Sezonu 3. bitiririz.
Büyük ihtimal öyle olacak Murat 2.'lik zaten hayal 3.'lükten düşmesek bari...
4.bitirmekte faydalı olabilir ama daha fazla avrupada maç yapacağın için takım ısınır![]()
eto'o bitmiş.
13 puan geriye düşmedin mi daha istifa falan edersin
Antep zaten iyi takım şuanki sıralaman doğal yani![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Zor maçlardan önemli puanlar almışız.Ligteki konumumuz gayet iyi burda bitirmeye bakmak lazım
skor avantajı bizde finale gideriz gibi
eto'o bitmiş.
2.maç Konya'yı rahat geçeriz .
2.maç Konyayı süpürürüz.
Ligi ise 3 veya 4. sırada bitiririz gibi. İkisi de fark etmez zaten az çok.![]()
Puan Durumu
Ligi 4. bitirdik...
ZTK Yarı Final 2. Maç ve Final
Genel Değerlendirme
Açıkçası çok iyi bir sezon geçirdik.Sezonu ZTK'yı kazanarak tamamlamamız bizim için çok iyi oldu.Transfer bombalarını patlatmayı planlıyoruz bu sezon.UEFA'ya Play-off Turunda başlayacağız büyük ihtimalle de çok zor bir rakiple eşleşeceğiz.Ona göre iyi bir kadro kuracağız.
Sezonu kupayla kapaman güzel olmuş kaan hocamSeneye Avrupa için iyi bir kadro kurmanı bekliyorum.
Türkiye Kuapası beklenildiğ gibi olmuş.Ligide iyi bir noktada bitirdik.Finansal açıdan baya rahatlanmışındır.Seneye hem Avrupa Kupalarınad hemde ligte iyi başarılar bekliyoruz.
Tebrikler .
Teşekkürler arkadaşlar...Transferlerimizi Süper Lig'den oyuncularla yaptık yarın ekleyeceğim...
Last edited by Fearless Coward : 16.Mart.2011 at 00:45
4.olmamız çok iyi avantaj bencebu sezon ilk 2 olacak inşallah
![]()
eto'o bitmiş.
Bravo Kaan iyi yerde bitirmişsin kadron zaten iyi bir kaç takviye seni seneye Şl ye taşır gibime geliyor![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Teşekkürler arkadaşlar evet Turgut öyle görünüyor...
ZTK Bizim İçin Yeterli Olmuş İlk Sezonda Uefa'da GüzelTransferleri Bekliyorum
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Gelen-Giden Listesi(19 Temmuz 2011)
Transferler Hakkında Değerlendirmem
Emenike: Cesar'ın gitmesi ve Sosa'nın 2. yarıda pek olumlu işler yapmamasından dolayı Emenike'yi transfer ettik.Kendisine çok güveniyorum rahatlıkla sırtlayacaktır bizi.
Çağlar Birinci: İvan'ın Rubin ile anlaşmasından sonra sol bek almamız şarttı.Fiyatını da ucuz bulunca kaçırmak istemedik.Kendisinden çok ümitliyiz.
Koray Arslan: Serdar'ın satılmasından sonra geçen sene Rıdvan'ı kiralamıştık.Bu sene de Koray'ı transfer ettik.Çağlar gibi ilk 11 oyuncumuz olacak.
Pele: MC'de Murat'ın sürekli sakatlanmasından dolayı yaptığım bir transfer.Bonvervisi çok yüksek olabilir ama kendisi ilk 11 oyuncumuz olacak.
Aykut Demir: Noenku ve Yalçın'ın satılmasından sonra stoper almak şarttı.Aykut'u alarak iyi bir iş çıkarttığımızı düşünüyorum.Kendisi Emre ve Orhan ile forma yarışına girecek.
Ozan İpek: Sol açıkta oyuncumuz olmaması bizi bu transfere yönlendirdi.İlk 11'de sık sık oynayacak.
Burak Yılmaz: Popov'un gitmesiyle sağ açık almamız şarttı.Burak'ı Holosko ile değişmeli oynatacağım.
Holosko: Fiyatı çok ucuz üstelik Popov'un yokluğunu hissettirmeyecek bir isim.Avrupa tecrübesi bulunuyor.UEFA'da da çok yararlanabileceğimiz bir isim.Kendisini Burak ile değişmeli oynatacağım.
Gabric: Yine fiyatı çok ucuz kaliteli bir isim.Sağ tarafta forma yarışında olacak.Kadro derinliği açısından yapılmış bir transfer olarak değerlendirebiliriz bu transferi.
Zelijko Brkic: Yeni kalecimizdir kendisi.En az Karcemarskas kadar kaliteli bir kaleci.Kendisine çok güveniyoruz.
Bu arada duruma göre 1-2 oyuncu daha alabiliriz...
Kaleciyi merak ediyorum asıl.Diğerleri aşina olduğımuz futbolcular.
Diğerleri zaten hepsi Süper Lig..Çok para harcamışız sanki..
Çok oyuncu almışsın Kaan hocamUmarım hedeflerini gerçekleştirmende yardımcı olurlar.
Teşekkürler arkadaşlar diğer liglerden bir çok oyuncu biliyorum ancak lazım olanların çoğu başka takımlarla anlaştılar o yüzden bende ligimizden kaliteli oyuncular aldım...UEFA'da bu kadroyla çok çok zor bir rakip gelmezse tur atlayıp gruplara kalabiliriz...
Zelijko Brkic'in profilini koyar mısın?
Klasını Konuşturmuşun Transferlerde Güzel Hocam Ama Biraz Fazla Olmuş Sanki Ama
Sağol![]()
Holosko müthiş oynuyor.Bende bir antep kariyeri yaptım kendi kendime.Holoskoyu kiraladım.İlk yarının son maçında sezonu kapattı.Sag açık sol açık kanat olarak ve forvette uç santrafor olarak müthiş performans veriyor.Baya iyi oyuncu