Daha iyi oynadık Robert Green sakattı,Demba yoktu çok kaçırdık kalecimiz geleni yedi.
![]()
Daha iyi oynadık Robert Green sakattı,Demba yoktu çok kaçırdık kalecimiz geleni yedi.
![]()
dostum bir dahaki maçları split view koyarsan daha iyi olur.
yan tarafta istatistik olan görünüm. topa hakim olma, gol pozisyonu, kaleyi bulan şut gibi şeylerle maç dah kolay değerlendirilir. fc köln kariyerindeki gibi görünüm.
Atamadık of !
![]()
önümüzdeki maçlarda çok daha iyi sonuçlar bekliyorum.
Başarılar![]()
WestHam oynadı Arsenal izledi.Bu sonuca ben de inanamıyorum takıma match prepationda çok hazırladım maç öncesi atak oynadım Almunia da kötü oynayınca bu galibiyet geldi,mutluyum.
![]()
Rahat geçtik.
![]()
Yeni maç everton deplasmanı çok zorlu olacak.
Vay vay vay ... Arsenal maçı harika olmuş.
Umarım yakaladığın bu formu arttırarak sürdürürsün.
arsenal maçıyla iyi moral bulmuşsun.
Zor deplasman iyi sonuç takımla gurur duyuyorum.
![]()
İşte WestHam ruhu taktik değişimi ile takımımız gerçek kimliğini buldu.
![]()
Ezeli düşmanlarmızdan Derby'yi rahat geçtik.
![]()
İçerde 2 puan kaybettik ama olsun.Daha maçın başında 10 kişi kalınca anca bu kadar oldu.Beni üzen nokta maçı 2-0 dan vermemiz oldu.
![]()
Taraftarımız ünlü marş baloncukları üflüyorumu söylüyor.
![]()
Henüz bir istikrarın yok ama göze batan galibiyetlerin var.![]()
Takım büyük takımlara karşı daha iyi oynuyorİşte sürpriz bir maç ve galibiyet.Aslında Man City'de ligde 17. büyük demek biraz yanlış
İşte o maç.
![]()
İşte o isim bedelsiz geldi takımın starı oldu.
![]()
Mendy coştuAMR oynamasına rağmen 8 maç 10 gol.Bir de bedelsiz almıştık yaw
![]()
Takım uyum içinde 1-2 transferimiz var biten.Zamanı gelınce ss leri yolayacağım bir çok oyuncuyla da yollar ayrıldı.Giden oyuncular taktiğe uymayan veya bekleneni verememiş isimlerdir.
Takımda Mendy dışında AMR olmadığı için transfer edilmiştir.Çok para harcanmıştır ama değecektir.Bunu biliyorum ona güveniyorum.
![]()
Kariyeri ilk açtığımda hedefim kümede kalmak vb idi.Sonra baktım bu takımdan iş olur ilk 10 dedim ama takım gitgide iyileşiyor ne desem bilmiyorum.Blackburn deplasmanı ve 3-0 helal olsun takım.
![]()
Obertan yerine daha iyi bir oyuncu alabilirdin.
İşte star ortasaha Salihovic.
![]()
Oyuncuyu transfer etmek için harcadığın maaliyetide yazsan güzel olur.