ve en son adımız liverpoollada anıldı ya geçmişi international yapmanın faydalarıankargücüne gitmem dedim taraftarlar bayıldı
![]()
Evet
Hayır. Daha detaylı olabilir.
ve en son adımız liverpoollada anıldı ya geçmişi international yapmanın faydalarıankargücüne gitmem dedim taraftarlar bayıldı
![]()
eto'o bitmiş.
Hacı baktın olmadı.. Vın turizm.. You'll newer walk alone![]()
playoffları garantiledik![]()
eto'o bitmiş.
Hadi hayırlısıçıkar çıkmaz düşme de
![]()
son 4 maç ve son durumu yarın koyacağımmaçlar iyice zorlaştı herkese iyi geceler
eto'o bitmiş.
ŞAMPİYONUZ !!!!!!!!!!!!!!Ligde en az yenilen en fazla kazanan en az gol yiyen en fazla gol atan takımız.
Sezonun Gözlemleri:
Lige kötü başladık ilk 2 maç kaybettik ama sonra çok istikrarlı sonuçlar aldık.Bunun tek sebebi taktiği değiştirmek oldu.Kanatsız sisteme geçtik ve yaklaşık 25 hafta liderlik koltuğunda biz vardık.Oyuncularım olağanüstü oynadı kritik maçlarımızda hepsini can-ı gönülden tebrik ediyorum.
LİG TABLOSU
LİGDEKİ PERFORMANSIMIZ
OYUNCU İSTATİSTİKLERİ
BAŞARIYI GETİREN OYUNCULAR
Sam Ashton: Kalecimiz 42 maçta 35 gol yedi ve 18 maçı gol yemeden tamamladı.Kritik anlarda çok önemli kurtarışlar yaptı.Seneyede onunla birlikteyiz
Simon Cox:Tartışmasız en iyi transferimiz.Defanstan top çıkartırken hiç zorlanmadık onun sayesinde.
Kyle Jacobs:Cox'la beraber defansta mükemmel iş çıkarttılar ara sıra attığı süpriz gollerle takıma çok büyük katkısı oldu.
İbrahim Sissoko:Takıma bu sene katıldı ama çabuk uyum sağladı.Gördüğüm en güzel gollerden bi kaçını o attı.Sahanın her yerindeydi.
Philip Spiegelberg:npowera kadar bölgesinde takviyeye ihtiyaç duymayacağım tek adam.Gol atıyor, asist veriyor daha ne yapsın.Aynı zamanda asist kralı oldu
Carlos Roca:Takımın gizli kahramanlarından güvenmediğim bi oyuncuydu ama formayı zorunluluktan giydi ve bi daha bırakmadı.
Matty Wolfenden:Kesinlikle takımın yıldızı.32 gol attı.Gol krallığında 2. oldu ama gönüllerin kralı.Uzun yıllar daha bizimle
![]()
eto'o bitmiş.
Helal olsun dostum çok sevindim üst lige çıkmana...Kaldı 6![]()
TebriklerBir üst lig bu yılki kadar kolay olmaz
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
sözleşmemizi 1 yıl daha uzattık![]()
eto'o bitmiş.
lig beklentimiz 19.luk![]()
eto'o bitmiş.
tekrar Yılmaz Vuralın sistemini kullanacağız taktiğimiz belli, kadromuzun gücü belli çıkarız diye düşünüyorum ama belli bi sistematiğe bölersek.42 takım var 4*10+2 lik bi dilime bölüyorum maçları.geçen sene çıkan takım 82 puan toplamış.bize tahmini 85-90 arası yetecektir.her 4 maçta en az 8 puan alabilirsek 80 puan toplamış oluruz ve +2 maçımızı illaki kazanmak zorundayız.eğer 8 puandan az olursa o 4 maçlık dilimde en kötü ratinge sahip oyuncular 4 maç dinlendirelecek eğer tekrarlanırsa direk takımla ilişiği kesilecek kim olursa olsun.
BLUE SQUARE BET NORTH BAŞLIYOR!!!!!!!
eto'o bitmiş.
bu kadar kaddar olma ya
![]()
yok en iyi oyuncumdan belki 1000 tanede freelerde vardır önceki sayfada var profilleri bitiricilik 4 olan adam 23 gol mü ne attı
![]()
eto'o bitmiş.
roca yerine adam aldım oda gitti 2 maçta 4 gol attı![]()
eto'o bitmiş.
başarılar bir üst ligde üstad.
çok seviyorum böle dipten başlayan kariyerleri.
manchester united'la boy ölçüşmeden bırakma derim
bol şans.
kardesim çıkmışsınhaydi başarılar.. Geri sayıma devam o zaman.. 6, 5, 4...
ayın menejeri oldukve sissoko da ayın oyuncusu seçildi
![]()
eto'o bitmiş.