1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Sadece Sakaryaspor!

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

16 Eylül 2012 Saat 09:00

K.Özkan: Biliyorsunuz ki saat 17:00'de Bursaspor maçımız var.Sahamızda ki ilk maçımızı kaybetmiştik.Bu sefer o muhteşem taraftarımız önünde kazanalım.Size güvenim sonsuz rakibimizin kadrosu çok kaliteli fazla atak yapmamalıyız Bursaspor'un yıldızı Emenike bizi hemen avlar.Defansımızın çok çok dikkatli olması lazım.
    Makukula: Hocam merak etmeyin en az 2 gol atarım.
    Koray Çölgeçen: Hocam hepsinin ayaklarını kıracağım sert futbolumla.
    K.Özkan: Koray ceza sahası içinde yapma da bunları ne yapıyorsan yap.Sonra bozuşuruz.Haydi şimdi biraz ısının.

16 Eylül 2012 Saat 16:00

Bursaspor takımı stada geldi.Sakaryaspor taraftarlarıda yavaş yavaş trübünleri doldurmaya başladı.

16 Eylül 2012 Saat 16:30

Takımlar sahaya çıktılar ve ısınmaya başladılar.

Emenike: Naber Dady? ilk 11'de misin?
    Dady: İyiyim dostum evet ilk 11'de başlayacağım.Aman çok atma bize daha yeni çıktık lige

K.Özkan: Nasılsın Ertuğrul hoca?
    E.Sağlam: Ne olsun hocam işte koşturup duruyoruz sen nasılsın?
    K.Özkan: Aynı şekil be hocam senin takım muhteşem olmuş görmeyeli Emenike falan.
    E.Sağlam: Evet hocam öyle oldu bu sene şampiyonluk konusunda bayağı iddialıyız.
    K.Özkan:
    Hadi bakalım.

16 Eylül 2012 Saat 17:00

Hakemin düdüğü ile Sakarya Atatürk stadında karşılaşma başladı.

Dakika 4: Bursaspor kontra-atağa çıktı Sercan soldan Emenike'ye pasını attı Emenike,Koray'dan sert müdahalelere rağmen kurtuldu ve topu ağlarla buluşturdu.

Dakika 27: Koray,ceza sahası içinde Emenike'yi yere düşürdü ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

K.Özkan: Koraaaaaaaaaay l*n ben sana demedim mi ceza sahası içinde sert müdahale yapma diye ! soyunma odasında görürsün sen gününü!

Dakika 28: Topun başına geçen Emenike,kaleci Volkan Babacan'ı ters köşeye yatırdı ve skoru 2-0'a getirdi.

Dakika 32: Makukula önce Ömer Erdoğan'dan sonra da Vederson'dan çok güzel sıyrıldı ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda malesef şutu direkten döndü.

K.Özkan: Hadi Maku hadi koçum yürü koçum ulen ben senin Maku atacam diyon direğe atıyon senle de görüşcez!

Dakika 45: Hakem ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor ve ilk yarı 2-0 sona eriyor.

16 Eylül 2012 Saat 17:45

K.Özkan: Ne oldu l*n size böyle hiç istekli değilsiniz.Tamam rakip çok güçlü ama elinizden geleni yapmıyorsunuz.Koray seni çıkarıcam abicim olmuyor böyle Agresifliğin 16 zaten seni sene sonu yollarım ben.Her maç penaltı yapcaksan işimiz iş.

Koray: Hocam özür dilerim kendimi affettireceğim hiç merak etmeyin.

K.Özkan: Makukula gelelim sana o golü nasıl atamadın boşunamı verdik o paraları sana!

Makukula: Hocam şanssızlık birazda rakibin balı vardı 1 maçlık performansa bakarsak olmaz hocam böyle.

K.Özkan: Çıkın sahaya adam gibi oynayın topunuzu fark yemeyelim bari.

Maçın 2. Yarısı

Hakemin düdüğü ile 2. yarı başladı.

Dakika 54: Taraftarlar Sakarya'nın plakası 54. dakikada meşale şhowa başladı.Aynı zamanda Dady'nin şutunu kaleci Tolga Zengin güçlükle çıkardı.

Dakika 79: Kontra-atağa çıkan Bursaspor'da Emenike sağ çaprazdan sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.Buna rağmen önü boş olan Sercan neden pas atmadın diye Emenike'ye tersledi.

Dakika 90: Hakemin son düdüğü ile maç sona erdi ve Bursaspor deplasmandan 3-0 galip ayrıldı.Sakaryaspor taraftarları Emenike'yi alkışladılar.Emenike'yi takmlarında görmek istiyorlar.

Fenerbahçe maçıda yarın...Oynadığımız önemli maçları böyle anlatacağım.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post

Dakika 54: Taraftarlar Sakarya'nın plakası 54. dakikada meşale şhowa başladı.Aynı zamanda Dady'nin şutunu kaleci Tolga Zengin güçlükle çıkardı.

Kaan biz öyle saçma şeyler yapmayız.Değiştir orayı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Kaan biz öyle saçma şeyler yapmayız.Değiştir orayı.
    Hayal ürünü zaten ayrıca yazdıktan sonra konuya hiç bakmadım aradan 1 hafta geçti şimdi görme fırsatım oldu.Ayrıca düzelt seçeneği de yok...

Mesaj Yetkileri