1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Türk Futbolunun Eksiği: Profesyonellik [11.3]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Culio ve Baros'u satma bence. İkiside gayet iyi oyuncu ve Baros her maç en az 2-3 tane gol atıyor yani. Oyun bu sonuçta fazla gaza gelme devrim falan yapacağım diye .

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ben Galatasaray ile kariyer yaparken çok zorlanıyorum işte bu yüzden. Mesela oyun için çok gerekli olsa bile mümkün değil Baros'la Culio'yu gönderemem.

Başlığa çok uygun bir kariyer olacak gibi attığın adımlar bunu gösteriyor.

Hadi bakalım bekliyoruz ssleri.
    Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Culio ve Baros'u satma bence. İkiside gayet iyi oyuncu ve Baros her maç en az 2-3 tane gol atıyor yani. Oyun bu sonuçta fazla gaza gelme devrim falan yapacağım diye .
    Baros'u yanlışlıkla acayip ucuza sattım. Sonradan fark ettim hatamı ama geçti malesef.

Ancak kararlıyım, değişim kökten olacak.

İşte Müstakbel Aslanlar !
    Karadaş, yine planlarını bizle paylaştı ! Transfer listesindeki isimleri bize verdi. Genelde ismi duyulmamış ancak mental ve teknik açıdan yeteri kadar yetenekli isimler alınıyor.

Kale
    Kenneth Vermeer
    Ajax'ta 2.kalecilik görevini yürüten Vermeer, birebirlerdeki başarısıyla dikkat çekiyor. 24 yaşındaki kaleci, gelişimini sürdürebilir.

Vincent Enyeama
    Afrika menşeili bir oyuncu olsa da, tam 5 yıldır Avrupa'da top oynuyor. Dünya Kupası'ndaki etkileyici performansı ve düşük bonservisi kendisini 1 adım öne çıkarıyor.

Defans
    Ömer Toprak
    Almanya doğumlu genç oyuncu devlerle beraber Galatasaray'ın da izlemesinde. Kendisinin alım ihtimali malesef çok küçük.

Matt Mills
    Liderlik özelliği, fiziksel özelliklerinin sağlamlığı kendisini adaylardan biri haline getiriyor.

Anton Ferdinand
    İngiltere futbolunun çok şey beklediği, ama şu ana kadar beklenenlerin altında kalan bir oyuncu Ferdinand.

Orta Saha
    Viktor Elm
    Hava hakimiyetiyle dikkat çeken İsveçli oyuncu, alternatiflerin en sonuncusu.

Yasin Pehlivan
    Genç gurbetçi, orta saha adaylarının en güçlülerinden. Gelecek vaad etmesi ve şimdiden yeterli bir orta saha oyuncusu olması Karadaş'ı ona yönlendiren sebepler.

Martin Vingaard
    Orta sahada azalan oyuncu sayısından dolayı, rotasyon adına izlenen isimlerden.

Forvet
    Mevlüt Erdinç
    Fransa'da gösterdiği ekstra performansıyla dikkat çeken Mevlüt, Türkiye futbolunun geleceği olarak da gösteriliyor. Karadaş, bu oyuncuyu almak için her şeyi yapacağını gösterdi.

Bunların dışında ismi verilmeyen 1-2 oyuncuyla daha görüşmeler sürüyor.

AA - Anadolu Ajansı

--

Az sonra giden-gelen tablosu, UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme maçlarımız. ss'ler geliyor yani.

Mesaj Yetkileri