Originally Posted by
heavy86
Yazmış olduğun bu yorumu , talihsiz bir açıklama olarak düşünüyorum. Bu forumda bulanan herkes Fm hastasıdır ve ben de onlardan biriyim. Öncelikle bahsetmek istediğim şey , bu oyunun çıkmaması , ertelenmesi mizahi bir değer ile eleştri mahiyetindedir. İnsanlar buraya gelerek karşıdakini rencide etmeyecek şekilde herşeyi yazmakta özgürler..Benim yaptığım mizahı anlamamana şaşırmıyorum , şaşırdığım neden tümünü okumadığındır.
Örneğin yazının sonundaki ismi ya da ingilizce yazısı..Bu yazı önceki versiyonun ertelenmesi ile ilgili bir konuydu , az da olsa ingilizce bilginiz olduğunu düşünüyorum. Olmasa oyunu oynayamazdınız. Hoşuna gitmediyse eğer , benim yazdığım yorumları okumayabilirsin. Onun dışında sadece , siz espri anlamıyorsunuz diye kişiye özel yazı da yazamam.
Bunca yıldır buradayım ve kimseyle takışmadım ve tartışmak da istemem.
Yamayı en az bende sizler gibi beklemekteyim. Espri mahiyeti taşısa da aslında gerçek olabilecek bir niteliği de var ayrıca , ya 3 gün ya da hafta sonuna kadar söyleniyor.
Ayrıca fm hakkında makalelerimi okuyarak bu oyunun bendeki yerini de görebilirsin.
Benim diyeceklerim bu kadar , eğer uzatmak istiyorsan bu bölüme düzenli olarak giriyorum..