Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 76 sonuç

Konu: 100. Yılın Aşkına KafSinKaf - 35½ [11.3]

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Başarılar.Karşıyakayı Sevmem Ama
    malatyAdana!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Transferler çok iyi Kaan.Gelip gidiyoruz bakalım ne olacak
    Teşekkürler Berk, Yıldıray'ın sakatlığı bizi çok zorluyor ve uzun sürecek. Seri yakalamamız lazım artık
    Quote Originally Posted by Jaja View Post
    Kardeşim şu an 2010'da Karşıyaka ile oynuyor, 2025'e gelmiş uzay kadrosu yapmış Karşıyakalı bir arkadaşı ile Başarılar...
    Teşekkürler de ben o kadar gidebilir miyim meçhul
    Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Samsun'u yenersin umarım artık serilere başlamak lazım
    Aynen Kaan abi
    Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Başarılar , severim Karşıyaka'yı .35½ .
    Teşekkürler Oğuzhan, bizi destekleyenleri görmek güzel

Şimdi oynamaya başlıyorum tekrar, 12.30'a kadar bir aksilik çıkmazsa buradayım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Başarılar.Karşıyakayı Sevmem Ama
    Teşekkür ederim, Karşıyaka'yı Karşıyakalılar'dan başka seven pek yok zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Teşekkür ederim, Karşıyaka'yı Karşıyakalılar'dan başka seven pek yok zaten
    Şaka yapıyorum yahu Benim sevmediğim tek takım elazığspor
    malatyAdana!

karsıyaka gercekten mukemmel bir takım .. 2022 deyim su anda .. takımın geldıgı noktayı tahmın bıle edemezsınız .. basarılar diliyorum !

sakary Ali Misafir

Biraz daha toparlanmak gerek.Özellikle iç saha maçlarını rahat kazanmamız gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Şaka yapıyorum yahu Benim sevmediğim tek takım elazığspor
    Tamamdır o zaman
    Quote Originally Posted by Murat Zihni View Post
    karsıyaka gercekten mukemmel bir takım .. 2022 deyim su anda .. takımın geldıgı noktayı tahmın bıle edemezsınız .. basarılar diliyorum !
    Menajerden de kaynaklanıyor olabilir mükemmellik belki ben çok başarısız olurum, bilemiyorum Teşekkür ederim
    Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Biraz daha toparlanmak gerek.Özellikle iç saha maçlarını rahat kazanmamız gerekiyor.
    Katılıyorum Ali ama takımda son dakikalarda özellikle konsantrasyon eksikliği çok oluyor, oyundan düşüyoruz. Hafiften takım oluyoruz ama şu dönemi iyi atlatırsak şampiyonluk zor değil.

5.Hafta:
    Samsunspor-KARŞIYAKA

İlk dakikalarda yediğimiz gol bizi şoka uğrattı ama güzel futbolumuzla bu deplasmandan 3 puanla ayrıldık. Bilal şu ana kadar Yıldıray'ı aratmıyor gerçekten, maşallahı var.

6.Hafta:
    KARŞIYAKA-Orduspor

Güçlü rakibimizi kendi evimizde güzel futbolla geçtik. Okan Öztürk Yunus'tan sonra oynadığı ilk maçta golle buluştu, mevkiidaşı gibi saç baş yoldurmadı

7.Hafta:
    Denizli-KARŞIYAKA

İyi oynadığımız söylenemez ama bu kadar basit goller yiyerek mağlubiyeti de haketmemiştik. Denizli deplasmanından elimiz boş dönüyoruz maalesef. Yıldıray'dan sakatlığından sonra pek verim aldığım söylenemez.

8.Hafta:
    KARŞIYAKA-Altay

Gerçekten çok iyi futbol oynadık. Cem Sultan'ın eksikliğini bu kadar hissettiğimizi bilmiyordum açıkçası. Son vuruşlarda daha becerikli olsaydık farklı galibiyet gelebilirdi. Savunmadaki konsantrasyon sıkıntısı devam ediyor. 3 puanla ayrılmak güzeldi.

İlk yarıda kalan maçlarımız:

Son olarak da puan durumu:

İlginiz için çok teşekkür ederim

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İyi sonuçlar almışız Kaan 2.'likte bunun göstergesi...Tavşanlı'da çoşmuş anlaşılan lig kıran kırana geçecek...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ligde iyiyiz Büyük ihtimal çıkarız süper lige Karşıyakayı çok severim Takımıda ilçeyide Kariyerinde başarılar

sakary Ali Misafir

Çok iyi yerdeyiz.Son 4 karşılaşmadan iyi sonuçlar almışız.Şimdi toparlandık.Daha da iyi olacağımız kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi sonuçlar almışız Kaan 2.'likte bunun göstergesi...Tavşanlı'da çoşmuş anlaşılan lig kıran kırana geçecek...
    Aynen 3 galibiyet güzel oldu abi. Ligde herkes herkesi yenebilecek kalitede ama yediğimiz golleri bir görseniz oturur ağlarsınız gerçekten, ya penaltıdan yiyoruz ya duran topta biri adamını kaçırıyor boş kaleye yuvarlıyorlar topu ya da korner dönüşü Recep 10 metre önündeki topa açılmak yerine kalesine gömülüyor rakip oyuncu 50 metre depar atıp Recep'i de geçip gol atıyor. Böyle goller çok sinir bozuyor açıkçası devre arasında stoper almamız şart. Önerilerinizi de bekliyorum buradan duyurayım
    Çok iyi yerdeyiz.Son 4 karşılaşmadan iyi sonuçlar almışız.Şimdi toparlandık.Daha da iyi olacağımız kesin.
    Maşallahımız var gerçekten, inşallah Ali inşallah.
    Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ligde iyiyiz Büyük ihtimal çıkarız süper lige Karşıyakayı çok severim Takımıda ilçeyide Kariyerinde başarılar
    Teşekkür ederim, inşallah böyle sürer

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İnşAllah çıkacağız süper lige...Maçları bekliyoruz Kaan çok beklettin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşAllah çıkacağız süper lige...Maçları bekliyoruz Kaan çok beklettin
    Son maçı eklediğimden beri dışardaydım abi şimdi başlıyorum oynamaya, inşallah inşallah

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

09½ tan başarılar dilerim karşıyakayı severim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    09½ tan başarılar dilerim karşıyakayı severim
    Teşekkür ederim.

9.Hafta:
    K.Erciyes-KARŞIYAKA

İyi futbol oynadık, çıkışımızı sürdürdük. Vallahi Bilal Yıldıray'ı kesecek gibi. Tabii Yıldıray doğru düzgün geri dönmeyi başarırsa kesilecek bir oyuncu olmuş olur

PlayOff Turu:
    KARŞIYAKA-Manisaspor

Vurduğumuz topları dağa taşa atmamız dışında gönül rahatlığıyla Manisaspor'dan daha efektif oynadık diyebilirim. Olağan bir mağlubiyetti. Moral bozmanın anlamı yok.

10.Hafta:
    KARŞIYAKA-Diyarbakırspor

Zayıf rakibimize karşı evimizde rahat bir galibiyet aldık. Bu sezon ilk kez penaltı kazandık, bunu da belirtelim. Takım olduk sayılır, ligin 2. yarısına bomba gibi gireceğimizi düşünüyorum. Saçma sapan goller azaldı hiç değilse.

