9da Üç Yapmışız, Fener, Bursa, Trabzonda Olmasa Koskoca Sıfır Çekecektik![]()
9da Üç Yapmışız, Fener, Bursa, Trabzonda Olmasa Koskoca Sıfır Çekecektik![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
4 tutturmuşum bu hafta.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 21. Hafta Sonuçları
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
So what?
Saike
18.haftada tahmin yapmayı unutmanın sıkıntılarını yaşıyoruz.Yinede Zirveden kopmuş durumda değiliz.En kısa zamanda şöyle yüksek bir puan almam lazım zirve için daha iddialı olabilmek adına.
So what?
Saike
Aygün Belamısın Ulen Başıma![]()
Ya Baga yeter ama bırak peşimi sene başından beri bu ne arkadaş![]()
Rezalet diz boyu. 9 puan.
Zirve ortağıyız bu hafta lider olabiliriz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
55 puanla 55.sıradayım Bide Samsunluyuz çok manidar be![]()
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Sonuç Tablosu;
Benim gözden kaçırdığım ve sizin farkedemediğiniz hataların olmaması için tüm işlemleri yaptığım tablo aşağıda. Açıklamaları okuyarak tablo hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;
- İlk bölümde sizlerin yaptığı tahminler yer almakta. Tahmin yapmayanlar için, hesaplamada "0" gözükmesi için 5, tahmin yapanları da tahminlerine göre 1,0,2 şeklinde tabloya aktarıyorum.
- İkinci bölümde program doğru tahmin ettiğiniz maçları "1" yanlış tahmin ettiğiniz maçları "0" şeklinde yazıyor ve en altta sarı sütuna doğru tahminlerin kaç tane olduğunu topluyor.
- Üçüncü bölümde doğru tahmin edilen maç sayılarının, doğru tahmin sayısına göre aldığı puanları elle giriyorum ve ikinci bölümde 1 yazan maçların üçüncü bölümde eşleştiği kutular otomatik olarak puanları hesaplıyor.
- Son olarak da 1. bölümde "Puan" yazan kısımda, üçüncü bölümde toplanan puanlar hesaplanmakta ve otomatik olarak "Genel Puan Tablosu"na işlenmektedir.
Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 22. Hafta Sonuçları
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
So what?
Saike
Şemsi Sana Teessüflerimi İletiyorum, Yuh Artık. İnsan Battığım Haftada Hemen Açıklarmı SonuçlarıHiç Açıklamasaydın Daha Çok Sevinirdim
![]()
26. sıraya yerleşmişizilk 10 hedef
![]()
Lider olmuşum İyi tahminler yapmışım![]()
Bahsettiğim hemen hemen buna yakın bir şeydi.İşin ilginç yanı ise,yüksek puan alma maksadıyla şöyle ayrıntılı bir inceleme yaparak (sakatlıklar,form durumu vs.) tahmin yapmak için Cuma günü tahminlerimi yapmaya karar vermiştim.Fakat Cuma günü okuldayken bir işim çıktı ve maçlar başlamadan önce eve varamayacağımı fark ettim.Bunun üzerine okuldan telefonumla içime nasıl doğduysa öyle yaptım tahminlerimi ve sonuç ortada.
![]()
So what?
Saike
Ala ala 1 puan aldık püüü bize.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ya lanet olsun 6.lığa yükselmişiz (:
Şu ilk sırada bulunan şikeci arkadaş çok havalandı.Birkaç hafta içinde güzelce bir söndürmek gerek şu havayı![]()
Yaptığım tahminlerde 8.kez 10'dan aşağı puan almışım.
ilk 10'dan çıkmışız vay anasını![]()
Screw you guys, I'm goin' home
İçimden gelen ilk tahmini yazdığımda genellikle 20 puan üstü alıyorum. Acaba ne olur diye bir an duraksayınca 9 puanı bile zor alıyorum.
Sonuç Tablosu;
Tabloda bazı şeyleri açıklamak gerekirse;Turksportal Spor Toto Süper Lig Tahmin Yarışması 22. Hafta Sonuçları
So what?
Saike
son sıradan da olsa ilk10'a yeniden girdik![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Zirve alev alevbende heralde ilk 30'a gireceğim sezon sonu
seneye artık Düzenli yaparız tahminleri gerçi sınav var ama...
Birkaç hafta müsaade etmiştim alt sıralardaki arkadaşlar da birkaç haftalığına da olsa liderlik sevinci yaşayabilsinler diye.Herkes hevesini aldığına göre şimdi gerçek lider zirvede![]()
Uzun süredir tahmin yapmıyordum. İyi bir geri dönüş yaptım.![]()