GÜNGÖREN BELEDİYESPOR SÜPER TOTO SÜPER LİG'DE !!!
32. Hafta Maçlar, Puan Durumu
GÜNGÖREN BELEDİYESPOR SÜPER TOTO SÜPER LİG'DE !!!
32. Hafta Maçlar, Puan Durumu
Teşekkürler çocuklar
Hayırlı olsunSTSL'de başarılar.. Güçlü transferler lazım.. Büyük başarılar seni bekliyor..
Teşekkürler Techine...Bütçe beni zorlayacak güçlü oyuncular için bakalım kimleri getirebileceğiz.
İlk sezonu kiralıklarla geçirip kümede kalabilmek tercih edilesi bir fikir olabilir.. İkinci sezon gelirler artınca belki transferler yapılabilir.
Süper ligde adam kiralarken para istiyorlar, Bank asyada öyle bir dert yoktu![]()
Para dediğin nedir, elinin kiri![]()
Güngören sıkıntılı başladı.
Geçen sene Bank Asya'dan sürpriz bir şekilde Süper Lig'e çıkan Güngören için transfer dönemi sıkıntılı başladı.Mevcut bütçenin azlığından dolayı istediği oyunculara talip olamayan Bordo Beyazlılar bonservisi elinde olan oyunculara da yöneldiğinde aldığı fahiş maaş isteğiyle geri adım atmak zorunda kalıyor.Kulübün teknik direktörü Burak Zihni yaptığı açıklamada, "Maddi krizde değiliz fakat lükse kaçacak oyuncuları da almamız imkansız, takımımız için en uygun futbolcuları seçip lige öyle başlayacağız." dedi.Güngören Belediye sene ortasında sezon sonu için Arnaud Mendy ile anlaşmıştı.
Calvin Sosibo Güngören'de !
Güngören Belediyespor 26 yaşındaki sol açık oyuncusu Güney Afrikalı Calvin Sosibo ile sözleşme imzaladı.
Boris Smiljanic Güngören'de !
Güngören Belediyespor geçen sezon Grashoppers forması giyen 34 yaşındaki stoper Boris Smiljanic ile sözleşme imzaladı.
Andrei Stepanov Güngören'de !
Güngören Belediyespor geçen sezon Khimki forması giyen 32 yaşındaki stoper Andrei Stepanov ile sözleşme imzaladı.
Ligde 2 Sezon Kalabilirsen Genç Oyuncularla Bütçeni yavaştan toplarsın zaten![]()
Eren Albayrak Güngören'de !
Güngören Belediyespor geçen sene Süper Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan Eren Albayrak ile sözleşme imzaladı.Kontratı bitmesine rağmen kimseyle anlaşmayan Eren yeni sezonda da Güngören forması giyecek.
İlker Avcıbay Güngören'de !
Süper Lig'in yeni ekibi Güngören Belediyespor geçen sene Manisaspor forması giyen İlker Avcıbay ile sözleşme imzaladı.
Transferler Güzel,Bu sene iyi bi yer yaparız heralde.
malatyAdana!
Tresor Kandol Güngören'de !
Güngören Belediyespor Albacate'den santrafor Tresor Kandol ile sözleşme imzaladı.
ilker avcıbey güzel transfer hocam ama güngörenle zor lige tutunman![]()
Birol Hikmet Güngören'de !
Güngören Belediyespor geçen sene Karabükspor forması giyen eski oyuncusu Birol Hikmet ile sözleşme imzaladı.Birol futbola Güngören'de başlayıp 2000-2007 yılları arasında bordo beyazlı formayı giymişti.
Last edited by Jaja : 14.Mart.2011 at 19:32
Hazırlık maçlarımız ve fikstürümüz
Last edited by Jaja : 14.Mart.2011 at 20:05
Çok Kötü geçmemiş maçlar![]()
Lige yükselen iskelet kadroyu bozmamanı öneririm.. 7 transferi de ilk 11'e almaya kalkarsan takım çuvallar diye düşünüyorum..
smiljanic ve stepanov olmamış onların yerine siyahi futbolcu isteriz sonuçta takımın huzuru bozulmasın bu arada tebrikler götürsün ligibi 7-10 arası bişey bekliyom senden
Diallo vardı işte 11 gol attı stoper sonra değeri artınca beni beğenmediYoksa bonservisini alacaktım onun mecbur bu kalasları aldım
İskelet kadroyu bozmak istemiyorum zaten ama yeterli görmediğim bir kaç adamın yerıne yenılerı oynatıcam.
İşlerimden dolayı 2-3 gün fm oynayamayacağım, ayrılık kötü olacak.