Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 126 sonuç

Konu: Sadece Sakaryaspor!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ligde ilk devreyi bitirince güncel yapacağım yeni ss'ler akşam gelir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper lig yaramamış gibi abi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu skorlar normal Kaan'cım.Ligdeki takımlarda çok kaliteli transferler yapıyorlar oynadığımız 2 takım Gençlerbirliği ve Kayseri zaten Avrupa'ya oynayan takımlar bizim hedefimiz ligde kalmak bunu başarırsak seneye daha iyi bir kadro kururuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bu skorlar normal Kaan'cım.Ligdeki takımlarda çok kaliteli transferler yapıyorlar oynadığımız 2 takım Gençlerbirliği ve Kayseri zaten Avrupa'ya oynayan takımlar bizim hedefimiz ligde kalmak bunu başarırsak seneye daha iyi bir kadro kururuz.
    Haklısın abi şaka niyetinde söylemiştim zaten ve bu sene orta sıralarda bitirirsek seneye Avrupa'ya oynarız.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

2012/2013 Sezonu İlk Devre Maçlarımız

Ligde Son Durum

Lige çok kötü bir başlangıç yapmamıza rağmen üst üste aldığımız Bursaspor ve Fenerbahçe mağlubiyetlerinden sonra kendimize çok iyi bir ders çıkarıp 11 maç ligde yenilmedik Beşiktaş'ı sahamızda devirdik,Trabzonspor'la berabere kaldık.11 Maç sonra ligin 16. haftasında Galatasaray'a mağlup olmaktan kurtulamadık.Hemen ardından Ankaragücü'nü rahat bir şekilde 4-2'lik bir skorla geçtik.Ligin ilk yarısını 8. kapattık.Hiç beklemiyordum ama takımımın bu toparlanışı beni çok mutlu etti.Ara transferde hala sol beke ihtiyacımız olduğunu söylemeliyim Olembe'de tam sol bek sayılmaz daha iyi bir isime ihtiyacımız var.Ara transfer dönemini en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

8.lik iyidir lig bitmeden uefa ya gidebilirisin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk devreyi güzel kapatmışız. UEFA'ya gidebilirsek süper olur.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zor görünüyor bence bu bile iyidir bizim için.2. Devre daha da zor geçiyor hep muhtemelen 1-2 sıra geride bitiririz gibi görünüyor.Ama bu sene çok iyi işler başardığımızı söylemeliyim Bank Asya'dayken aldığımız oyuncu Montiel burada da çok iyi performans gösterdi.Makukula ve Dady'li forvet hattımızda çok etkiliydi ilk devre.Bu arada kariyere 1-1.5 haftalık ara vereceğim bu sürede maçları daha detaylı bir şekilde anlatacağım.Böyle hiç beğenilmeyen bir sunum olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sunum da daha kaliteli oluyorsa tadından yenmez

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Evet Kaan yarını bekleyin yavaş yavaş ilerleyeceğiz ama güzel olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Süper Lig'e çıktıktan sonra yavaş ilerlemek kariyeri baltalamaz zaten abi, bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Esrarı Çekmiş Gözleri Kanlı Yürüyor SAKARYA'da Bir TATANGA Boynunda YEŞİL-SİYAH Atkı Belinde Silahı Hayata Küsmüş Ama Kardeşlerine Sevdalı Bakışları Masum Ama Belalı Çünkü O Bir SAKARYALI !

iyi gidiyon kaan böyle devam et

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

16 Eylül 2012 Saat 09:00

K.Özkan: Biliyorsunuz ki saat 17:00'de Bursaspor maçımız var.Sahamızda ki ilk maçımızı kaybetmiştik.Bu sefer o muhteşem taraftarımız önünde kazanalım.Size güvenim sonsuz rakibimizin kadrosu çok kaliteli fazla atak yapmamalıyız Bursaspor'un yıldızı Emenike bizi hemen avlar.Defansımızın çok çok dikkatli olması lazım.
    Makukula: Hocam merak etmeyin en az 2 gol atarım.
    Koray Çölgeçen: Hocam hepsinin ayaklarını kıracağım sert futbolumla.
    K.Özkan: Koray ceza sahası içinde yapma da bunları ne yapıyorsan yap.Sonra bozuşuruz.Haydi şimdi biraz ısının.

16 Eylül 2012 Saat 16:00

Bursaspor takımı stada geldi.Sakaryaspor taraftarlarıda yavaş yavaş trübünleri doldurmaya başladı.

16 Eylül 2012 Saat 16:30

Takımlar sahaya çıktılar ve ısınmaya başladılar.

Emenike: Naber Dady? ilk 11'de misin?
    Dady: İyiyim dostum evet ilk 11'de başlayacağım.Aman çok atma bize daha yeni çıktık lige

K.Özkan: Nasılsın Ertuğrul hoca?
    E.Sağlam: Ne olsun hocam işte koşturup duruyoruz sen nasılsın?
    K.Özkan: Aynı şekil be hocam senin takım muhteşem olmuş görmeyeli Emenike falan.
    E.Sağlam: Evet hocam öyle oldu bu sene şampiyonluk konusunda bayağı iddialıyız.
    K.Özkan:
    Hadi bakalım.

16 Eylül 2012 Saat 17:00

Hakemin düdüğü ile Sakarya Atatürk stadında karşılaşma başladı.

Dakika 4: Bursaspor kontra-atağa çıktı Sercan soldan Emenike'ye pasını attı Emenike,Koray'dan sert müdahalelere rağmen kurtuldu ve topu ağlarla buluşturdu.

Dakika 27: Koray,ceza sahası içinde Emenike'yi yere düşürdü ve hakem penaltı noktasını gösterdi.

