1 ile 30 arası toplam 179 sonuç

Konu: 11.3 Çıkış Tarihi Açıklandı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Last Monday I had said that we were hopeful of a release for the patch this week (week of 28th Feb).

Whilst that is still possible, it's now looking very unlikely. We have been chasing a rare and seemingly random crash issue for the last week (memory corruption) that we are struggling to reproduce due to it's randomness, and when it is crashing, it's giving us limited information in tracking it down. We have made progress in narrowing down what is causing it, and working round the clock on this, but tests and test code are still ongoing despite working on it 24/7.

I would therefore suggest that the patch and data update will likely be released next week (week of 8th March), which still fits into the original timeline given if near the start of the week!

I will provide more information once we have more.

Miles Jacobson
    --

Sanırım bir hafta daha ertelendi..
    Ertelendi ama hala kesin tarih yok.
    8 Mart Pazartesi ile başlayan haftaiçerisinde yayınlanabilirmiş, tabi üzerinde çalıştıkları hatayı çözebilirlerse...

Bir kere de adam gibi test edip stabil bir oyun çıkarsalar dişimi kıracağım. Resmi forumlarında da millet isyan bayrağını açtı yalnız, böyle sorunlu oyunlara mı para vereceğiz diye???

Bir de çıkardıkları yamalar kendi zorunlulukları değil de oyunculara lütuflarıymış gibi yorumlar atmıyorlar mı uyuz oluyorum...

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Angry

Quote Originally Posted by Wederson View Post
    Ertelendi ama hala kesin tarih yok.
    8 Mart Pazartesi ile başlayan haftaiçerisinde yayınlanabilirmiş, tabi üzerinde çalıştıkları hatayı çözebilirlerse...

Bir kere de adam gibi test edip stabil bir oyun çıkarsalar dişimi kıracağım. Resmi forumlarında da millet isyan bayrağını açtı yalnız, böyle sorunlu oyunlara mı para vereceğiz diye???

Bir de çıkardıkları yamalar kendi zorunlulukları değil de oyunculara lütuflarıymış gibi yorumlar atmıyorlar mı uyuz oluyorum...
    Rakipleri olmadığından şu durumu sergiliyorlar. Ah CM ah geçen sene ki gibi Türkçe destekli, FM ile rekabet edebilecek bir oyun çıkarsan da 2012'de bir daha yüzüne bakar mıyım bu FM' nin. 1.5 ayda bir yamayı çıkaramayan, hatalardan geçilmeyen, Türkçe desteği olmayan oyun da şirket de silinsin bu piyasadan zaten.
    Orjinal oyun aldım ayrıca ocak ayının sonundan beri kariyer açmadım yama bekliyorum şimdi de bir hafta daha erteleme. Onun da bir hafta ile sınırlı olacağı meçhul. Çok sert oldu ama çok sinirliyim şu an

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by infernus View Post
    Rakipleri olmadığından şu durumu sergiliyorlar. Ah CM ah geçen sene ki gibi Türkçe destekli, FM ile rekabet edebilecek bir oyun çıkarsan da 2012'de bir daha yüzüne bakar mıyım bu FM' nin. 1.5 ayda bir yamayı çıkaramayan, hatalardan geçilmeyen, Türkçe desteği olmayan oyun da şirket de silinsin bu piyasadan zaten.
    Orjinal oyun aldım ayrıca ocak ayının sonundan beri kariyer açmadım yama bekliyorum şimdi de bir hafta daha erteleme. Onun da bir hafta ile sınırlı olacağı meçhul. Çok sert oldu ama çok sinirliyim şu an
    Rekabet konusunda katılıyorum sana. Piyasada artık rakipleri olmadığı için çok rahat adamlar. Buda onları gevşek yapıyor belliki. Ben bukadar dandik bir fm serisi görmedim.

- Türkiye ligi giderek kalitesizleşiyor ( saçma sapan transferler yapıyor takımlar )
    - Hayatımda yaşamadığım saçmalıkta şutlar var. Bitiriciliği soğukkanlılığı kararlılığı vs.. ne olursa olsun her 5 ataktan 4ünde topu saha dışına gönderiyor golcüler neredeyse.

Cm gerçekten harekete geçse iyi olacak. Fm'yi değişebileceğimi sanmıyorum ama bu şekilde gitseme iyi olur. Yoksa insanlar alternatif benzer oyunlar arayacak. En basitinden CM, bence çok sağlam değişimler gelecek gibi geliyor bana. Toparlan artık FM...!

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Rekabet konusunda katılıyorum sana. Piyasada artık rakipleri olmadığı için çok rahat adamlar. Buda onları gevşek yapıyor belliki. Ben bukadar dandik bir fm serisi görmedim.

- Türkiye ligi giderek kalitesizleşiyor ( saçma sapan transferler yapıyor takımlar )
    - Hayatımda yaşamadığım saçmalıkta şutlar var. Bitiriciliği soğukkanlılığı kararlılığı vs.. ne olursa olsun her 5 ataktan 4ünde topu saha dışına gönderiyor golcüler neredeyse.

Cm gerçekten harekete geçse iyi olacak. Fm'yi değişebileceğimi sanmıyorum ama bu şekilde gitseme iyi olur. Yoksa insanlar alternatif benzer oyunlar arayacak. En basitinden CM, bence çok sağlam değişimler gelecek gibi geliyor bana. Toparlan artık FM...!
    Evet Türkiye liginde takimlarin yaptigi sacma sapan transferlere son verilmeli. Mesela Gs hep benim kariyerlerimde Pedro diye bi oyuncu aliyor ve 2-3 mac oynuyor sadece.

Fb ve Bjk mesela teknik direktörünü kovuyor yerli 2-3 hocayla görüsüyor gercekte ise böyle seyler olmuyor daha kaliteli hocalarla görüsülüyor.

Mesaj Yetkileri