Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 180 arası toplam 180 sonuç

Konu: FM 2011 - 11.2.1 Yaması Çıktı [16.12.2010]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Harbiden ya sıkrı artık. altı üstü bi yama çıkarcaklar.
    Tabii ya, altı üstü birkaç değişiklik yapıyorlar. Ne çok bekletiyorlar değil mi?

Burdan yamayı ısrarla bekleyip, gelince indirip bir güzel oynamak kolay. Ne çok değişiklik yaptıklarını göz önünde bulundurmadan kendinizi düşünmeyin. Hazır olduğunda yayınlayacaklardır. Bu da en geç iki hafta daha sürer. Keyiflerinden bekletmiyorlar güncellemeyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çıksada artık oynasak duzgunce

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Nasıl çalıştıklarını bilmiyorum ama hataları transfer sezonu bitimine kadar haletseler, datayı da transfer sezonu bittikten sonra yapsalar çoktan çıkmış olurdu yama. Bütün çalışmalara şubatta mı başlıyorlar acaba. Belkide 2012 için uğraşıp boş zamanlarında patchle ilgileniyorlardır.

Quote Originally Posted by crdsa View Post
    Tabii ya, altı üstü birkaç değişiklik yapıyorlar. Ne çok bekletiyorlar değil mi?

Burdan yamayı ısrarla bekleyip, gelince indirip bir güzel oynamak kolay. Ne çok değişiklik yaptıklarını göz önünde bulundurmadan kendinizi düşünmeyin. Hazır olduğunda yayınlayacaklardır. Bu da en geç iki hafta daha sürer. Keyiflerinden bekletmiyorlar güncellemeyi.
    gören de oyunu süper yapıyorlar da yeni özellikler çıkarıyorlar sanır. daha önce yaptıkları abuk yanlışlıklarını düzeltiyorlar hep.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hatalar 11.2.1 yaması çıkalıdan beri belli onları erkenden halletseler olmaz mıydı ?

Transferleri de transfer döneminde düzenli ekleselerdi bırakın bugünü 2 hafta öncesinde çıkardı o yama.Adamı bekletiyolar ki benim çok büyük beklentilerimde yok 11.3'ten

sakary Ali Misafir

Edit : Bu hafta sonu çıkmayacakmış galiba

CM 2002'den beri bu oyunu oynuyorum.Belkide en fazla problemle bu oyunda karşılaşmışımdır.Sİ bu problemleri gidermeye çalıştığına eminim..Hataların büyük kısmı giderileceğine eminim.Yama geldikten sonra müthiş bir dönem olacak önümüzde

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Ben bu oyunun ederinin çok daha fazlası olan 40-50$ verip bu oyunu alıyorsam ve bu fiyat karşılığı bana hizmet sözü veriyorlarsa,ben bu yamanın niye geciktiğini sorup itiraz etmeye hakkım var kimse kusura bakmasın.

Yahu ben 1 ay yeni yama çıkacak diye bu oyunu niye rafa kaldırmak zorundayım ? Ben kariyere başlasam 1 sezon ilerlesem ve ertesi gün yama çıksa onca emek boşa gitmez mi ? Huyumdur yeni yama çıktığında eski oyunumu bırakır yeni oyuna başlarım ve eminim ki bir çok kişi de böyledir.

En azından bir zaman vermeleri lazım mesela 15-23 Şubat arası çıkartacağız vs. diye.İnsanları sürekli sigamesin sitesine girip güncelleme çıkmış mı diye aramak zorunda bırakmaya hakları yok.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu yeni yama işi yine sıktı... transfer sezonu biteli ay olacak neredeyse. 10 gün içinde de gerekli testler yapılsa... bu kadar bekletmenin alemi ne?

