1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Yıl 2030 | Efsane Ankaragücü

Hybrid View

Şu forumda artık böyle konularla karşılaşmaktan yemin ediyorum sıkıldım ki hele bu sene özellikle, bu tarz saçma sapan, hileli hurdalı kariyerlerle, ego tatmini yapan üyeleri gördükçe artık ne oyuna iştahım kalıyor ne foruma girmeye.

1-2 arkadaş saygı sevgi çerçevesinde rahatsızlığını belirtmiş ama ben bu şekilde davranamıycam kusura bakma.

2012 ve 2013 de şampiyonlar liginde REAL MADRİDİ yenecek Ankaragücünü nasıl oluşturdun üşenmede şurda anlat bizde bilelim !!

Kimleri aldın? kimleri sattın? kimler ne performans gösterdi?

Hangi taktikle oynadığını sormuyorum bile...

17 senede 13 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu Barça ile bile zor alınabilinen bir oyunda, bütçesi, oyuncu kalitesi belki 10 sezonda anca gelişebilicek bir anadolu takımı ile alabiliyosan sana kolay gelsin arkadaşım.

Belki normal hayatta bir şeyler kanıtlayamamış olabilirsiniz ama burası o açıkları kapatacağınız bir yer değil. Yanlış atlara oynuyorsunuz.

Yöneticilerden ricam; "OKUDUM ONAYLIYORUM" diyen her üyenin kariyerini onaylamak kişiye, üyelere saygı değildir. He bu kariyer size çok normal geliyorsa -ki gelmediğine adım gibi eminim- bizede anlatın bizim gibi "salak" larda oyunu daha iyi öğrensin

Ben hakkaten bıktım. Yöneticilerde bıkmış olucak ki her kariyer onaydan geçmekte.

Biraz daha dikkat biraz daha kalite. Bunu istemekte sanırım bizim de hakkımız.

Exclamation

Quote Originally Posted by Sysmix View Post
    Şu forumda artık böyle konularla karşılaşmaktan yemin ediyorum sıkıldım ki hele bu sene özellikle, bu tarz saçma sapan, hileli hurdalı kariyerlerle, ego tatmini yapan üyeleri gördükçe artık ne oyuna iştahım kalıyor ne foruma girmeye.

1-2 arkadaş saygı sevgi çerçevesinde rahatsızlığını belirtmiş ama ben bu şekilde davranamıycam kusura bakma.

2012 ve 2013 de şampiyonlar liginde REAL MADRİDİ yenecek Ankaragücünü nasıl oluşturdun üşenmede şurda anlat bizde bilelim !!

Kimleri aldın? kimleri sattın? kimler ne performans gösterdi?

Hangi taktikle oynadığını sormuyorum bile...

17 senede 13 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu Barça ile bile zor alınabilinen bir oyunda, bütçesi, oyuncu kalitesi belki 10 sezonda anca gelişebilicek bir anadolu takımı ile alabiliyosan sana kolay gelsin arkadaşım.

Belki normal hayatta bir şeyler kanıtlayamamış olabilirsiniz ama burası o açıkları kapatacağınız bir yer değil. Yanlış atlara oynuyorsunuz.

Yöneticilerden ricam; "OKUDUM ONAYLIYORUM" diyen her üyenin kariyerini onaylamak kişiye, üyelere saygı değildir. He bu kariyer size çok normal geliyorsa -ki gelmediğine adım gibi eminim- bizede anlatın bizim gibi "salak" larda oyunu daha iyi öğrensin

Ben hakkaten bıktım. Yöneticilerde bıkmış olucak ki her kariyer onaydan geçmekte.

Biraz daha dikkat biraz daha kalite. Bunu istemekte sanırım bizim de hakkımız.
    Arkadaş sen merak etme , bizim bi şeyler kanıtlama çabamız yok , zaten oyunda full time galip gelsen ne olacak ! türkiye yimi kurtaracaksın , benim gerçek hayatıma gelince , sen tahmin bile edemezsin ! (emin ol) , ayrıca bu bir oyun ! (bunu farket , gurur meselesi yapma !) .

Herkese saygılar .

Quote Originally Posted by recobaAk View Post
    Arkadaş sen merak etme , bizim bi şeyler kanıtlama çabamız yok , zaten oyunda full time galip gelsen ne olacak ! türkiye yimi kurtaracaksın , benim gerçek hayatıma gelince , sen tahmin bile edemezsin ! (emin ol) , ayrıca bu bir oyun ! (bunu farket , gurur meselesi yapma !) .

Herkese saygılar .
    -----2012 ve 2013 de şampiyonlar liginde REAL MADRİDİ yenecek Ankaragücünü nasıl oluşturdun üşenmede şurda anlat bizde bilelim !!

Kimleri aldın? kimleri sattın? kimler ne performans gösterdi?----

O wonderkidler nasıl wonderkid ki seni şampiyonlar ligi ambargocusu olarak 2 senede yüceltmiş.

Gerçek hayatta nasıl yaşadığın, ne şekilde yaşadığın beni enterese etmez. "Hayal bile edemeyeceğim" hayata değil burda yazılana tepkim olur benim.

Türkiyeyi geçtim de şampiyonlar ligi olayını şurda açıklamanı istememizde bizim hakkımız. Aksi halde "olabilir yapılabilri" "taktikler, özel antreman progamları ile oldu" demekle kusura bakmada kimse inanamaz. Ankaragücü diyoruz ya ankara.

Gurur yaptığımı söylemişsinde benim sinirim zaten sen ve senin gibilere. Üstüne birde yöneticilerin buna çanak tutmasına şaşırıyorum. Bunda da gururluk birşey yok sanırım.

Madem bu kadar kolay bu iş kariyere başlamadan burda yayınlasaydın. Yada save dosyasınıda paylaşabilrisin.
    Last edited by Sysmix : 07.Mart.2011 at 14:45

Mesaj Yetkileri