Anket Sonuçlarını Görüntüle: Oyuncudan nası bir performans aldınız?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Mükemmel

16 31.37%
  • İyi

24 47.06%
  • Vasat

6 11.76%
  • Hayal kırıklığı

5 9.80%
1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Onur Kivrak

Hybrid View

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Galatasaray'a sezon başı €5M'dan aşağı gelmiyor devre arası daha da ucuza geliyor...
    Neden bu kadar iddaalı konuştuğunu anlayamadım gitti ?? (1,2 yazmışım özür dilerim 1,4 milyon sterline aldım )

kariyerimden kalan resimlerden bir tanesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by BMajor View Post
    Neden bu kadar iddaalı konuştuğunu anlayamadım gitti ?? (1,2 yazmışım özür dilerim 1,4 milyon sterline aldım )

kariyerimden kalan resimlerden bir tanesi
    Valla bilemem artık orasını ben hiç €5M'dan aşağı alamadım üstelik daha ucuz fiyatlar önermeme rağmen...Ayrıca penaltıları çok iyi kurtarıyor diyebilirim.STSL için iyi bir kaleci ama Avrupa'da çok basit goller yiyor.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Valla bilemem artık orasını ben hiç €5M'dan aşağı alamadım üstelik daha ucuz fiyatlar önermeme rağmen...Ayrıca penaltıları çok iyi kurtarıyor diyebilirim.STSL için iyi bir kaleci ama Avrupa'da çok basit goller yiyor.
    Devre Arası Transfer Güncellemesi v.11,2,1 ile oynuyorum ve her yeni oyuna başladığım aynı fiyata alıyorum sana katılıyorum... penaltılarda aşırı iyi bir kaleci diyebilirim çoğu maçta son anda kurtardı beni hep avrupada ise ben daha öle enteresan bi gol yiyişini görmedim gayet normal goller yiyor juventus maçında 15 tane pozisyon var adamlar bizi devirdi dedim 3 gol yedi ve gayet net pozisyonlardı ve 3 ündede defansın hatası vardı

Mesaj Yetkileri