Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Yıl 2030 | Efsane Ankaragücü

Default Yıl 2030 | Efsane Ankaragücü

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
    (okudum kabul ettim)

Uzun uğraşlar sonunda (Tabi ki boş zamanlarımda) yapmış olduğum kariyerim , şu an devam etmekteyim ve hedef 2100 , artık o zaman emekli olurmuyuz bilmem .

PROFİLİM (Çok emek var çok)

Şanlı Tarihim

Bir Kaç Tane Geçmiş Fikstürüm

Bazı Transferlerim

Ve Benim Adıma Yapılan Meşhur Uyar Park Stadı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar dilerim.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Başarılar dileyecem ayıp olacak ama genede başarılar

Güzel Emek Gerçekten İyi Sabretmişsin Messiyi Takıma Transfer Edebildikmi Etmediysek Hoca Olarakta Gelebilir

Geçen Sene 2010'da Full Tatille 2170 Yılına Kadar Gelmiştim Hala Savesi Elimde Fenerbahçe Küme DÜşmüştü

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2012 de şl alman bana garip geldi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başarılar(zaten bayağı başarılıymışsın) çok iyi bir kariyer 2012 de şl yi nasıl aldın valla büyük başarı helal olsun devamını burada bizimle paylaşman çok zevkli olur gibime geliyor e pes fener 23 yıldır ligi alamıyor türkiye kupasını aldımı bari ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2012 den itibaren 4 sene üstüste şl
    ne diyelim hll olsun:

sakary Ali Misafir

Sakaryaspor'um ne durumda ?

Nesil
    2009
    Yer
    Alanya/Antalya

Diyecem ayıp olcak 2012'den itibaren 4 sene üst üstü hiç hile yapmadan şampiyonlar ligi Ankaragücüyle alınamaz.Yetenek falan olamaz yine de başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by managerking66 View Post
    Diyecem ayıp olcak 2012'den itibaren 4 sene üst üstü hiç hile yapmadan şampiyonlar ligi Ankaragücüyle alınamaz.Yetenek falan olamaz yine de başarılar.
    katılıyorum...

başarılar, takipçin olamıcam..
    Sentugo.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yahu bırakın ŞL'yi ligi o kadar üst üste nasıl alıyorsun hele sene başı Fenerbahçe çok güçlü durumda banko kazanırdı...Mutlaka bir şeyler vardır diye düşünüyorum ama yine de başarılar zaten 2030'a gelmişin niye paylışıyon ki kariyerini yeni aç daha iyi

Şu forumda artık böyle konularla karşılaşmaktan yemin ediyorum sıkıldım ki hele bu sene özellikle, bu tarz saçma sapan, hileli hurdalı kariyerlerle, ego tatmini yapan üyeleri gördükçe artık ne oyuna iştahım kalıyor ne foruma girmeye.

1-2 arkadaş saygı sevgi çerçevesinde rahatsızlığını belirtmiş ama ben bu şekilde davranamıycam kusura bakma.

2012 ve 2013 de şampiyonlar liginde REAL MADRİDİ yenecek Ankaragücünü nasıl oluşturdun üşenmede şurda anlat bizde bilelim !!

Kimleri aldın? kimleri sattın? kimler ne performans gösterdi?

Hangi taktikle oynadığını sormuyorum bile...

17 senede 13 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu Barça ile bile zor alınabilinen bir oyunda, bütçesi, oyuncu kalitesi belki 10 sezonda anca gelişebilicek bir anadolu takımı ile alabiliyosan sana kolay gelsin arkadaşım.

Belki normal hayatta bir şeyler kanıtlayamamış olabilirsiniz ama burası o açıkları kapatacağınız bir yer değil. Yanlış atlara oynuyorsunuz.

Yöneticilerden ricam; "OKUDUM ONAYLIYORUM" diyen her üyenin kariyerini onaylamak kişiye, üyelere saygı değildir. He bu kariyer size çok normal geliyorsa -ki gelmediğine adım gibi eminim- bizede anlatın bizim gibi "salak" larda oyunu daha iyi öğrensin

Ben hakkaten bıktım. Yöneticilerde bıkmış olucak ki her kariyer onaydan geçmekte.

Biraz daha dikkat biraz daha kalite. Bunu istemekte sanırım bizim de hakkımız.

Wink

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    2012 de şl alman bana garip geldi.
    Takıma gelir gelmez , wonderkid futbolcular aldım , ve birkaç taktik ve özel antreman programı uyguladım , sonrada gerisi geldi zaten , yalnız oyunda hile olarak sayılabilecek futblcu transferinde sadece 2 oyuncuya uyguladım , onlarda elimden çıkarmak için (işe yaramaz) sattırdım , maçlarda filan Kesinlikle hile yoktur .

Exclamation

Quote Originally Posted by Sysmix View Post
    Şu forumda artık böyle konularla karşılaşmaktan yemin ediyorum sıkıldım ki hele bu sene özellikle, bu tarz saçma sapan, hileli hurdalı kariyerlerle, ego tatmini yapan üyeleri gördükçe artık ne oyuna iştahım kalıyor ne foruma girmeye.

1-2 arkadaş saygı sevgi çerçevesinde rahatsızlığını belirtmiş ama ben bu şekilde davranamıycam kusura bakma.

2012 ve 2013 de şampiyonlar liginde REAL MADRİDİ yenecek Ankaragücünü nasıl oluşturdun üşenmede şurda anlat bizde bilelim !!

Kimleri aldın? kimleri sattın? kimler ne performans gösterdi?

Hangi taktikle oynadığını sormuyorum bile...

17 senede 13 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu Barça ile bile zor alınabilinen bir oyunda, bütçesi, oyuncu kalitesi belki 10 sezonda anca gelişebilicek bir anadolu takımı ile alabiliyosan sana kolay gelsin arkadaşım.

Belki normal hayatta bir şeyler kanıtlayamamış olabilirsiniz ama burası o açıkları kapatacağınız bir yer değil. Yanlış atlara oynuyorsunuz.

Yöneticilerden ricam; "OKUDUM ONAYLIYORUM" diyen her üyenin kariyerini onaylamak kişiye, üyelere saygı değildir. He bu kariyer size çok normal geliyorsa -ki gelmediğine adım gibi eminim- bizede anlatın bizim gibi "salak" larda oyunu daha iyi öğrensin

Ben hakkaten bıktım. Yöneticilerde bıkmış olucak ki her kariyer onaydan geçmekte.

Biraz daha dikkat biraz daha kalite. Bunu istemekte sanırım bizim de hakkımız.
    Arkadaş sen merak etme , bizim bi şeyler kanıtlama çabamız yok , zaten oyunda full time galip gelsen ne olacak ! türkiye yimi kurtaracaksın , benim gerçek hayatıma gelince , sen tahmin bile edemezsin ! (emin ol) , ayrıca bu bir oyun ! (bunu farket , gurur meselesi yapma !) .

Herkese saygılar .

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Ben arkadaşın hile yaptığını düşünmüyorum,sonuçta bu bir oyun hiç birşey imkansız değil bu oyunda.Hem hile yapmış olsa inanın oyundan zevk almazdı ama 2030 a kadar gelmiş arkadaş zevk almamış diyemeyiz heralde.
    malatyAdana!

11 yıldır bu oyunu oynuyorum ...Oynayan üstadlarımıda biliyorum.. Hile yapmadan bu tür başarıyı sağlaman imkansızdır..Küçük hilerlerle dahi bu başarıyı sağlaman imkansızdır..Bunu yapabilmen için editör programlarıyla bayağı bir uğraşman lazım..Hiç kusura bakma,Bu benim görüşüm arkadaşım..

Böyle bir kariyerin onaylanmış olması da tabi yöneticelerimizin takdiridir, saygı gösteririm ama bir üye olarak beni de rahatsız etti.

Ama yinede ben hile yapmadım diyorsan arkadaşım save dosyanı paylaşmanı rica ediyorum..

Aksi takdirde fıkrayı kendin anlatırsın , kendin gülersin...

Umarım usllubumda kırıcı bir şey olmamıştır.. Dediğim gibi şahsi görüşlerim .. Kırılma, gücenme olmasın..

Quote Originally Posted by recobaAk View Post
    Arkadaş sen merak etme , bizim bi şeyler kanıtlama çabamız yok , zaten oyunda full time galip gelsen ne olacak ! türkiye yimi kurtaracaksın , benim gerçek hayatıma gelince , sen tahmin bile edemezsin ! (emin ol) , ayrıca bu bir oyun ! (bunu farket , gurur meselesi yapma !) .

Herkese saygılar .
    -----2012 ve 2013 de şampiyonlar liginde REAL MADRİDİ yenecek Ankaragücünü nasıl oluşturdun üşenmede şurda anlat bizde bilelim !!

Kimleri aldın? kimleri sattın? kimler ne performans gösterdi?----

O wonderkidler nasıl wonderkid ki seni şampiyonlar ligi ambargocusu olarak 2 senede yüceltmiş.

Gerçek hayatta nasıl yaşadığın, ne şekilde yaşadığın beni enterese etmez. "Hayal bile edemeyeceğim" hayata değil burda yazılana tepkim olur benim.

Türkiyeyi geçtim de şampiyonlar ligi olayını şurda açıklamanı istememizde bizim hakkımız. Aksi halde "olabilir yapılabilri" "taktikler, özel antreman progamları ile oldu" demekle kusura bakmada kimse inanamaz. Ankaragücü diyoruz ya ankara.

Gurur yaptığımı söylemişsinde benim sinirim zaten sen ve senin gibilere. Üstüne birde yöneticilerin buna çanak tutmasına şaşırıyorum. Bunda da gururluk birşey yok sanırım.

Madem bu kadar kolay bu iş kariyere başlamadan burda yayınlasaydın. Yada save dosyasınıda paylaşabilrisin.
    Last edited by Sysmix : 07.Mart.2011 at 14:45

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

2012 de cl kupasını bırak Ankaragücü Türkiyeden 3 büyükler alsa kuşkuyla bakılıyor.Senin cesaret edip paylaşman büyük olay.Hile yaptın falan diyemem görmeden iftira atmak gibi bir huyum yoktur.Save i upload edip bana yollarsan özel mesajla başarını incelemek isterim.Başarılar...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Geçenlerde yaşadığım bi olay yüzünden hiç birşeye direk hile demiyorum.Görmeden böyle birşey söylemeye hakkım benimde yok başkasınında yok.Arkadaş demiş hile yapmıyorum ayrıca oyun diye büyütmeye gerek hiç yok.İnanırsınız inanmazsınız o size kalmış bi olay.Burda tartışma çıkarmanın alemi yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Geçenlerde yaşadığım bi olay yüzünden hiç birşeye direk hile demiyorum.Görmeden böyle birşey söylemeye hakkım benimde yok başkasınında yok.Arkadaş demiş hile yapmıyorum ayrıca oyun diye büyütmeye gerek hiç yok.İnanırsınız inanmazsınız o size kalmış bi olay.Burda tartışma çıkarmanın alemi yok.
    Kesinlikle katılıyorum .

Konuyu Açana Pişman Ettirdiniz İyice Yahu Bırakın Artık Bu Tür Sataşmaları Gerçek Dünyadamısınız Sanki Oyun Alt Tarafı Her Oyunun Açıkları Olur ve Başarı Daha Kolay Gelir. Kimisi O Açığı Kullanmaz Ama Kimiside Kullanır.

Kendimden Örnek Vereyim; Şuanda 2010'daki Memleketimin Kariyerinde 3.Ligden Almış Olduğum Takım Süper Ligde Fırtınalar Estiriyor Yeni Çıkmama Rağmen 2010daki Korner Bugundan Felaket Goller Atılıyor ve Takım Her Maç 3-4 Tane Rahat Gol Buluyor Bu Hile Değildir Oyunun Açığıdır. Bunun Gibi Her Serinin Mutlaka Bir Açığı Vardır.

Bu Arada Arkadaşta Maçların Büyük Çoğunluğu Hep Farklı Sonuçlar Bol Gollü Yani Bişekilde Hep Çok Gol Atmış

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Beyler Adamın Hile yapıp yapmadığı sizemi Kalmış, Ha hile yapmış olabilir Yaptıysada Anca kendini Kandırır, ama yok 2013de Şampiyonlar ligi Alınırmı yok bu kadar Şampiyonluk Olurmu yok Real Madridi Nasıl yendin, Bırakın bu işleri Adamın Hile olduğunu Kanıtladıysanız Konuşun Azarlayın Bilmeden Böyle Acemice İşler yapmayın, Ha Şunu söyleyeyim 2013de Ankara gücü Şampiyon olurmu diyorsanız OLUR ARKADAŞ, taktiği iyidir Menejer İyi menejerdir Transferleri İyi yapmıştır, Almıştır Şampiyonlar ligini Fazla Üstünde Durmayın, Arkadaşım senide tebrik Ederim Büyük Başarılar elde etmişsin.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Konuyu Açana Pişman Ettirdiniz İyice Yahu Bırakın Artık Bu Tür Sataşmaları Gerçek Dünyadamısınız Sanki Oyun Alt Tarafı Her Oyunun Açıkları Olur ve Başarı Daha Kolay Gelir. Kimisi O Açığı Kullanmaz Ama Kimiside Kullanır.

Kendimden Örnek Vereyim; Şuanda 2010'daki Memleketimin Kariyerinde 3.Ligden Almış Olduğum Takım Süper Ligde Fırtınalar Estiriyor Yeni Çıkmama Rağmen 2010daki Korner Bugundan Felaket Goller Atılıyor ve Takım Her Maç 3-4 Tane Rahat Gol Buluyor Bu Hile Değildir Oyunun Açığıdır. Bunun Gibi Her Serinin Mutlaka Bir Açığı Vardır.

Bu Arada Arkadaşta Maçların Büyük Çoğunluğu Hep Farklı Sonuçlar Bol Gollü Yani Bişekilde Hep Çok Gol Atmış

Hani madem bu kadar açık, madem bu açıkları bulmak beceri işi o zaman ya bu oyun hakikatten en dandik oyun ama senelerce ayılıp bayılıp takipçisi oluyoruz, yada bu arkadaş takdire şayan bir algı yeteneği, kod çözme becerisine sahip.

Yada yada -alınmasın darılmasın gücenmesin- 7 sezondur Catanzaro ile Serie A ya çıkamayan NANNAR hiç bişey bilmiyor, bizde boşuna takipçisi oluyoruz.

2005 de üye olmuş ve 6 senede hiçbir şey yazmamış biri gelip direkt bu kariyer ile başlangıç yapıyorsa bırakın da şüphelenme hakkınımız kullanalım.

Çamur atmak mı yada iftramı bilemem ama ben bu oyunun temiz olduğuna inanmıyorum ve hiledir diyorum.

Bizde bu oyunu oynamaya dün başlamadık.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Katılıyorum

Benimde başıma böyle bir olay gelmişti.Adam almış Gençlerbirliği'ni ilk sene sezonu ikinci senede şl yi kazanmış ve devamıda gelmiş.Hiç hile yok yani böyle kariyerler olabiliyor.Eğer hile yapmadığını kanıtlamak istiyorsa arkadaş save i upload etsin.Gerçi ben kesin birşey söylemek istemiyorum görmeden etmeden
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Aynen Katılıyorum

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Başarılar kardeşim. Bu kadar sezon oynamış olman takdire değer bir olay.

Ayrıca sizene yahu aldıysa aldı nedir yani (: Bütün takımı sattığınız anda 20-30 milyon € para geliyo Ankaragücü'nde. 48 ay taksitle bir çok oyuncuda alınabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

herkesin kendi zevki bence ister hile olsun ister olmasın bende takip etmeyeceği bu kariyeri ama hile yaptın diye suçlamaya gerek yok.umarım istediğin 2100ü görürsün başarılar.
    eto'o bitmiş.

böyle bir kariyeri buraya koymak büyük cesaret ister. hiç bir inandırıcılığı yok kariyerin, hile yapmışsın yapmamışsındır da ben bu kariyerin hilesiz olduğuna inanmıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Hileliyse bize ne sorması ayıp ? Kendi oyun zevkidir ve hileli olsa bile yayınlamaya hakkı vardır.İnanmadığını belirtirsin ancak siz iyice hile yapmış aa ne "aptal" şey durumuna getiriyorsunuz.Hile yaptıysa bize ne .

Bu arada " nannar hileyi bıraksın " grupları var facede , nannarda üye .(Ciddidir , aratabilirsiniz )
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

evet gördüm grubu
    eto'o bitmiş.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri