Bu mağlubiyetle şampiyonluk şansımızı zora soktuk.Ligin bitimine 10 hafta kaldı.Lider trabzon'la 7 takipçisi fenerbahçe'yle 6 puan farkı var.2klüpte haftalardır yenilmiyor.Büyük ölçüde şampiyonu derbiler belirler diye düşünüyorum.Kalan maçların hepsini kazanmamız lazım.
22 Haftadır yenilmeyen fenerbahçe yine kazandı.Fenerbahçe kaybetmediği sürece kazanmamızın pekte bir önemi kalmıyor.
Bir sonraki maçımız kadıköyde Fenerbahçe'yle.Şampiyonluk potasına girebilmek adına mutlak galibiyet gerekiyor.Şampiyon olamasakta en azından Fener'i şampiyonluktan ederiz.
Durumlar pek iç açıcı değil.Türkiye kupasını en azından müzene götür.
Ligin 30.cu haftası ve ligin en az gol yiyen takımıyım bu da sezon başında yapmış olduğum transferlerin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.Şimdiye kadar hiçbir derbi de yenilmedim buda bir önceki sezona göre takımın daha iyi olduğunu gösteriyor.Transfere çok büyük paralar harcamadan klübün kendi oyuncuları ve aldığımız genç oyuncularla ligi götürüyoruz buda bir artı.Sonuçta ben bu kariyeri en azından 5-6 sezon oynamayı planlıyorum amaç sadece kupaları almaksa eğer başarısızım söylediğiniz gibi ama ben oyundan gerçekten büyük keyif alıyorum.
Puan durumu???
şampiyonluk artık imkansız gibi.türkiye kupasını kazanırsak çok iyi olur![]()
Holosko mu Beşiktaştan ayrılmamışıydı o![]()
O kiralık mı gittiydi ben temellli sanıyordum ondan dedim geri mi aldılar.![]()
2 sezonu geride bıraktık daha kupa kaldıramadık.Kredimiz tükendi.Gelecek maçlara bakıcaz
trabzona şansımız tutmuyor sanırımkötü oldu kupa alamamak.artık gelecek yıl uefa avrupa ligini alırız
![]()