evelAllah![]()
EPL Puan Durumu
Bu sene ligi 8. bitirdik. Son hafta City'e yenilmeseydik ligi 5. bitirecektik. Ligdeki sıralamamız istediğimiz hedefler doğrultusunda olmadığımız için yönetimle konuştuk ve yollarımızı ayırdık. İnşallah Sunderland bu kaliteli kadrosuyla seneye büyük başarılar kazanır.
Tottenham'da Ümit Boğa Dönemi!!!
Genç hoca 2 yıllık Sunderland deneyiminden sonra Tottenham ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. Ümit Boğa'nın yıllık 1.300.000 pound alacağı açıklandı...
TariboWest
Bence acele ettin abi takımı kurup biraz daha keyfini sürmeliydin neyse vardır bunda da bir hayır yeni takımında başarılar.
tottenham hayırlı olsun...
Yeni takımın hayırlı olsun adaşAncak bana göre Sunderland'da kalmalıydın.Büyük işler başarabileceğin potansiyelli bir klüp iyi yerlere getirecekte kalitede bi managersin.Ben olsam kalırdım.Mesela ligte ilk 6,Uefa'da 2.Tur ya da Çeyrek final hedefleri koyup oynayabilirdin gelecek sezon.Hedef koymak senin elinde
Keşke Sunderland le şampiyon olmadan bırakmasaydın.
Kararına saygı duymak zorundayız.Umarım Tottenham la Avrupa da ve Ligde fırtına gibi esersin.
Başarılar.
Bekliyoruz Ümit Hoca
Bu arada AL yi aldık hocam![]()
bu kariyer biter!
Yeni takımında başarılar ama Sunderland'ı bırakmasaydın keşke.Tamam pişmansın. Totthenham sıkıcıdır bence
ümitim kendine ilk sezson ilk 10 ikinci ilk 5 gibi hedefler koysaydın keşke sunderland güzeldi be
Sunderland'e bi uefa kupası getirip gitseydin keşke. Hayırlı olsun yeni takımın![]()
Hele şükür hocam nerdesin ya![]()
Walla ne zaman oldu hocam hadi yaw![]()
Benzema ve Romero yu çok beğendim.
Çok da makul fiyata almışsın.
Tebrikler.
Kesinlikle transferler nokta atışı hazırlık maçları da iyi geçmiş hocam ilk 3 bekliyoruz![]()
Benzema ve Ashley Young müthiş transferler...
şu benzemaya bi ısınamadım gitti
Güzel transferler Ümit abi D.Gibson fuzuli gibi.Birde L.King'i satman ayıp olmuş takımın yıldızı ve can damarı.
Benzema'yı bu fiyata almak süper oldu. Sakatlıktan dolayı ilk yarının bazı bölümlerinde ondan yararlanadım. İnşallah 2. yarı daha iyi olacak.
Benzema iyidir iyi
Sağol Murat. Gibson kendini bayağı geliştirmiş. Kadroya derinlik katması için aldım. King fiziksel olarak çökmese satmazdım. Bir de yaşı 32 ye gelmişti.
TariboWest
7 puan çok değil...Şampiyonluk sürpriz olmaz...