1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: Göztepe'miz - Adım Adım Şampiyonluğa [6.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

tayfun özkan nasıl bi adamdır ya bendede mükemmeldi
    eto'o bitmiş.

Göztepemiz çok kötü oynadığı Kocaelispor deplasmanından 2-0 yenik ayrıldı ve Sakaryaspor ile arasındaki puan farkı 9'a çıktı. Bir sonraki hafta evimizde lider ile oynayacağız..

Çok da iyi oynamadığımız maçı -Ancak bana göre rakibimizden iyiydik- 87. dakikada kazandığımız penaltıyı Tayfun Özkan'ın gole çevirmesiyle 1-0 kazandık. Maç sonrası basın toplantısında Kaan Biçer, skordan dolayı mutlu olduğunu artık bundan sonraki maçlarda puanımızı alıp Sakarya'nın puan kaybetmesini bekleyeceğiz dedi. Buna ek olarak takım adına skorun yanıltıcı olmaması gerektiğini takımın liderliği hakeden bir futbol sergilemediğini belirtti.

Tayfun Özkan sarı kart sınırına ulaştı ve Pendik deplasmanında olmayacak.

Pendik deplasmanında etkisiz oyunumuz 0-0 beraberlik getirdi. Ancak lider Sakaryaspor evinde Yeni Malatyaspora 2-1yenilince puan farkı 5'e indi. Maç sonu bir basın mensubunun 'Sezon başında 'Şampiyon kim olur?' sorusuna 'Göztepe' olarak cevap vermiştiniz. Şimdiki puan durumuna bakarak yorumunuz nedir?' Sorusuna teknik direktör Kaan Biçer yine 'Göztepe' diye cevap verdi.

Erken gelen goller galibiyet getirdi! Yılmaz Özlem gösterdiği performans ve attığı güzel gol ile göz doldurdu..

Sakaryaspor'un Turgutluspor'a deplasmanda 3-2 yenilmesiyle puan farkı 2'ye indi..

Sebatspor deplasmanında etkisiz oyunumuzla 0-0 berabere kaldık. Mardin deplasmanında farka koşan lider puan farkını 4'e çıkardı. 5-1..

Göztepemiz etkisiz oynadığı maçta Ş.Urfaspor'a 2-0 yenildi ve puan farkı 7'ye çıktı.
    Göztepemiz Y.Malatyasporu 2-0 ile geçerken lider Hacettepe engeline takıldı puan farkı 5'e düştü..

Üstün oynadığımız maçta Turgutlusporu -2 derecede karlı havada deplasmanda 5-0 yendik. Lider ise haftayı kayıpsız geçti.. İşte o maç ve puan durumu;

Tayfun'un üstün performansı rahat galibiyet getirirken, haftaiçi kontratını 1 sene uzatan Serdar Samatyalı takımındaki ilk golünü attı. Göztepemiz 3-0 Beypazarı Şekerspor;

Sakaryaspor evinde Bld. Vanspor ile golsüz berabere kaldı puan farkı artık 3..

Oyun dışı yorum: Gerçekten bu maçta bir iş var 18e girmeyen 2 sağ bekimi mecbur oynatmak zorunda kaldım ve resmen ihanet edilmiş hissediyorum.. Kadro dışı bırakasım var bu ikisini Şükür ki Sakarya Adıyaman deplasmanında 2-0 yenildi de puan farkı hala 3.. Yorum sizin;

Rahat kazandık. Özellikle Tayfun Özkan'ın 70 metre top sürerken 5 kişiyi + kaleciyi çalımlayıp attığı gol de görülmeye değerdi.. Sakaryaspor ise evinde Bandırmayla 2-2 berabere kaldı. Puan farkı 1'e indi, heyecan dorukta!..

VE GÖZTEPE LİDER..
    Bitime iki hafta kala müthiş oyunuyla yine farka giden Göztepemiz, Sakarya'nın Elazığ deplasmanında berabere kalmasıyla 1 puan farkla bitime 2 hafta kala liderliğe yükseldi. Sakarya 3. ve 4. olan Kocaeli ve Telekom ile maç yapacakken, Göztepemiz çok daha kolay maçlara çıkacak.. Taraftarlar şimdiden şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı..

Adıyaman deplasmanından 1-0'lık yenilgi ile ayrılırken, Sakarya ise Kocaeli deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Puanlar eşit ancak Sakarya şuan önümüzde.. Kısacası herşey son haftaya ve Telekomspor'un performansına bağlı.. Teknik Direktörün soyunma odasını adeta yıktığı gelen haberler arasında..

Artık sadece Sakarya'dan skor bekliyoruz herşey bir sonraki gün oynanacak bu maça bağlı..

Telekom'dan Sakarya'ya son dakika çalımı! 0-2!

veeeeeee....... GÖZTEPE'MİZ ŞAMPİYON!
    Taraftarlar sahilde sevinç turları atıyor!

Tayfun Özkan açık ara gol kralı;

Last edited by wairwulf : 17.Mart.2011 at 00:18

Flood olduğu için üzgünüm ancak diğer mesaj gereğinden fazla uzadı, güncellerken zorlanmaya başladım artık..

Tayfun Özkan ayrıca 30 golle gol kralı oldu..

Bu da süper lig tablosu cidden enteresan şeyler olmuş orada da Özellikle Beşiktaş'ın sırası ve son 4 takımın aynı puanda olması şaşırtıcı ender rastlanan bir durum

Mesaj Yetkileri