11.Hafta:
    Güngören Bld-KARŞIYAKA

Bilal Kısa'nın ve Erçağ Evirgen'in yıldızlaştığı maçta rakibimizi 3 farkla geçtik. Yıldıray-Barış Memiş-Gasmi uzun zamandır sakatlar. Erçağ bu oyuncuların yokluğunda süper performans sergiliyor. Cem Sultan da 11 çıkıyor diğer forvetlerimizin formsuzluğu nedeniyle. Allah nazarlardan saklasın

12.Hafta:
    KARŞIYAKA-Boluspor

Hakem adeta maçı katletti. Kırmızı kartları geçtim yediğimiz 2. goldeki penaltıdan hemen önce Oliveira Gurur'a yaptığı çok açık faul var. Mehmet Sevgi de Gurur'un bölgesinden gelen rakibe yetişmek için hızla geldi ve dengesiz girdi kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Cem Sultan kafa topuna çıkarken de nasıl bir müdahale yaptıysa artık sarı kart gördü. Ağız burun daldı herhalde savunmacıya Okan Öztürk'ün 88de kaçırdığı bir pozisyon var ki hele akıllara zarar. Gasmi ve Yıldıray'ın kadroya girdiği maç oldu bu. Gasmi maçın son 30 dakikasında kendine yer buldu. Yazık oldu bu maçı vermemiz gerçekten haketmemiştik.

Ligin son durumu:

Kalan son 4 maçımız:

Yarın büyük ihtimalle ilk yarıyı bitiririm. Genel değerlendirme yaparım. Herkese iyi geceler, ilginiz için teşekkür ederim

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ölümler, kavgalar, satırlar, bıçaklar konuşmasa güzel bir rekabettir aslında Göztepe - Karşıyaka rekabeti. Hani şehir üzerinde etkilidir. Mesela bi ara Göztepe - Karşıyaka vapurları yoktu. Şimdilerde kullanılıyor yine.

Son zamanlarda bu rekabete Buca dahil olmaya çalışıyor, çok da başarısız değil. Bununla birlikte Altay hep bu rekabetin ikinci çocuğu oldu. Hiçbir İzmir takımını aktif olarak desteklemesem de rekabet iyidir. Hem de koyu Karşıyakalı bir adminimiz var. Neyse, başarılar, takipçinim umarım ulaşırsın hedeflere.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ölümler, kavgalar, satırlar, bıçaklar konuşmasa güzel bir rekabettir aslında Göztepe - Karşıyaka rekabeti. Hani şehir üzerinde etkilidir. Mesela bi ara Göztepe - Karşıyaka vapurları yoktu. Şimdilerde kullanılıyor yine.

Son zamanlarda bu rekabete Buca dahil olmaya çalışıyor, çok da başarısız değil. Bununla birlikte Altay hep bu rekabetin ikinci çocuğu oldu. Hiçbir İzmir takımını aktif olarak desteklemesem de rekabet iyidir. Hem de koyu Karşıyakalı bir adminimiz var. Neyse, başarılar, takipçinim umarım ulaşırsın hedeflere.
    Haklısın gerçekten Teşekkür ederim, umarım ulaşırız ilgin için sağol..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

13.Hafta:
    Rizespor-KARŞIYAKA

Yılmaz Vural'ın başına yeni geçtiği Rize'den 3 puanla dönüyoruz. Cem Sultan ve Mustafa Sevgi'nin cezalı olması futbolumuzu baltaladı cidden.

14.Hafta:
    KARŞIYAKA-Akhisar Bld

Cem Sultan'ın yine yokluğunda Erçağ'ı forvette oynattım ama çok pozisyona girmesine rağmen hepsini dışarı atarak saç baş yolduran forvetler kervanına bir yenisi daha ekledik. 3 puanı almak güzeldi.

15.Hafta:
    Kartalspor-KARŞIYAKA

Kesinlikle Kartalspor'dan kat kat daha iyi oynadık ama bitiricilikteki beceriksizliğimiz devam etti. Bir takım Cem Sultan'ı bu kadar aramamalı. Ne Yunus ne Okan ne de Erçağ'dan ileride verim alamıyoruz. Bu da beni çılgına çeviriyor.