Şu FM serisi tekelden kurtulsa, hiç bu sorunlar yaşanmıcak oyunu adam gibi yaparlar en azından yama sürelerini geçtim, piyasada hiçbir rakibi yok oyunun. FIFA Manager demeyin hiç 3 kere silip baştan denedim o oyunu, inanılmaz derecede başarısız olmuş.

haklısın aslında.ama bu kadar beklettikleri yamada bir hata görürsem bi daha da fm oynamam.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben arkadaşla yeni kariyere başladım, geç olsun güç olmasın napalım bekleye bekleye epey yorulduk Bari bu kadar bekledik hatalarla dolu bir yama gelmesin

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence çok negatif bakıyorsunuz, ben kaç yıldır oynuyorum ama hiç oyundaki hatalardan dolayı ciddi sorun yaşamadım, eğlenceme baktım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

SI Games patronu Miles Jacobson açıklama yaptı forumlarında, gelecek haftaya kadar yama çıkmayacakmış. Gelecek hafta P.tesi günü son durum hakkında duyuru yapacak yeniden.

yani martda çikacak umarim bekledigimize değer

vay be 1 aydır boşuna beklemişim yarın öbür gün çıkar diye, adamlar daha duyuru yapcakmış haftaya.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bir haftada rahat yeni bir kariyer kasılır. bekleyelim bakalım.

sırf korsanı önlemek için oyunun piyasaya sürüldüğü hafta üst üste 2 tane patch çıkaran firma 1 aydır kırtırık transfer güncellemelerini yapamıyor. neden çünkü bütün yoğunluklarını fm 2012 ye vermiş durumdalar. nede olsa çıkan patch den para kazanamayacaklar. bari para kazandıran işlerle uğraşalım diyolar. peeehhh..

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Patchle ilgili bir açıklama geldi ama biri Türkçeye çevirirse mesut bahtiyar oluruz.
    http://community.sigames.com/showthr...ch-11.3-Latest

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu hafta bilemedin öbür hafta en geç 28 Şubat'a kadar çıkar demişler.

Ama çalışmalar devam ediyor bu tarih değişebilir demeyi de ihmal etmemişler.
    Last edited by El Barto : 23.Şubat.2011 at 11:30

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

çok iyi etmişler

Son durum ne acaba yama konusunda? Haftalardır 11.3'ü bekliyorum ama bir çıkartamadılar maalesef.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

yarın çıkabilir bir gün çıkabilir diyor adamlar öyle uzatıyolar...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yarın ile başlayan hafta çıkacak diyorlar ama.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Artık savelerimizi sildik Yeni yama için beklemedeyiz

3 haftadır oynamıyorum.ve gs'nin o berbat kadrosu ile yeni yamada yeni bir oyun açacağım.acı ve gözyaşı beni bekliyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Atılan şut ile , kaleyi bulan şut arasında büyük farklar yaşan oyuncular , tüm futbolcuların , uzun şut ayarlarını minimum'a çekerek uzaktan şut atmalarını kısıtlayabilirler , böylelikle 10 şutun 2 ' si kaleyi buluyorsa , 7 şutun 5'i kaleyi bulacaktır , çünkü düşünün dağlara taşlara atacağına o topu pas olarak atağa katkıda değerlendiriyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yamanın önündeki engel nadir çıkan ve oyunu bozan bir bug'un çıkış nedenini aramakmış, bug çok nadir çıktığı için bulması zaman alıyormuş.
    Ayrıca yamalar korsanı engellemek için değil oyunu düzeltmek için çıkar(zaten engellemiyor), hiç bir korsan koruması kullanmayan Paradox Interactive firması SI'den daha sık yama çıkartır mesela.

http://community.sigames.com/showthr...53#post6539553

Şimdi de 8 Mart haftasına attılar ama şu son cümleyi anlayamadım;

I would therefore suggest that the patch and data update will likely be released next week (week of 8th March), which still fits into the original timeline given if near the start of the week!

29. Default

''8 Mart'la başlayan hafta içinde çıkabilir, kesin tarihi hafta başına yakın bir zamanda vericez'' gibi birşey mi acaba? fena sıyırmışta olabilirim

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Yapmanız gereken google translate den çevirip kelimeleri düzgün sıraya koyarak anlamlı bi cümle oluşturmak

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri