Abi bu kadarda şansızlık olmazki...
Abi deyebileceğimiz hiçbir şey yok.Tek bir kelime haricinde : "Kader"
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Kalecin Gomes ise herşey beklerim.Ben ne zaman başa geçsem ilk işim o adamı kovalamak oluyordu.Beklemedeyim Ümit abi.
niye istifa ettin ya ümitim yazık oldu
Bir maç kaderi bu kadar etkiler işte...
Herşey nasip kısmet.
Teklifler karşısında kararsız kaldım. Chelsea, Manchester United, Manchester City, Leverkusen ve Bayern'in teklifleri var. Bu teklifleri birer hafta erteledim. Bunların içinde Bundesliga şampiyonu Leverkusen bir adım önde. Bir de Liverpool için başvuruda bulundum. Cevap bekliyorum. Liverpool kabul ederse başlarına geçeceğim.
Siz olsanız hangi takıma giderdiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.
TariboWest
Leverkusen yada M.Utd.
Yeni takımında şimdiden başarılar dileyelim
Ben olsam direk Leverkusen.
Diğer takımlar sarmaz derim
Liverpool You Will Never Walk Alone !
Bayer Leverkusen'de Ümit Boğa Dönemi!!!
İngiltere'deki dev takımların tekliflerini reddeden Ümit Boğa Leverkusen ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı. Yıllık 2.500.000 pound alacak Türk Hoca Leverkusen'e transferinden sonra ilk defa Uçandalga Gazetesine konuştu. Ümit Boğa'nın sözlerinden satırbaşları:
"Leverkusen'i seçmemin nedeni Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasıydı. Liverpool'un teklifi de çok cazipti ama İngiltere'de mutlu olamayacağımı düşündüğüm için kabul etmedim. İngiltere'de 3 yıl geçirdim. En güzel günlerim Sunderland'de geçmişti. O muhteşem taraftarı ömür boyu unutmayacağım. Umarım ileride bir gün yolumuz yine kesişir. Artık Almanya'dayım. Leverkusen ile büyük başarılar yakalamak istiyorum. İnşallah hedeflere ulaşabilirim."
TariboWest
son dakikada şampiyonluğu kaybetmek çok kötü bi duygu geçmiş olsun...
leverkusen de hayırlı olsun...
Hayırlı olsun hocam.
Hocam neden Liverpool değil ya ? Yinede başarılar.
Leverkusen En Iyi Seçim Olmuş Bencede Forever Kiesling
Yorumlarınız için teşekkürler. Liverpool'u bilerek almadım. İngiltere'ye dönersem sadece Sunderland'e gideceğim.![]()
TariboWest
Başarılar Ümit abi Rolfes takımdaysa gerisini düşünme.
Yeni kulübünde başarılar Ümit.
iyi para...
Sunderland'a Kaka , Tottenham'a Benzema geldi...
Leverkusen'e kim gelecek bakalım![]()
Kaçan şampiyonluk çok fena olmuş adamı oyundan soğuturleverkusen da başarılar
başarılar bakalım hangi bombaları patlatacan
bence böyle kaçan şampiyonluklar beni takıma daha çok adapte eder 2.sezon mutlaka şampiyonluğu almaya çalışırdımbu arada başarılar yeni takımınla
![]()
Teşekkürler.
Bir oyuncu ile ilgileniyordum ama para konusunda anlaşamadık.
Teşekkürler.
Bayağı bi bomba patlayacak.
Bir daha aynı şeyleri yaşayacak kalp yok bende.
Çünkü şampiyonluk yarışı çetin geçiyor. Yine ben kovalayacaktım onlar kaçacaktı.
TariboWest
Oovv ilk 11 baya iyi. Şampiyonluk için yeterli.
Geçen sene Leverkusen ligde ve UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon olmuş. İlk 11 de geçen seneden 6 oyuncu yine oynuyor. Helmes forvette iyi ama Şampiyonlar Ligi şansını arttırmak için Pazzini'yi aldım. Transferlerin çoğu rotasyonda kullanılacak isimler. İnşallah uyum sorunu olmaz.![]()
TariboWest