buradan cıkacaz inanıyorum yolun açık sen kaybedersen onlarda kaybedecek
İstifa Et
İstifa Etme
buradan cıkacaz inanıyorum yolun açık sen kaybedersen onlarda kaybedecek
DÖRT DÖRTLÜK BİR MAÇ
ligin en ççok gol yiyen ikinci takımıyız sanırım gol yeme problemimize bi çözüm bulmamız lazım :S
İyi gidiyoruz bu sezon Bank Asya'ya BanBan'ımla çıkarız umarım.![]()
HAYDİ MOR ŞİMŞEKLER ZİRVE AŞKINA
29.Haftaya geldik liderle aramızda dört puan var bakalım hayırlısı
CENDERE CENDERE CENDERE CENDERE xD
ligin zirvesi alev alev adana da puan kaybetmiyor son dört hafta
YEDİĞİMİZ GOL SAYISINA DİKKAT!!!
ŞAMPİYONLUK GELECEK Mİ
playofu garantileyen mor şimşekler şampiyonluık peşinde ama bu sandıkları kadar kolay olmayacak belkide çok çok çok zor bi ihtimal
SABRIN ÇALIŞMANIN AZMİN ESERİ
maç hakkında yoruma gerek yok sadece istatistiklere bakın yeter
Kardeşim Büyük Bir Olay Yapmışsın Afyon Adına Haydi Turaöncelikle Başarılar Bank Asya'da,bank Asya Zor Bir Lig Serinin Ilk Kariyeri Adında Ki Kariyerde Ben Mersin Ile Oynuyorum.sana Tavsiyem Iyi Bir Kaleci Iyi Birhızlı Forvet Almandır Ve En Az 3-4 Tecrübeli Adam Koyman Takımına Tekrar Başarılar....
Bank Asya'da başarılar dilerim....Tuna iyi transfer. Süper lig için en fazla 3 sezon oyalan burada
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Transferde ince eleyip sık dokuyorum gerçi kadrom st 2.lig için baya kaliteliydi brezilya ve arjantin ikinci liglerinde geniş kapsamlı bi araştırma yapıyorum
BANK ASYAYA ÇIKINCA İLK İCRAAT OLARAK ASİSTANIMIZI YENİLEDİK
GÖZLEMCİMİZ
Erhan Küçük iyi transfer ancak o resimdeki Erhan Küçük değil Özgür Öçal.Kariyerinizde başarılar dilerim...
I'm back...
Sercan Kaya A.S. da
bucasporda kendisinden çok şey beklenen fakat bekleneni veremyen sercan kaya serbest bi şekilde a.s da![]()
Sercan Kaya'da iyi transfer. İlk sezon ilk 10a girersen iyi olur. Direk STSL'ye çıkarsan sorun yaşayabilirsin orda.![]()
I'm back...
Senin save bozuk BanBan nası çıkamaz.
Transferler güzel bence. Ispanak vermiyomu başkan.![]()