpool (D)
Tottenham (E)
TariboWest
fikstürün zor kolay gelsin...