16.Hafta:

1-0 öne geçtiğimiz maçta 1-2 geri düştük ve sonunda 2-2'yi yakaladık. İyi futbolu golle sonuçlandıramadığımız sürece hiç bir anlamı yok. Cem'in cezasının hemen ardından sakatlanması çok kötü oldu çok.

İlk yarı sonuçlandı. İlk yarıyı lider olarak tamamladık ama şu son 2 maçı kazansak baya rahatlayacaktık. Puan durumu:

Devre arasında pek transfer yapamayacağız gibi bütçemiz yüzünden. Takım oturduğu zaman gelecek seneye kadar da transfere ihtiyaç yok aslında. Cem Sultan sağlam olsun yeter. İlk yarıda bizi sırtlayan isimler Tiago Bezerra,Bilal Kısa, Romain Gasmi ve Cem Sultan oldu adeta. İlginiz için teşekkür ederim

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Son iki maç olmasa da çok iyi skorlar alıyorsun. Devamını bekliyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Çok iyi gidiyoruz Kaan,Süper Lig'e adım adım ilerliyoruz...

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Son 2 öaç hariç güzel galibiyetler almışsın hocam,böyle devam edersek STSL'ye çıkmak içten bile değil.

sakary Ali Misafir

Çok iyi yerde bitirdik devreyi.İkinci yarıda aynı performansı koruyup Süper Lige çıkarız gibi gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Son iki maç olmasa da çok iyi skorlar alıyorsun. Devamını bekliyoruz.
    Teşekkür ederim, şimdi başlıyoruz oynamaya.
    Çok iyi gidiyoruz Kaan,Süper Lig'e adım adım ilerliyoruz...
    Aynen Kaan Abi talip olacağım oyuncuları şimdiden seçmeye başladım önerilerinizi de bekliyorum
    Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Son 2 öaç hariç güzel galibiyetler almışsın hocam,böyle devam edersek STSL'ye çıkmak içten bile değil.
    Teşekkür ederim allah bozmasın bu formu.
    Çok iyi yerde bitirdik devreyi.İkinci yarıda aynı performansı koruyup Süper Lige çıkarız gibi gözüküyor.
    İnşallah Ali böyle devam etsin yeter.

Şimdi başlıyorum oynamaya, kapatmadan önce koyarım ss'leri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç açıkken itunes'tan iphone'a oyun atmak için uğraşırıyordum oyun dondu ve oyunu kapatmak zorunda kaldım. Gitti 3 maçlık galibiyet serisi, bu akşam daha ekleyemem yarın ilçe yarı final maçı var, erken uyuyacağım. Kusura bakmayın bugünlük böyle oldu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Free transferden iyi oyuncular bulabiliriz Kaan bu sene bulamassak bile seneye kesin diyorum...Benim Sakarya kariyerini az çok bilirsin ordaki adamları al banko kalırsın ligde onu geçtim Avrupa'ya bile gidebiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Free transferden iyi oyuncular bulabiliriz Kaan bu sene bulamassak bile seneye kesin diyorum...Benim Sakarya kariyerini az çok bilirsin ordaki adamları al banko kalırsın ligde onu geçtim Avrupa'ya bile gidebiliriz
    Sağol Kaan abi transfer sezonunda Kenan Özer'le anlaştık ama transfer bütçesi yolumuza taş koydu. Bir çıkalım o zaman alacağız topçuları

Şuan oynuyorum oyunu ama Barış Memiş ve Mustafa Sevgi'de "Global ban until 23.1.2013" diyor Barış neyse de Mustafa'ya ihtiyacım var bunun sebebi nedir bilen var mı?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Dopingden olması lazım.2 yıl futbol yasağı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Dopingden olması lazım.2 yıl futbol yasağı.
    Al işte. Kim dedi bunlara doping alın diye ya

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yurchenko'yu kapmadılarsa getirmeye bak çok iyi oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamamdır kardeşim bakıyorum sağol

edit: BATE Borisov almış zaten yabancı kontenjanımızda dolu. Transfer dönemini transfersiz kapatacağız herhalde.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri