bak bu kariyerden zevk alırsın iştebaşarılar dilerim...
bak bu kariyerden zevk alırsın iştebaşarılar dilerim...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
saolasın..
saolasın.zor işleri severiz şimşekler grubu olarak çarşamba günü görmüşsündür belki
portakal turuncudursaolasın hemşo.
hocam zevk bi yana artık gerçekte çektiğimiz çileden bıktığım için açtım bu kariyeri. bir nevi sanalda tatmin olmakseninde engin fm bilgilerini kullanarak güzel bi kariyer yapıcaz inşallah.
kadromuz çok geniş. o yüzden transfer yapmayı düşünmüyorum. antrenörlerin hepsiyle yolları ayırıp en az 3 yıldız antreman yaptırabilecek antrenörler alıcaz.
takımdaki en güvendiğimiz oyuncumuz süper mario ertan. çok hızlı sol ayaklı bitirici bi forvet.
bilmeyenler için adanademirspor ve taraftarı ufak bi tanıtım videosu http://www.youtube.com/watch?v=DBD2Q...eature=related
işe yaramayan topçuların sözleşmelerini fesh ettik. finansal açıdan baya bi rahatladık.
daha öncede belirttiğimiz gibi personellerin hepsine kapıyı gösterdik.
gidenlerin yeri dolduruldu. iyi bir antreman programı ve iyi antrenörler.
demirspor ordusunun askerleri. savaş başlıyor. bu arada hiç oyuncu transferi yapmadık. görüldüğü gibi kadromuz fazlasıyla yeterli.
tek taktik üzerinden gideceğiz. takıma göre taktik yapmayacağız. rakibimiz bizi düşünerek taktiğini yapsın. maç içerisinde geriye düştüğümüzde öne geçtiğimizde bu taktik üzeriden ufak takım ve oyuncu komutlarını değiştireceğiz. yani match preparaitonda yalnızca bu taktiğimiz var.
danimarkada ufak bi hazırlık kampı yapacağız. 3 maç oynuyacağız. daha sonra ülkeye dönerek kendi şehrimizde lige hazırlanmaya devam edeceğiz.
danimarkadaki hazırlık kampını tamamladık. sakatlık olmaması en güzel yönüydü. genel olarak faydalı bi kamp dönemi oldu. danimarka süper liginden 3 takımla hazırlık maçları oynadık. gol yollarında sıkıntımız yok. fakat büyük bi gol yeme sıkıntımız var. bunuda aştığımız zaman takım daha iyi olacağa benziyo.
ilk maçımız silkeborglaydı. ortada geçen maçta beraberlik şimdilik güzel bi sonuca benziyor.
2. maçta süper mario ertan çıktı sahneye. bu sezon çok şey beklediğimiz forvetimiz hat-trick yaparak düşüncelerimizi doğruladıç
hazırlık kampının son maçında kötü oynamadık. ama kalemize atılan 6 şutun gol olması tamamen kalecimiz hüseyinin beceriksizliğiydi. hüseyinle ilgili düşüncelerimizi gözden geçireceğiz.
yarın memelekete gidiyoruz. ilk önce kebapçı mesuta gidip güzel bi kebap-şalgam yapacaz. allahın danimarkasında ne kebap bulabildik ne şalgam. entel dantel yemeklerle karın doymuyor arkadaş
yurda döndüğümüzde şehrin girişinde şimşekler grubu tarafından büyük sevgi gösterileriyle karşılandık.
bugünden itibaren adanada hazırlıklarımıza devam edeceğiz. tff 2.ligten sırasıyla sakaryaspor göztepe kocaelispor ve elazığsporla hazırlık karşılaşmaları yapacağız. kendi ligimizden ekiplerle yapacağımız bu karşılaşmalar lig öncesi sezon hakkında fikir verecek.
beraberlikler devam ediyo gol yeme problemini bir an önce çözmemiz gerekiyo.
çok iyi oynadık müthiş baskı kurduk. ve sonunda özlediğimiz galibiyete göztepe maçında ulaştık.
rakipten daha iyi oynayıp nasıl mağlup olunur kocaelispor maçında tüm futbol kamuoyuna gösterdik. hazırlık maçıdır hatalarımızı görüyoruz diyor ve moral bozmadan devam ediyoruz.
son hazırlık maçımızda gakkoşlarla karşılaştık. zevkli ve hazırlık maçı olmasına rağmen kıran kırana bi mücadele vardı.
hazırlık dönemimiz bitti. önümüzdeki ilk resmi maç türkiye kupası 1.tur ön eleme maçı. rakibimiz 3.lig ekiplerinden yozgatspor. deplasmanda oynuyacağız. turu geçmemiz çok zor değil gibi.