hiç çıkmaya bilir diyor adamlar, siz 14 mart tan bahsediyorsunuz...
hiç çıkmaya bilir diyor adamlar, siz 14 mart tan bahsediyorsunuz...
İngilizce metni okursan okumasan bile göz gezdirirsen, alttaki çevirinin doğru olup olmadığını anlayabilirsin.
YAzıklar olsun bee. 10 şubat gibi oyunu bıraktım. O gün itibariyle transfer sezonu biteli 10 gün olmuştu! Ve şuan 14 mart diyolar. 60 tl verdik oyuna bu mu karşılığı. Kaç gündür oynamıyorum yaklaşık 1 ay olacak. Bu zaman kadar 3 sezon bitirirdim ben. Adam gibi bi tarih veriyolarsa versinler.Eziyet bu yapılan!
turksportal...
Anlaşıldı,artık bu oyun oynanmaz.
malatyAdana!
ve an itibariyle fm 2011 i bilgisayarımdan kaldırmış bulunuyorum. ve bu oyunu bir daha oynarsam sülalemi ortaya atıyorum. elveda football manager. hoşgeldin fifa manager.
Arkadaslar ingilizce metinle arkadasın yazdıkları aynı değil![]()
eto'o bitmiş.
yeter be hala çıkartamadılar.
ne beceriksiz adamlarmış. seneye de kimse beklemesin orijinal oyun almamı.
Haber kolpa beyler..Öyle olur diye tahmin ettim , hepsi bu))
"Just another little update.
This week is definitely out now - we have made progress with the random crash and fixed it, but our tests since have shown some knock on effects (as often happens when you fix code) which are being investigated now.
I'm still hopeful for next week, but it's more likely to be towards the end of the week."
3 martta yapılmış bu açıklama.. yani özetle diyor ki crash sorununu büyük ölçüde çözdük test ediyoruz vs. yama önümüzdeki hafta çıkacak gibi sanki ama hafta başında boşuna beklemeyin en iyi ihtimalle haftanın sonuna doğru yayınlarız biz bunu.. yani cumadan önce beklemesin kimse ki benim tahminim önümüzdeki pazartesinden önce çıkmayacağı yönünde..
10unda çıkacağı doğdu içime![]()
eto'o bitmiş.
And another update - having finally found out what the issue was, and fixing it (the issue would only have happened on some hardware, and the code concerned is 4 years old, so it's been in there for a while) we spent the whole weekend "soak" testing (ie - having the game run without a human playing it in a special holiday mode that still does some actions) and it ran the whole weekend, on well over 100 machines, without crashing, which is very good news indeed.
Now the process of "sweep" testing has started (where a bunch of human testers try and break the game, and test out every option). This normally takes 3 days, so if all goes to plan, the data update and patch should be out this week.
Thank you all for your patience!
ve bu da 10 dakika önceki duyuru.. bu hafta çıkacak sanki artık.. 3 gün var ama en az
birisi özet geçebilir mi son durum nedir![]()
Miles Jacopson'ın açıklamalarına göre en az bir hafta daha bekliyoruz.
1.5 ay oldu be 1.5 ay insafsızlar.
And another update - having finally found out what the issue was, and fixing it (the issue would only have happened on some hardware, and the code concerned is 4 years old, so it's been in there for a while) we spent the whole weekend "soak" testing (ie - having the game run without a human playing it in a special holiday mode that still does some actions) and it ran the whole weekend, on well over 100 machines, without crashing, which is very good news indeed.
Now the process of "sweep" testing has started (where a bunch of human testers try and break the game, and test out every option). This normally takes 3 days, so if all goes to plan, the data update and patch should be out this week.
Thank you all for your patience!
Son sürece geçilmiş bu süreç her seçeneğin teker teker denendiği bi testmiş, en çok uğraştıran uzun yıllar ilerledikten sonra başlayan donma problemi çözülmüş.(açıkçası bi tarafımızı yırttık diyor) SONUÇ OLARAK BU TEST GENELLİKLE 3 GÜN SÜRER DEMİS SONRA YAYINLAYACAĞINI SÖYLEMİS
![]()
![]()
eto'o bitmiş.
