1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Bekle LYS , topluca geliyoruz...

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Ege 'ye beklerim gençler
    Ege - 18 Mart - Balıkesir Üni. , bunlardan birindeyim seneye , Ege olmasını daha çok istiyorum inşallah

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Ege - 18 Mart - Balıkesir Üni. , bunlardan birindeyim seneye , Ege olmasını daha çok istiyorum inşallah
    06-03-2011 tarihinde yazmışım bunu.

ŞUanda Ege Üniversitesi öğrencisiyim İsteyince oluyormuş demekki Konuyu baştan sona okudum , geçen seneye bir zamanda yolculuk yaptım sanki Güzel bir seneydi..

Artık önümdeki 5 yılın da güzel geçmesi tek dileğim..

Bu konu da bu sene sınava girecek arkadaşlara örnek olsun Öyle gözünüzde büyütmeyin , sadece isteyin ve çalışın. Çevreye kulaklarınızı kapayın.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

06-03-2011 tarihinde yazmışım bunu.

ŞUanda Ege Üniversitesi öğrencisiyim İsteyince oluyormuş demekki Konuyu baştan sona okudum , geçen seneye bir zamanda yolculuk yaptım sanki Güzel bir seneydi..

Artık önümdeki 5 yılın da güzel geçmesi tek dileğim..

Bu konu da bu sene sınava girecek arkadaşlara örnek olsun Öyle gözünüzde büyütmeyin , sadece isteyin ve çalışın. Çevreye kulaklarınızı kapayın.

10-09-2011 tarihinde yazmışım bunu

Ege Üniversitesi'ni kazandım , fakat herşeyde bir hayır vardır sarmadı bıraktım. Çevremdekiler "Sıkıldım diye Ege gibi üni. bırakılır mı mal mısın" diyip durdular. Bırakılır dedim. Sevmiyorsan bırakılır. Mutlu değilsen de bırakılır.

Bıraktım , evime döndüm , yata yata hazırlandım sınava. Sevdiğim insanla birlikte. Girdim sınava , çok şükür geçen seneki puanımı geçtim gibi. Üstteki mesajıma katılıyorum , isteyince oluyor arkadaşlar. Ne isterseniz o oluyor. Eğer birşey olmuyorsa , bilin ki siz yeterince istememişsinizdir.

Ve son olarak , seneye de bekleriz ÖSYM

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

10-09-2011 tarihinde yazmışım bunu

Ege Üniversitesi'ni kazandım , fakat herşeyde bir hayır vardır sarmadı bıraktım. Çevremdekiler "Sıkıldım diye Ege gibi üni. bırakılır mı mal mısın" diyip durdular. Bırakılır dedim. Sevmiyorsan bırakılır. Mutlu değilsen de bırakılır.

Bıraktım , evime döndüm , yata yata hazırlandım sınava. Sevdiğim insanla birlikte. Girdim sınava , çok şükür geçen seneki puanımı geçtim gibi. Üstteki mesajıma katılıyorum , isteyince oluyor arkadaşlar. Ne isterseniz o oluyor. Eğer birşey olmuyorsa , bilin ki siz yeterince istememişsinizdir.

Ve son olarak , seneye de bekleriz ÖSYM
    Bu konu benim günlüğüm gibi oldu diyeceğim ama günlükten çok bir "yıllık" gibi oldu Üstteki mesajımdaki "sevdiğim insan" kısmını çıkarıyorum , onun dışında çok güzel bir sene geçti Kocaeli'de. Okulum , bölümüm , arkadaşlarım , hayat herşey çok güzel. Umarım önümüzdeki yıl buradan Erasmus'u kazanmamı da yazarım Bu konuya her yıl 1-2 mesaj atmak istiyorum çok güzel oluyor çünkü adeta son 3 senede yaşadıklarımı görüyorum her okuyuşumda Bu yıl YGS/LYS girecek arkadaşlara da başarılar diliyorum

Mesaj Yetkileri