Bende Yaw Bune Kaç Yıllık FM Severim.. İlk Defa Başıma Geliyor..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Beyler forumlarımızda c.rack muhabbeti yasaktır.Bunu göz önünde bulundururarak atalım mesajlarımızı.
So what?
Saike
Bende de geçerli bir Win32 uygulaması değildir hatası verdi ya !
Herkesin bilgisine. Yama icin veritabani hazirlandiktan sonra gerceklesen bir cok onemli olayi yansitacak bir veritabani guncellestirmesi hazirlandi (mesela Misimovic'in transferi, Guardiola'nin yeni kontrati, Evra'nin yeni kontrati vs. vs.).
Eger yeni oyun baslamayi dusunuyorsaniz, en fazla 1-2 gun bunu beklemek isteyebilirsiniz.
Windows 7 kullanıyorum ondan mı acaba ?
perpetua hocam Muhammet Demirci oyunda yok mu ben mi göremedim ? Başlık var ama kilitlediğiniz için oraya yazamıyorum yeni başlık açmak da istemedim.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92707
Yav Hocam Bizim Soruna Çare Yokmu Müjde Dedik Hayal Kırıklığı Çıktı.. Açınca Win32 Diyebir Hata Veriyor.
arkadaşlar freddy adu'nun rizespor'da olmaması normal çünkü kısa süreli kiralık oyuncular bu patch'de kiralık olarak gösterilmiyor.
Torrent'den indiriyorum ben şimdi tekrar deneyeceğim.Arkadaşlar bu Win32 hatası Windows 7'den kaynaklanıyor olabilir mi?
Bobo'Nun Kontratıda Yanlış Uzatılmıştı 1 Yıl Sonra Bitiyor Görünüyor .
bende de win32 hatası var ve win7 kullanıyorum. ancak win7de böle bi hata olması komik olur. artık çoğu bilgisayarda win7 var??
gerçekten kimse bilmiyor mu hala daha bu sorunu :s
Biraz saçma olmuş. 2 gün daha bekleseniz ne olurdu sanki. Transferleri tam olarak geçirseniz..
bir daha indirmeyi önermişler resmi forumda. deniyorum bakalım olacak mı?
Arkadaşlar torrent'den indirdim ben tekrar,kuruyor şimdi sıkıntı yok.Buyrun link
Off be bune hatası şimdi.
tekrar indirdim yine aynı hata sı games bitmiş yani artık söylenicek laf yok