Normalde bu test 3 gün sürer bu diyor. Ancak hepimiz biliyoruz ki normalliğin dışında bir durumu yaşıyoruz.
Her şeye plana uygun işlerse bu hafta çıkabilir diyor, yinede 14'ü ile başlayan hafta çıkacağını düşünüyorum.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
9'unda çıkar diye düşünüyorum en olmadık 10'unda kesin![]()
Artık çıkıyor galiba..Hadi be çok özledik FM'yi![]()
Valla ben oynuyorum her zaman en uzun oyunlarım patch öncesi olur2019'dayım
![]()
8 Mart , Dünya Kadınlar Günü'nde çıkarırlarsa işin bir espirisi de olur.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Yeter artık çıkartsınlar şu yamayı.Sabrımızı deniyorlar herhalde.Başlarım testlerine.Sanki sıfır hatayla çıkaracakmış gibi test ediyoruz diyorlar.Yama çıkınca kimbilir yeni ne hatalar çıkacak karşımıza
Last edited by GeNç KaRTaL : 08.Mart.2011 at 00:18
o sahte acıklamayı yapan arkadas insanların hayatında bu kadar yer etmis bi oyunu en azından benim hayatımda bu kadar basit görmen ve böyle bi essek sakası yapman dogrusu benim akıl sınırlarımı zorluyo. senin icin bu is bi eglence olabilir makara konusu olabilir ama benim icin öyle degil. benim hayatımın yüzde doksanını olusturuyo bu oyun. gercek hayatta yasamadıgım duyguları elde edemedigim basarıları hic erisemedigim hayallerimi bu oyunla yasıyorum. sayfalarca yazsamda sana anlatamam. benim bu kadar hayatımda yer eden bi oyun neden bu isten para kazanan sigamesin hayatında yer etmiyo?? bu baslıga hergün girerek kontrol etmemde senin o acıklamandan sonra oyunu silmemde tamamiyle bu soruyla alakalı. karsımdakine (sigamese) gösterdigim degere aynı sekilde karsılık bulamıyosam artık o is degersizlesmistir. sen intahar etmekten bahsetmissin. ne kadar düsenmeden yazdıgın belli. burda oyunu silmemdeki tek sebep bu sacma sapan yamanın ne zaman cıkacagı yeni kadrolarla oynamam veya oyunun düzeltilecek olan hataları degildir. tekrar söylüyorum gösterdigim degeri karsıdakinden alamamamdır. ama sen bunun ne demek oldugunu anlarmısım bilemem.
Yazmış olduğun bu yorumu , talihsiz bir açıklama olarak düşünüyorum. Bu forumda bulanan herkes Fm hastasıdır ve ben de onlardan biriyim. Öncelikle bahsetmek istediğim şey , bu oyunun çıkmaması , ertelenmesi mizahi bir değer ile eleştri mahiyetindedir. İnsanlar buraya gelerek karşıdakini rencide etmeyecek şekilde herşeyi yazmakta özgürler..Benim yaptığım mizahı anlamamana şaşırmıyorum , şaşırdığım neden tümünü okumadığındır.
Örneğin yazının sonundaki ismi ya da ingilizce yazısı..Bu yazı önceki versiyonun ertelenmesi ile ilgili bir konuydu , az da olsa ingilizce bilginiz olduğunu düşünüyorum. Olmasa oyunu oynayamazdınız. Hoşuna gitmediyse eğer , benim yazdığım yorumları okumayabilirsin. Onun dışında sadece , siz espri anlamıyorsunuz diye kişiye özel yazı da yazamam.
Bunca yıldır buradayım ve kimseyle takışmadım ve tartışmak da istemem.
Yamayı en az bende sizler gibi beklemekteyim. Espri mahiyeti taşısa da aslında gerçek olabilecek bir niteliği de var ayrıca , ya 3 gün ya da hafta sonuna kadar söyleniyor.
Ayrıca fm hakkında makalelerimi okuyarak bu oyunun bendeki yerini de görebilirsin.
Benim diyeceklerim bu kadar , eğer uzatmak istiyorsan bu bölüme düzenli olarak giriyorum..