K.Özkan: Koraaaaaaaaaay l*n ben sana demedim mi ceza sahası içinde sert müdahale yapma diye ! soyunma odasında görürsün sen gününü!

Dakika 28: Topun başına geçen Emenike,kaleci Volkan Babacan'ı ters köşeye yatırdı ve skoru 2-0'a getirdi.

Dakika 32: Makukula önce Ömer Erdoğan'dan sonra da Vederson'dan çok güzel sıyrıldı ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda malesef şutu direkten döndü.

K.Özkan: Hadi Maku hadi koçum yürü koçum ulen ben senin Maku atacam diyon direğe atıyon senle de görüşcez!

Dakika 45: Hakem ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor ve ilk yarı 2-0 sona eriyor.

16 Eylül 2012 Saat 17:45

K.Özkan: Ne oldu l*n size böyle hiç istekli değilsiniz.Tamam rakip çok güçlü ama elinizden geleni yapmıyorsunuz.Koray seni çıkarıcam abicim olmuyor böyle Agresifliğin 16 zaten seni sene sonu yollarım ben.Her maç penaltı yapcaksan işimiz iş.

Koray: Hocam özür dilerim kendimi affettireceğim hiç merak etmeyin.

K.Özkan: Makukula gelelim sana o golü nasıl atamadın boşunamı verdik o paraları sana!

Makukula: Hocam şanssızlık birazda rakibin balı vardı 1 maçlık performansa bakarsak olmaz hocam böyle.

K.Özkan: Çıkın sahaya adam gibi oynayın topunuzu fark yemeyelim bari.

Maçın 2. Yarısı

Hakemin düdüğü ile 2. yarı başladı.

Dakika 54: Taraftarlar Sakarya'nın plakası 54. dakikada meşale şhowa başladı.Aynı zamanda Dady'nin şutunu kaleci Tolga Zengin güçlükle çıkardı.

Dakika 79: Kontra-atağa çıkan Bursaspor'da Emenike sağ çaprazdan sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.Buna rağmen önü boş olan Sercan neden pas atmadın diye Emenike'ye tersledi.

Dakika 90: Hakemin son düdüğü ile maç sona erdi ve Bursaspor deplasmandan 3-0 galip ayrıldı.Sakaryaspor taraftarları Emenike'yi alkışladılar.Emenike'yi takmlarında görmek istiyorlar.

Fenerbahçe maçıda yarın...Oynadığımız önemli maçları böyle anlatacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bursa maçı anlatımı çok güzel olmuş fener maçını bekliyoruz.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlatım güzel olmuş, devamını bekliyorum

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post

Dakika 54: Taraftarlar Sakarya'nın plakası 54. dakikada meşale şhowa başladı.Aynı zamanda Dady'nin şutunu kaleci Tolga Zengin güçlükle çıkardı.

Kaan biz öyle saçma şeyler yapmayız.Değiştir orayı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Kaan biz öyle saçma şeyler yapmayız.Değiştir orayı.
    Hayal ürünü zaten ayrıca yazdıktan sonra konuya hiç bakmadım aradan 1 hafta geçti şimdi görme fırsatım oldu.Ayrıca düzelt seçeneği de yok...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taraftarlardan antrenöre serzenişler..

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

anlatım güzel olmuş gercekten

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu arada gaza geldim Perşembe-Cuma gibi devam edeceğim.11.3 Çıksa bile 5.-6. sezona kadar devam etmek istiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güzel anlatım beğendim
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Efsane Geri Dönüyor !

Süper Ligin ilk yarısını 8. sırada tamamlayarak büyük bir iş başaran Sakaryaspor ligin ikinci yarısını yarın açıyor...Sakaryaspor ligin ikinci devresini sahasında Gençlerbirliği maçı ile açacak.

sakary Ali Misafir

Yürü be..Sezonun sonunda iyi bir noktada bitirme olanağımız var..Çok daha iyi olacağız inşallah.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

ZTK A Grubu 3. ve 4. Maçlarımız & Puan Durumu

Manisaspor'u deplasmanda rahat bir şekilde yenmeyi başardık.Dady attığı 2 gol ile galibiyetimizin mimarı oldu.

Diyarbakırspor'u sahamızda Suat Usta'nın kendi kalesine attığı gol ile 1-0 yendik.Bu skor ile birlikte Çeyrek Final'e yükselmeyi başardık.

Grupta bizim maçlarımız sona erirken son maçlarda bay geçeceğiz.Trabzonspor'da bizim gibi gruptan çıkmayı garantiledi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ztk da en finale kadar gidebilirsin bence ligdede 6. falan olsan iyidir

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

ZTK'da kolay rakipler gelirse neden olmasın? 2 kulvarda da çok iyi işler yapıyoruz Antep gibi olduk maşallahımız var

Nesil
    2010
    Yer
    ankara

hayırlı olsun..gençlerbirliğinden mustafa pektemeği öneririm sağ tarafta mükemmel oynuyor ve skora gereğinden fazla katkı sağlıyor.milli takımıda son dakikalarda attığı golle 2012 avrupa kupası'na götürdü

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by JesusNavas View Post
    hayırlı olsun..gençlerbirliğinden mustafa pektemeği öneririm sağ tarafta mükemmel oynuyor ve skora gereğinden fazla katkı sağlıyor.milli takımıda son dakikalarda attığı golle 2012 avrupa kupası'na götürdü
    Hacı Pektemek bizden çıktı zaten bilmemek mümkün mü onu nasıl alayım para mı kaldı ama bu sezon bitsin bakacağım ona...

30. Default

Daha Sen Oynuyon mu Yav Yav Bırak Ne Sakaryası Aç İşte Körfezi Takım Görsün Gözün

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri