1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Oyuncuların Özelliklerinin Düşmesi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Stormlord View Post
    Bahsettiğim güçleri düşen oyuncuların yaşları 24 - 26 arası. Yaşlılıktan dolayı değil yani. Crash Dumps hatası yüzünden antreman kısmına giremiyorum ama match preparation'daki antreman seviyesi oyunun ilk açıldığı gibiydi. Bildiğim kadarıyla match preparation kısmındaki antreman seviyesiyle schedule kısmındaki antreman seviyesi aynı şeyler. Onu da yukarda yazdığım gibi ağır olmayacak şekilde yükselttim. Bu seviyeden biraz daha yükseği oyuncuları mutsuz ediyor.
    giremediğiniz antreman sisteminden dolayı sorun olmasın?

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    giremediğiniz antreman sisteminden dolayı sorun olmasın?
    O kariyerimi sildim ve başka kariyerler açtım hepsinde aynı sorunla karşılaştım. Yaptığım her türlü yöntemi yazayım yoksa sorular bitmeyecek. Antreman seviyesini medium'un son derecesine getirdim yani heavy'den bir önceki noktaya ve tüm oyuncular antremanlarından memnun. As takımın ve genç takımın antreman sahaları en yüksek seviyede. 4,5 yıldızdan aşağı koç yok takımımda. Yaşları da 20 - 30 arası oyuncuların. Maaşları yüksek. Match Preparation low'da. Tüm bunlar varken word class oyuncuların bir anda özelliklerinin düşmesinin sebebini açıklayabilecek birisi var mı acaba?

Mesaj Yetkileri